Nike her 1 bağışa kendisi de 1 ekliyor. Bu arada starbucksin yaptiklarina(yapmadığına) inanmak zor.
Nike her 1 bağışa kendisi de 1 ekliyor. Bu arada starbucksin yaptiklarina(yapmadığına) inanmak zor.
Kavurma işini beceremedikleri gibi acıyı paylaşmayı da becerememişler. Empati yetisinden yoksun çöp bir kurum olarak hafızalara kazınır umarım.
Emre hocam, kızgınlığınızı anlıyorum ve aynı duyguları düşünceleri paylaşıyorum sizinle. Durup durup öfke patlamaları yaşıyorum istemsizce... Fakat burada sorumluları tespit edip katilleri yargılayacak halimiz, yetkimiz yok. Starbucks bu ülkenin ekmeğini yiyorsa ve böyle bir felaket karşısında bu şekilde bir tutum takınıyorsa bizim derdimiz olur elbette. Hak ettiği karşılığı almasını umuyorum.Biliyorum hepimizin ciğeri yanıyor ama lütfen, derdimiz starbucks mı?
Hep aynı terane
99 depreminden sonra ibret olsun diye kafası kazığa dikilen müteahhitin adı hâlâ mıh gibi aklımda.
Veli göçer, o da 1.5yıl hapis yattı. Peki inşaatları denetleyen izin veren kurumlar nerede?
Şimdide aynı bkun lacivertine izin vermeyin.
Starbucks ne yaparsa yapsın! Orada ki insanları starbucks öldürmedi!
3. günde devlet bile anca müdahil olabiliyor o da yarım yamalak. Hâlâ daha ulaşılamayan köyler var ve allah affetsin ölümlere KADER diyorlar, utanmadan 10bin yardım yaptık diyorlar ama derdimiz starbucks öylemi.
Hiç yazmayalım daha iyi.
Ankara da bir arkadaşımın akrabası Adıyaman dan her şeyini kaybederek geldi. Konaklamayı halletik, kıyafetlerini halletik, erzaklarını hallettik ayakkabı ihtiyacımız var. Destek olabilecek varsa çok seviniriz.
Ekli dosyayı görüntüle 24310
Bizim kulübün zaten Starbucksla işi olmaz. Bu boykot tutacak mı merak ediyorum. Haftaya full çakılı şube görürsem kahrolurum.
Burası çok önemli dostlar. Şimdi belki kahve içmek bile içimizden gelmiyor. Ne var ne yok verelim istiyoruz. Ama 1 ay sonra, 2 ay sonra da hayat devam ediyor olacak. 1-2 günlük bir kriz değil nereden baksanız 1 yıl depremzedelerin temel ihtiyaçlarının karşılanması gerekecek. Yolun başındayız. Uzun soluklu bir iyileşme süreci olacak.
Bu ay deprem fonu yardımı olmayacak