• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Basketbol Kulubü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zebercet

Barista
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
Orak, çekiç, faraş
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara - Antalya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Muratpaşa
Selam dostlar,

Yakın zamanda spora tekrar başlamayı düşünüyorum ancak aklıma yatan herhangi bir uğraş bulamadım.

Aklıma, toplanıp-kapalı saha kiralayıp basketbol oynama fikri peydahlandı. Şöyle 6-8 kişi toplansak, haftada bir,10 günde bir koştursak nasıl olur?

Var mı benim gibi bütün gün kös kös oturuyoruz, kaslar iyice eridi, göbeğime bir isim versem yeridir diye düşünen?

Eğer organize olabilirsek keyifli olacağını düşünüyorum. Başka bir fikri olan, heves eden varsa bu başlık altında toplanalım mı?

Ankara'da olsam gözüm kapalı katılırdım. Bursa'da aynı düşüncede olanlar varsa ben varım:)

Eskiden iş yerinde böyle bi grubumuz vardı ODTÜ salonu pazar sabah kiralıyorduk çok iyi oluyordu. Çocuk falan derken sıfır spor ve şu anda L4, L5 fıtıktanden öylece yatıyorum ama olursa kesin katılırım yavaş yavaş da olsa.

Selam dostlar,

Yakın zamanda spora tekrar başlamayı düşünüyorum ancak aklıma yatan herhangi bir uğraş bulamadım.

Aklıma, toplanıp-kapalı saha kiralayıp basketbol oynama fikri peydahlandı. Şöyle 6-8 kişi toplansak, haftada bir,10 günde bir koştursak nasıl olur?

Var mı benim gibi bütün gün kös kös oturuyoruz, kaslar iyice eridi, göbeğime bir isim versem yeridir diye düşünen?

Eğer organize olabilirsek keyifli olacağını düşünüyorum. Başka bir fikri olan, heves eden varsa bu başlık altında toplanalım mı?
Tenisi öneririm. 2 kişi yeter.
Hatta daha da minimal olarak squash daha iyi. Topu duvara sallayıp durun.

bir iki sene evvel bu düşünce gündemdeydi sanki abi :) ben varım.

@thgngr @volcano bizim takım hazır o zaman. 3 kişi daha gelirse tek potayı doldururuz.

@OldSchoolRoastery Barış bey, yıllardır oynayalım diyorduk. Var mı takımınız(:

Tenisi öneririm. 2 kişi yeter.
Hatta daha da minimal olarak squash daha iyi. Topu duvara sallayıp durun.
Önerin için teşekkür ama 2 kişi için @ErdemKD ile kafes dövüşü projemiz vardı. Ne zamandır forumda kavga çıkmıyor ama. Şimdilik askıya alındı 0.o

sadece forumda yorumlarla ve sorularla terletmek yetmez home barista team olarak Brew Arts Society i birazda sahada zorlamak lazım. ama bence home barista team olarak aramıza çok önemli bir eksik var @kahveanalisti gelmeden olmaz :)

@zebercet bizim arkadaş ODTÜ mezunuydu o yüzden kiralıyabiliyordu ama şu anda orayı ayarlayabiliyor muyuz bilmiyorum. Birde kentparka arkadan dolaşırken DSİ lojmanları var o salonda kiralanabiliyor.

Geri