• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A Roasting Lab

Yeni kahvelerim geldi.
Öncelikle yeni kutu çok güzel olmuş. Kahvelerde harika kokuyor daha denemedim. Ayrıca kutunun yanındaki kavruk tarihi ayrıntısı da güzel kahveler 5 nisanda kavrulmuş.
Ama benim hoşuma güitmeyen şu olsu önceden aldığım kahvelerin hepsi zipli ambalajda gelmişti yeni gelen kahvelerde sadece titan filter blender zip lı diğerleri normal düz ambalaj açtıktan sonra saklamak zor olucak.
Ayrıca sanırım titan filter blend e özel çıkarmalarda gayet güzel duruyor.

Fotoğraf eklemeye çalıştım ama sunucu hatası verdi

Yeni kahvelerim geldi.
Öncelikle yeni kutu çok güzel olmuş. Kahvelerde harika kokuyor daha denemedim. Ayrıca kutunun yanındaki kavruk tarihi ayrıntısı da güzel kahveler 5 nisanda kavrulmuş.
Ama benim hoşuma güitmeyen şu olsu önceden aldığım kahvelerin hepsi zipli ambalajda gelmişti yeni gelen kahvelerde sadece titan filter blender zip lı diğerleri normal düz ambalaj açtıktan sonra saklamak zor olucak.
Ayrıca sanırım titan filter blend e özel çıkarmalarda gayet güzel duruyor.

Fotoğraf eklemeye çalıştım ama sunucu hatası verdi
Merhaba,

Beğenmenize sevindim. Deneme paketlerimiz düşük gramajlı olduğu için kilitli paketlerde gönderilmiyor. Sadece bazı kahvelerimiz o şekilde gönderilmektedir. Yakın zamanda tüm paketlerimizde kaliteyi yükseltmek için değişiklikler yapacağız. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Merhaba iki adet titan filter blend sipariş verdim nota da yazdım ama burdan da belirtmek istedim cold brew r göre öğütebilirse sevinirim
Sipariş numaram 178XU1349X
Sosyal medya hesaplarından ulaşırsanız daha hızlı dönüş alırsınız yoğunluktan dolayı buraya o kadar sık bakamıyorlar bildiğim kadarıyla

Merhabalar, yarı otomatik espresso mak. için "El Salvador Espresso SHG" çekirdeğini yorumlayabilecek arkadaşlar var mıdır? Rancilio Rocky + Gaggia Classic Pro ikilisinde kullanacağım.

a roasting lab a espresso tadım seti sipariş ettim, iş yerinde kullanacağım için el değirmeni de fazla kasmasın diye
ilk defa espresso çekimi işaretledim, kahvelerim geldi fakat çekimleri görünce şaşırdım, öğütümler espresso değil de filtre çekim ayarındaydı.
kompresso ile deneme yaptım, keyifli bir çıktı alamadım tabiki. V60 ile demleme yaptım 02.32 de bitti demlemem, güzel bir fincan oldu (y)

a roasting lab dan @firatkahriman beyi, aradım ve durumu anlattım, espresso çekimleriniz hep böyle mi yoksa bir yanlışlık olabilir mi, diye sordum
Fırat bey durumu gayet mantıklı şekilde izah etti (bazı ev kullanıcılarının makinalarında tıkanma olduğu için biraz iri çekiyoruz dedi)
ardından hiçbir talebim olmamasına rağmen, ben size, çekirdek göndereyim bu durumu telafi edeyim dedi.

çekirdek kahveler bugün elime ulaştı, kendisine bu güzel jesti ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletmeci olarak @firatkahriman beye çok teşekkür ediyorum 👏👏

kahvelerim;

kompresso çıktısı(y)

Son düzenleme:
6 mayısta amazondan sipariş vermiştim ucuz diye ayın 11 i oldu gönderim yapılmadığı için iptal edip a roasting lab tan sipariş verdim geç sipariş vermeme rağmen ürünü 5 dakikada kargoya verdiler telefonlarını arayıp hem teşekkür hemde tebrik ettim birde o kadar bayram üstü işlerinin arasında hediye göndermeleri çok güzel bir jest olmuş gerçekten saygımı kazanmış kalbimde yer etmiş bir firmadır. Ertesi gün ürünü teslim aldım. Tekrardan buraya da yazmak istedim. Hızlı gönderim için teşekkürler iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-05-11 at 19.37.48.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-11 at 19.37.48.jpeg
    52.7 KB · Görüntüleme: 114
  • WhatsApp Image 2021-05-13 at 02.58.19.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-13 at 02.58.19.jpeg
    141.2 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    17.8 KB · Görüntüleme: 113
Zipli ve valfli gelmişti Titan 1 kg

Şöyle söyleyeyim ben 50 gr lık deneme paketlerinden aldım 5 çeşit kahvelerini diğerlerini beğenmedim herhalde tekrar almam ama Titan ı Cold Brew tavsiyesi için almıştım , bu konuda çok tecrübeli olduğumu söyleyemem bu sene denemeye başladım 2. değişik kahvem Cold Brew da , biz beğendik gövdeli , orta kavrum ve defectsiz bir kahve ayrıca makinede kullanıyorum filtre kahvede içenler memnum. Daha iyisi ve uygununu bulamadığım müddetçe bittikçe alırım 1 er kilo.

Biraz daha açar mısınız? Asiditesi var mıdır, gövdeli ve biraz orta kavrum denebilir mi? Meyvemsi olmayan sütle içilebilecek gövdeli kahve arıyorum.

Nasıl buldunuz Titan'ı. Gövdeli midir, kavrumu orta mı? Asidik mi? Cold brew için önerdiler ama emin olamadim.
Tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla hiç meyvemsi bi kahve değildi biraz gövdeliydi kavrumu da biraz orta bi kavrum hatta bi tık koyu gibi gelmişti diye hatırlıyorum sütlü içeceklere yakışır ama pişman olmazsınız diye düşünüyorum

Biraz daha açar mısınız? Asiditesi var mıdır, gövdeli ve biraz orta kavrum denebilir mi? Meyvemsi olmayan sütle içilebilecek gövdeli kahve arıyorum.

Nasıl buldunuz Titan'ı. Gövdeli midir, kavrumu orta mı? Asidik mi? Cold brew için önerdiler ama emin olamadim.
Hocam merhaba,

Ben de yakın zamanda Titan'ı deneyimledim. Bir yukarıdaki Halil bey'in yorumuna katılıyorum. Asidite hiç yok ya da yok denecek kadar az, daha çok badem ve bitter tatlara sahip asla meyvemsi değil, kesinlikle oldukça yoğun bir kahve. Benim gibi yoğun ve sıfır asidite sever bir kahveciye bile bir tık yoğun geldi :) ben favorilerime ekledim, devamlı elimin altında bulunduracağım bir kahve kendisi. Denemenizi tavsiye ederim.

Hocam merhaba,

Ben de yakın zamanda Titan'ı deneyimledim. Bir yukarıdaki Halil bey'in yorumuna katılıyorum. Asidite hiç yok ya da yok denecek kadar az, daha çok badem ve bitter tatlara sahip asla meyvemsi değil, kesinlikle oldukça yoğun bir kahve. Benim gibi yoğun ve sıfır asidite sever bir kahveciye bile bir tık yoğun geldi :) ben favorilerime ekledim, devamlı elimin altında bulunduracağım bir kahve kendisi. Denemenizi tavsiye ederim.
Merhabalar,

Tam olarak hedeflediğimiz kahve buydu. Beğenmenize sevindim :) Afiyet olsun.

Geri