• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Timemore Black Mirror Hepsiburada’da 500 liraya düşmüş acaba Gelbura daha fazla indirim yapar mı emin olamadım.

@yavuzselim

teknolojimarketing firmasından şikayeti okuyunca iptal edip ayt firmasından tintonlife marka aldım, biraz önce e-fatura gelmiş havana marka diyor, kullandık kullandık, yoksa attık 103 lirayı artık çöpe en kötüsü.

Timemore Black Mirror Hepsiburada’da 500 liraya düşmüş acaba Gelbura daha fazla indirim yapar mı emin olamadım.
Aynen bende çok arada kaldım gelbura 27sinde indirim var dedi bilemiyorum.

Moccaların 3 ü 2591tl.

Moccaların 3 ü 2591tl.
Almayı düşünüyorsanız hipiconblack koduyla 2202.86TL

Moccaların 3 ü 2591tl.
Moccamaster amazon Buraya da bakın derim fiyatlar uygun gibi

Selamlar
Bu ürünün fiyatı nasıl sizce? Türkiye fiyatı 3.500 tl civarında. Burada her şey dahil 2.500 tlye alınabiliyor. Yurtdışından geliyormuş ama arada amazon olduğu için sorun olmayacağını düşünüyorum.
Amazon germany kullanıcısından ürün alanlar çok memnun. Gümrükte yalnızca 3 saat bekliyormuş. Değirmen için konuşmam gerekirse dozlaması var yani biraz pratikle hassas tartı aşamasını ortadan kaldırabilirsin. Öğütümde partikül eşitliği önemliyse Eureka indirimi peşinde koşmak daha iyi.

Geri