Teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.Direk alabilirsiniz Leshu çok iyi bir satıcı. Aliexpress tende yakın zamanda bayaa siparişim oldu farklı farklı satıcılardan. Hiç sıkıbtı yaşamadım.
Teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.Direk alabilirsiniz Leshu çok iyi bir satıcı. Aliexpress tende yakın zamanda bayaa siparişim oldu farklı farklı satıcılardan. Hiç sıkıbtı yaşamadım.
Ben bu satıcıdan C3S satın aldım. Sıkıntı çıkmadı. Tavsiye ederim. Bu arada C3S'in fiyatı da uygun şuan onada bir göz atın derim.Arkadaşlar bu ürünü Aliexpress ten almak istiyorum ama daha önce alışveriş yapmadığım için açıkçası biraz kaygılıyım. Daha önce bu siteden alış veriş yapan varmı? Amazon da en yakın fiyat 2 katı.
+ Topuz, topuz kapağı metal olarak değişmiş
+ Değirmenin içindeki üçlü plastik gövde, ikili metal gövde olmuş ve burr öncesi kayma yeri de güncellenmiş.
+ Ayar plakası ve vidası CNC ile kesilmiş daha muntazam duruyor.
+ Alt hazne düz bitişe sahip ve altında silikon ped var. Daha zarif ve işlevsel olmuş.
Benimde ilk değirmenim bu. Araştırarak aldım ama sadece belirttiğiniz fark yok bildiğim kadarıyla. CS3s de:
Gibi farklardan dolayı CS3s daha kaliteli duruyor. Yani tercih meselesi. Sonuçta yeni bir sürümü. Ben almışken neden olmasın diyerek tercih etmiştim
Burada karşılaştırması var.
Mesela altındaki silikon ped baya işe yarıyor. Basit gibi görünüyor ama kullanırken güzel bir deneyim sağlıyor.
C3s değirmenim elime ulaştı. Oldukça kaliteli olduğunu söyleyebilirim. İlk defa kullandığım için şuan uygun ayarı tutturmaya çalışıyorum.
V60 için hangi ayarda öğütmek gerektiğini bilen varsa lütfen paylaşsın.
Eyvallah.Çekirdeğine göre değişmekle birlikte 14-16 gibi başlayabilirsiniz. Damak zevkinize göre yine çekirdeğe göre oynayabilirsiniz.
Hayırlı olsun. Ben de kullanıyorum. Gayet güzel bir değirmen. S almanız dshs iyi olmuş. Ayrıca daha sonra esp de olan plakayı takabilirsiniz. Espresso yükseltmesi gibi düşünebilirsiniz. Şu an elinizde olanla 6-7 clickte fena espresso çekmediğini söyleyebilirim. Tabiki hassas ayarı bulunmuyor. Yoklukta ideal Bi öğütüm veriyor. Bu clickte güzel Türk kahvesi de demleyebilirsinşz
Öğütüyor aslında 4 klikte erkek burr dişi burr a çok çok az sürtüyor bendeki değirmende 5 klikte TK ogutumu veriyor.Aliexpressten alınan öğütücü ile türk kahveci öğütebilen var mı? Espresso öğütüm ile türk kahvesi yapılır mı ya da? Ben un kıvamında öğütemedim
Yani çeviriyorum çekiyorum fakat çok uzun sürede çok çok az kahve düşüyor aşağı 6-7 klikte, çekirdek ile alakalı olabilir miÖğütüyor aslında 4 klikte çok erkek burr dişi burr a çok çok az sürtüyor bendeki değirmende 5 klikte TK ogutumu veriyor.
Benim elimdeki üründe genelde hızlı ve kolay gerçekleşiyor aslında 5 klik öğütümü.6-7 klikte yalpalama,burrlarda sürtme hissediyor musunuz veya sesi geliyor mu?Belki çekirdekler büyüktür ve klik nedeniyle dar olan boşluktan gecemiyorlardir küçük çekirdeklerle deneme imkanı bulursanız bir deneyebilirsiniz(ki şu ana kadar bana 5 klikte dahi boyle bir şey olmadı).Yani çeviriyorum çekiyorum fakat çok uzun sürede çok çok az kahve düşüyor aşağı 6-7 klikte, çekirdek ile alakalı olabilir mi
Benim elimdeki üründe genelde hızlı ve kolay gerçekleşiyor aslında 5 klik öğütümü.6-7 klikte yalpalama,burrlarda sürtme hissediyor musunuz veya sesi geliyor mu?Belki çekirdekler büyüktür ve klik nedeniyle dar olan boşluktan gecemiyorlardir küçük çekirdeklerle deneme imkanı bulursanız bir deneyebilirsiniz(ki şu ana kadar bana 5 klikte dahi boyle bir şey olmadı).
Videoyu açamadım,kayıt olmanızı ve videoyu görüntülemem için yeniden paylaşmanızı yazıyor sayfadaki uyarı.Ben bugün bir adet 5 klik ogutumu görüntü ve süre olarak tutup atacağım buraya.![]()
The video does not exist - VEED - Online Video Editor - Video Editing Made Simple
This video might be deleted or expired.www.veed.io
Videoyu açamadım,kayıt olmanızı ve videoyu görüntülemem için yeniden paylaşmanızı yazıyor sayfadaki uyarı.Ben bugün bir adet 5 klik ogutumu görüntü ve süre olarak tutup atacağım buraya.
Öğütüm 9 Gr kahve ile 5 klikte 50 sn sürdü.![]()
The video does not exist - VEED - Online Video Editor - Video Editing Made Simple
This video might be deleted or expired.www.veed.io
Öğütüm 9 Gr kahve ile 5 klikte 50 sn sürdü.
Benim elimdeki degirmenin versiyonu bu .5 klikte mümkün değil öğütmez hocam benimki, 9 klikte anca oldu. Problem nedir acaba. Bu sizinki un kıvamı mı?