• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Adana Kahve Arkadaşlığı

kendi kavuranlar dışında nerelerden getiriyorlar kahveleri ve bu dükkanlar lokasyon olarak nerelerde?

Merhaba Denizhan Abi @mimds

Mersinde Gaia var güzel bir dükkan. Espresso olarak kendi kavrumlarını kullanıyorlar. demleme olarak ise william Kungpow la çalışıyorlar genellikle ama bazen sürpriz yapıp barn'dan gardelliden Square Mile den kahve getiriyorlar.

Adana'da Brush var. espresso olarak montag ve petra ile çalışıyorlar. demlemede montag,petra, 3cores, overdose vs gibi çekirdekleri getiriyorlar.
yine adana olarak BottaBloom var. Çekirdeklerini null den getiriyorlar ve sadece kahve değil mutfağı da çok iyi ve tante var yenilerde el değiştirdi. probador petra ve montag kullanıyorlar.

Eğer adanaya yolunuz düşerse size eşlik etmek isterim. Nitelikli kebap sektöründe de gezinti yapabiliriz. :D

geçenlerde bir geldim ancak zaman çok kısıtlıydı, ama sonraki gelişimde mutlaka haber veririm! Geçen Ağustosa kadar 19 yıldır oradaydım ama o dükkanlardan habersizdim, sadece kötü Federali biliyordum o kadar :)

geçenlerde bir geldim ancak zaman çok kısıtlıydı, ama sonraki gelişimde mutlaka haber veririm! Geçen Ağustosa kadar 19 yıldır oradaydım ama o dükkanlardan habersizdim, sadece kötü Federali biliyordum o kadar :)

Bekleriz her zaman :)

Sizin tavsiyenizle daha önceki mesajda yazdığım gibi Adana’da Brush Mersin’de de Gaia çok iyi durak noktaları oldu sayın @mtgg . Buradan hareketle nitelikli kebap listesini buraya iliştiriverin bir zahmet. Böylesi lezzet tavsiyeleri kahveseverden gelince daha bir önemli benim için.

Sizin tavsiyenizle daha önceki mesajda yazdığım gibi Adana’da Brush Mersin’de de Gaia çok iyi durak noktaları oldu sayın @mtgg . Buradan hareketle nitelikli kebap listesini buraya iliştiriverin bir zahmet. Böylesi lezzet tavsiyeleri kahveseverden gelince daha bir önemli benim için.

bu konuda güzel bir liste yapıp döneyim o zaman :LOL:

Süper kaynak olur :) eskiden Adana'ya seyahatlerim olduğunda mıdık tarafındaki yerel yerlere giderdim güncel durum nasıl nereler öne çıkıyor merak ediyorum.

Hatta bunu genişletip tüm iller için bir liste mi olsa acaba o şehirde yaşayanların önerileri ile zenginleşecek bir liste ne kadar güzel olurdu.

Süper kaynak olur :) eskiden Adana'ya seyahatlerim olduğunda mıdık tarafındaki yerel yerlere giderdim güncel durum nasıl nereler öne çıkıyor merak ediyorum.

Hatta bunu genişletip tüm iller için bir liste mi olsa acaba o şehirde yaşayanların önerileri ile zenginleşecek bir liste ne kadar güzel olurdu.
Mıdık tarafı iyidir hocam 👍🏻

Orası kebap cennetidir, süper kalite boğma da bulunur ancak söz konusu kahve olunca nasıldır bilemiyorum :))

Orası kebap cennetidir, süper kalite boğma da bulunur ancak söz konusu kahve olunca nasıldır bilemiyorum :))
Yok kahve için değil kebap için gidiyordum :) önerileri de yemek için sormuştum aslında...

Ben de Mersinde yaşayan bir Adanalı olarak zaman ayırma imkanım olursa gelmek isterim. Ama gaia da olacak bir etkinliğe şehir dışında değilsem mutlaka katılırım. 3 gün önce ilk defa kapanmak üzereyken gittim gaiaya. mekanı da çok beğendim, kahve hazırlayan arkadaşın tavrını ve tarzını da çok sevdim. Yolum pozcu tarafına düştükçe uğrayacağım bir yer artık.

Ben de Mersinde yaşayan bir Adanalı olarak zaman ayırma imkanım olursa gelmek isterim. Ama gaia da olacak bir etkinliğe şehir dışında değilsem mutlaka katılırım. 3 gün önce ilk defa kapanmak üzereyken gittim gaiaya. mekanı da çok beğendim, kahve hazırlayan arkadaşın tavrını ve tarzını da çok sevdim. Yolum pozcu tarafına düştükçe uğrayacağım bir yer artık.
Mersin'deki Gaia gerçekten çok iyi bir kafe. Gerçi Mersin'de başka 3. dalga var mı; varsa ne durumda bilemiyorum karşılaştırma yapamam ama; Gaia'dan hiç mutsuz ayrılmadım :) Son ziyaretimde elektrikler kesik olduğu için espresso içemedim; ama işletmeci arkadaş, ismi de Berk'ti sanırım; bana cold brew ikram etti, oldukça da lezzetliydi. Yarım kilo kadar espresso çekirdek satın alıp çıktım; Adana'ya geçip evde denedim o da lezzetliydi. Yanlış hatırlamıyorsam single origin bir Peru'ydu.
Mersin'de bulunduğum şu sıralar bu kafedeki etkinliğe de katılmak isterim.

Sanki bu organizasyon işini @mtgg halleder gibi. Anladığım kadarıyla kendisi de mersin sık sık geliyor.

Selamlar. Bende adana da etkinlik olursa katılmak isterim

Merhaba, bende son zamanlarda Between ve Proper a sıkça rastladım. Between kafeyi deneyimleme şansım oldu bence gayet iyi kahveleri ama kiminle çalıştıklarını bilmiyorum. Proper kafenin de Coffee Department ile çalıştığını biliyorum ancak deneyimleme şansım olmadı. Sizde beğendiğiniz yerleri paylaşırsınız sevinirim:)

Hops. Gurbetten Adanalı hemşerilerime selam olsun. Kurtuluş'da social coffe var overdose kahveleri ile hizmet vermekte.

Merhabalar evlilik hazırlığından dolayı uzun süredir çok sık giremiyordum. Adanada organizasyon yapmayı çok istiyoruz katılmak isteyen arkadaşlarım olursa bir hafta sonuna ayarlayabiliriz. Hatta diğer bir hafta sonu da kalkar mersine gideriz mersinde toplanırız. adana mersin ortak başlığa bile alabiliriz bence :) adanadaki etkinliğe Gaia'nın kurucusu Berk de katılır işi olmazsa.

Geri