• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress Timemore Muadili Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orhansari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orhansari

Yeni Üye
İsim
Orhan sari
Daha fazla  
İsim
Orhan sari
Herkese iyi günler, başlangıç seviyesi bir kahveseverim. İki yıldır Sözen değirmen kullanmak zorunda kaldım ancak son bir kaç aydır nitelikli kahvelere yazık ettiğimi anladım. Yalnızca V60 demleme için Timemore muadili bu ürüne denk geldim aliexpresste. Sizce düşük bütçe başlangıç seviyesi için uygun mudur?

Kullanmışlığım yok, başka bir başlıkta önerilmişti ama marka algısı sayesinde ideal bir başlangıç değirmeni gibi geldi bana

Elimde mevcut,memnunum ikinci değirmenim olarak saklıyorum.Sizi uzecegini pişman edeceğini sanmıyorum.Baska bir detay merak ediyorsaniz sorabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Herkese iyi günler, başlangıç seviyesi bir kahveseverim. İki yıldır Sözen değirmen kullanmak zorunda kaldım ancak son bir kaç aydır nitelikli kahvelere yazık ettiğimi anladım. Yalnızca V60 demleme için Timemore muadili bu ürüne denk geldim aliexpresste. Sizce düşük bütçe başlangıç seviyesi için uygun mudur?

Gayet iyi görünüyor. Fiyat da son derece makul. Bilinen/iyi markalı üç tane değirmenim var, bunu da alasım geldi. 🙂

Ben de yeni aldım, hario nun skertonu vardı, baya çağ atlamış hissettirdi. Fakat değirmeni parçalarını sökemedim. Bir de altındaki hazne cam kırılırsa sıkıntı

Evet Hocam cam olması benim de içime sinmedi ama metal olan hem 250 TL daha pahalı hem de kargo ücretliydi. Buradaki cevaplar üzerine sipariş geçeceğim ben de. Teşekkürler

Timemore c2 ile aynı dişli kullanılıyor, yedek cam hazne n11 ve benzeri yerlerde var birebir uyumlu, ayrıca 3d baskı haznede yaptırabilirsiniz @berkaykcay benim için basmıştı, kısaca fp ürünü.

Bu degirmeni kullandim, ve hemen geri sattim baskasina. Pek iyi degil, ve cam haznenin metal kisma oturmasi iyi calismiyor. Onun yerine Searchpean S1 degirmeni oneririm. Sadece biraz daha pahali. Timemore C3 gibi. Sanki ayni fabrikadan cikmislar. Duyduguma gore Searchpean bir Timemore alt markasiymis. Ama emin degilim.

Link:

Ürün yorumlarına ve öğütüm görsellerine dayanarak aldım,giriş seviyesi için kesinlikle önereceğim bir ürün.Hario Mini Plus gibi yalpalama sorunu yok,Hario'nun aksine çift rulman kullanılmış bu üründe.Öğütümler de çok daha tutarlı hale geliyor,öğütüm aralığı da daha geniş.5 klik civarı pudra kıvamı öğütüyor,20-25 klik arası kağıt filtreler için denenebilecek referans aralıkları.Değirmenin dışı alüminyum ve eldeki hissiyatı ergonomisi çok iyi,benzer modellerin kavanozu cam olabiliyor.Öğütüm süreleri genelde çok kısa,25 klik civarı 25 Gr maksimum 45 sn civarı sürüyor.Öğütümlerde klik sayısı arttıkça tutarsizlaşma artiyor.Ürünün en kötü özelliği çok toz üretmesi ancak demlemeni dikkatli yaparsan filtre pek de tıkanmıyor.Tam temizlik yapmak istersen dış burr a ulaşmak için küçük bir alyan anahtarına ihtiyacın var.Merak ettiklerin, sormak istediklerin olursa memnuniyetle yanıtlarım.

Arkadaşlar bu ürünü Aliexpress ten almak istiyorum ama daha önce alışveriş yapmadığım için açıkçası biraz kaygılıyım. Daha önce bu siteden alış veriş yapan varmı? Amazon da en yakın fiyat 2 katı.
Direk alabilirsiniz Leshu çok iyi bir satıcı. Aliexpress tende yakın zamanda bayaa siparişim oldu farklı farklı satıcılardan. Hiç sıkıbtı yaşamadım.

Geri