• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Festivali 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zebercet

Barista
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
Orak, çekiç, faraş
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara - Antalya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Muratpaşa
20-21-22 Eylül 2024 tarihlerinde yine Bilkent Center'da yapılacak.

Konser takvimi için https://coffeefestival.com/etkinlikler/ankara-coffee-festival

Festivale Katılacak Nitelikli kavurucular,
  • Tetra'n Roastery
  • Zümrüt Karaca
  • Old School
  • Coffee Department
  • Spada
  • Daphne Coffee Co
  • A4 Kahve
  • Coffee Project
  • Espresso Perfetto
  • Paper
  • Ordinarius
  • Nitka
  • Montag (ilk defa geliyor)
  • Miles Coffee
  • Kungpow (green) - Yeşil tedarikçisi olarak gelecek ama tezgahı rengarenk olacak diyorlar
  • Troika
  • Lot Coffee
  • Lagetom
  • Hound
  • Kafein kültür(Globarista)
  • Ultra

Bilet fiyatları haftasonu için

sabah seansı 11:00-15:00 200TL
akşam seansı(konser) 350TL
tam gün 500TL

online bilet satın alma

1725872025685.png

Son düzenleme:
Kafein Kültür de katılacakmış, birinci ağızdan öğrendim 😅 Globarista olarak stand açacaklar

Kahve severler için festival zamanı 🥳 Ankara mahalle kahvecilerinden başka katılan yok mu acaba geçen sene Celcius'ta çok güzel Kenya ve Etiyopya çekirdekleri vardı

Daha önce hiç kahve festivaline katılmamıştım. Bir sorun olmazsa katılacağım ilk kahve festivali olacak. Nasıl olacağını merak ediyorum açıkçası.
Ben de daha önce katılmadım. Bir gün en verimli şekilde nasıl değerlendirilir, daha önce katılmış deneyimli arkadaşlar ipucu verirse çok iyi olur.
Sonuçta 4 ya da bilemedin 5 kahve içilir (tükürme kabı götürelim mi mesela 😂)

Ben de ilk defa katılmak istiyorum fakat bu bilet işini anlamadım, bilet almadan gelemiyor muyuz, kapıda bilet satışı oluyor mu? Ayrıca giriş ve çıkışları kim denetliyor? Seans, tüm gün vs. hiç bir şey anlamadım, içeri girdikten sonra beni kim çıkaracak mesela ?

Ülkede ki Bilinen Nitelikli Kahve ticareti ve kavrumu yapan Firmaların çok büyük bir kısmı yok pek festival izlenimi vermedi.

Ben de ilk defa katılmak istiyorum fakat bu bilet işini anlamadım, bilet almadan gelemiyor muyuz, kapıda bilet satışı oluyor mu? Ayrıca giriş ve çıkışları kim denetliyor? Seans, tüm gün vs. hiç bir şey anlamadım, içeri girdikten sonra beni kim çıkaracak mesela ?
Bilet almadan giriş yapılmıyor.
Kapıda bilet alınabiliyor.
Bilet kontrol ve güvenlik önlemlerinden geçiyorsunuz.
Her seansın farklı renk bilekliği mevcut. Sabah seansı alırsanız seans arasında güvenlik görevlileri sizleri dışarı çıkartıyorlar.

Bilet almadan giriş yapılmıyor.
Kapıda bilet alınabiliyor.
Bilet kontrol ve güvenlik önlemlerinden geçiyorsunuz.
Her seansın farklı renk bilekliği mevcut. Sabah seansı alırsanız seans arasında güvenlik görevlileri sizleri dışarı çıkartıyorlar.

Hocam sabah seansı için aldığım bileti gittiğim gün tüm gün olacak şekilde güncelleyebilir miyim?

Antepte olmasaydım eğer muhtemelen denemek isteyeceğim yerler :

A) HEPSİ :)

Ortalama kahve ücretlerini merak ettim, hepsinden 1 bardak filtre alsak 3-5Klık oluruz. Hepsi de çok iyi yerler.

İstanbul'dan net daha iyi bir fuar. İstanbul'da toz içinde kafanıza güneş geçerek kahve tadımı yapıyorsunuz.

İstanbul'dan net daha iyi bir fuar. İstanbul'da toz içinde kafanıza güneş geçerek kahve tadımı yapıyorsunuz.
Evet benim hakkatten geçen sene başıma güneş geçmişti, ertesi gün yatalaktım, @DaunterM bilir 🤣

Ter içinde tadım yapmıştık beraber, ama bu sene yapılan lokasyondan biraz daha umutluyum, bakalım.

Ankara festivaline günü birlik gelesim var da bilemedim 😅

Her sene düzenli katıldığım, bu sene katılamayacağım ankaranın en güzel festivali. Daphne coffee co’yu festival sürecinde özellikle denemenizi tavsiye ederim.

Geri