Çok teşekkür ederim AnılHayırlı uğurlu olsun Türker kardeşim![]()
Türker öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sonralıkla, Adana içi bir kahve tadım etkinliğine ben varım.Merhabalar evlilik hazırlığından dolayı uzun süredir çok sık giremiyordum. Adanada organizasyon yapmayı çok istiyoruz katılmak isteyen arkadaşlarım olursa bir hafta sonuna ayarlayabiliriz. Hatta diğer bir hafta sonu da kalkar mersine gideriz mersinde toplanırız. adana mersin ortak başlığa bile alabiliriz benceadanadaki etkinliğe Gaia'nın kurucusu Berk de katılır işi olmazsa.
Yarı ücreti ne kadar? Ayrıca kaç paket geçecek elimize acabaMerhaba, Coffea Circulor'dan filtre paketi sipariş verdim. Ortak olmak isteyen olursa yarı yarıya bölüşebiliriz
Fiyat 60 euro. Dün gece 563 liraya sipariş verdim. Satıcı fatura tutarını düşük yazarsa eğer, alım başlığında sorduğumda söylenene göre 20-40 lira civarı da bir vergi eklenecek ve ortalama 580-600 liraya gelmiş olacak. Pakette 2x125gr Etiyopya Gesha, 2x250gr Uganda ve 2x250gr Nicaragua var. İkiye bölersek 290-300 liraya 625gr kahveye denk geliyorYarı ücreti ne kadar? Ayrıca kaç paket geçecek elimize acabaAyrıntılara hakim değilim de.
Kahveler geldiğinde görüşelim o zamanFiyat 60 euro. Dün gece 563 liraya sipariş verdim. Satıcı fatura tutarını düşük yazarsa eğer, alım başlığında sorduğumda söylenene göre 20-40 lira civarı da bir vergi eklenecek ve ortalama 580-600 liraya gelmiş olacak. Pakette 2x125gr Etiyopya Gesha, 2x250gr Uganda ve 2x250gr Nicaragua var. İkiye bölersek 290-300 liraya 625gr kahveye denk geliyor
çok teşekkür ederim.Türker öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sonralıkla, Adana içi bir kahve tadım etkinliğine ben varım.![]()
HoşgeldinizYıllardır kimse yazmamış, merhaba![]()