• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Adana Kahve Arkadaşlığı

Merhabalar evlilik hazırlığından dolayı uzun süredir çok sık giremiyordum. Adanada organizasyon yapmayı çok istiyoruz katılmak isteyen arkadaşlarım olursa bir hafta sonuna ayarlayabiliriz. Hatta diğer bir hafta sonu da kalkar mersine gideriz mersinde toplanırız. adana mersin ortak başlığa bile alabiliriz bence :) adanadaki etkinliğe Gaia'nın kurucusu Berk de katılır işi olmazsa.
Türker öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sonralıkla, Adana içi bir kahve tadım etkinliğine ben varım. :)

Merhaba, Coffea Circulor'dan filtre paketi sipariş verdim. Ortak olmak isteyen olursa yarı yarıya bölüşebiliriz
Yarı ücreti ne kadar? Ayrıca kaç paket geçecek elimize acaba :) Ayrıntılara hakim değilim de.

Yarı ücreti ne kadar? Ayrıca kaç paket geçecek elimize acaba :) Ayrıntılara hakim değilim de.
Fiyat 60 euro. Dün gece 563 liraya sipariş verdim. Satıcı fatura tutarını düşük yazarsa eğer, alım başlığında sorduğumda söylenene göre 20-40 lira civarı da bir vergi eklenecek ve ortalama 580-600 liraya gelmiş olacak. Pakette 2x125gr Etiyopya Gesha, 2x250gr Uganda ve 2x250gr Nicaragua var. İkiye bölersek 290-300 liraya 625gr kahveye denk geliyor

Fiyat 60 euro. Dün gece 563 liraya sipariş verdim. Satıcı fatura tutarını düşük yazarsa eğer, alım başlığında sorduğumda söylenene göre 20-40 lira civarı da bir vergi eklenecek ve ortalama 580-600 liraya gelmiş olacak. Pakette 2x125gr Etiyopya Gesha, 2x250gr Uganda ve 2x250gr Nicaragua var. İkiye bölersek 290-300 liraya 625gr kahveye denk geliyor
Kahveler geldiğinde görüşelim o zaman :) 300 liraya kadar olan tutar sorun olmayacaktır.

Merhaba arkadaşlar,

@Coffy Stuff Sadık abi'yi tanıyorsunuzdur. Kendisi Coffy Stuff markasının sahibi ve çok güzel ekipman taşıma çantası, v60 filtre kutusu ve el değirmen kılıfları imal ediyor. Şuanda da Timemore değirmenler için kılıf talepleri oluyor. Elinde Timemore değirmen olup da ölçü almak için emanete verecek Adanalı arkadaşlarımız var ise desteklerini rica edebilir miyiz?

Merhaba bende adana dayım WhatsApp gurubu vs varsa eklerseniz sevinirim
Adım Mustafa mesleğim anahtarci

Geri