• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Basketbol Kulubü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vakit buldukça ben katılmak isterim. Salon konusunda Ankara’da çok araştırdım en mantıklı olabilecek yer TOBB sahası gibi görünüyor. Diğer sahalar genellikle dolu oluyor. DSİ ve ODTÜ de var orda çalışan varsa değerlendirilebilir

İstanbul yolun çapa akademi var. Onların ufak sahası çok keyifli oluyor 8 kişi

Vakit buldukça ben katılmak isterim. Salon konusunda Ankara’da çok araştırdım en mantıklı olabilecek yer TOBB sahası gibi görünüyor. Diğer sahalar genellikle dolu oluyor. DSİ ve ODTÜ de var orda çalışan varsa değerlendirilebilir
Çapa Akademiyi aradım şimdi. Hafta içleri 8den sonra genelde müsait olduğunu söylüyor.
Zaman sınırlaması yok
tek pota için 1500 istiyorlar

Hafta içi toplu ulaşımın aktif olduğu her saat her yere gelebilirim, en azından kondisyonlar oturana kadar tek pota daha keyifli olur diye düşünüyorum. Bu hafta yapacak mıyız?

Hafta içi toplu ulaşımın aktif olduğu her saat her yere gelebilirim, en azından kondisyonlar oturana kadar tek pota daha keyifli olur diye düşünüyorum. Bu hafta yapacak mıyız?
Yol işi problem değil. Organize oluruz. Keza onca terledikten sonra, hemde kış ayında kapına kadar bırakırız seni.
Haftaya yapalım derim. Bi wp grubu kurarız yarın öbürgün. Tam zamanını bekirleriz

Yol işi problem değil. Organize oluruz. Keza onca terledikten sonra, hemde kış ayında kapına kadar bırakırız seni.
Haftaya yapalım derim. Bi wp grubu kurarız yarın öbürgün. Tam zamanını bekirleriz
Tamamdır abi teşekkürler🙏🏻

Yarın 20:00 için ÇAPA Akademinin sahasını ayarladık. Ufak sakatlıklar sebebiyle 2 arkadaşımız katılamayacak ve şu anda 7 kişiyiz.
Gelmek isteyen olursa wp grubuna katılabilir. Her hafta oynamayı planlıyoruz.

WP grubuna bu linkten katılabilirsiniz

Tekrardan selamlar geçen hafta maçımızı yaptık bu hafta boşluğumuz kaldı katılmak isteyen var mı acaba?

Geri