• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık 3D yazıcıdan shot aynası yapabilecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AtifK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
1

AtifK

Barista
İsim
Atıf
Daha fazla  
İsim
Atıf
Arkadaşlar espresso shot aynası bakıyorum biancada kullanmak için lakin fiyatlar 800-1000 gibi inanılmaz sayılar.
3D yazıcı gibi yöntemlerle basıp satan var mı acaba.
Eğer varsa görmediysem kusura bakmayın

Hangi espresso makinesi var elinizde ve hangi öğütücü?

Yanlış anlamayın hocam ama sizinki 120 bin liraya iPhone alıp 100 lira ekran koruyucu çok demeye benziyor.

Yanlış anlamayın hocam ama sizinki 120 bin liraya iPhone alıp 100 lira ekran koruyucu çok demeye benziyor.
hocam ekran koruyucu cihazın mühim bir parçası için koruma görevi görüyor verdiğiniz örnekle bağlantısız
sadece bakıp akışı izleyeceğim bir araçla aynı kategoride değil bence bu yüzden de hiçbir şekilde 1000tl verilmeyeceğini düşünüyorum 150tlye maal olabilecek bir şeyin

hocam ekran koruyucu cihazın mühim bir parçası için koruma görevi görüyor verdiğiniz örnekle bağlantısız
sadece bakıp akışı izleyeceğim bir araçla aynı kategoride değil bence bu yüzden de hiçbir şekilde 1000tl verilmeyeceğini düşünüyorum 150tlye maal olabilecek bir şeyin
Tamam hocam. Vermek istediğim örnek şuydu. Pahalı cihazlara sahip olup ucuz aksesuar peşinde olmakta mantıksız. Espresso işi ucuz değil.

Tamam hocam. Vermek istediğim örnek şuydu. Pahalı cihazlara sahip olup ucuz aksesuar peşinde olmakta mantıksız. Espresso işi ucuz değil.
Hocam pahalı olduğunun farkındayım ama şunu anlatamadım herhalde
ayna işi espresso işine girecek bir şey değil siz sepet portafiltre veya öğütücü almıyorsunuz
Ayna alıyorsunuz bildiğimiz ve bilmiyorum haberiniz var mı aynanın metrekaresi 320tl

Hocam pahalı olduğunun farkındayım ama şunu anlatamadım herhalde
ayna işi espresso işine girecek bir şey değil siz sepet portafiltre veya öğütücü almıyorsunuz
Ayna alıyorsunuz bildiğimiz ve bilmiyorum haberiniz var mı aynanın metrekaresi 320tl
İşçilik, kullanılan malzeme kalitesi ve marka işin içine girince fiyat değişiyor.

Pazarda da ayakkabı satılıyor 500 TL'ye. Mağazaya gidip bakınca 7-8 bin TL verip ayakkabı alan insan da var. Fiyatın değişmesinde bir çok faktör var.

İşçilik, kullanılan malzeme kalitesi ve marka işin içine girince fiyat değişiyor.

Pazarda da ayakkabı satılıyor 500 TL'ye. Mağazaya gidip bakınca 7-8 bin TL verip ayakkabı alan insan da var. Fiyatın değişmesinde bir çok faktör var.
Elbette eminim kalitelilerdir ama hiçbir durumda 1200 etmeyeceğine eminim kendi adıma siz kullanıyorsanız güle güle kullanın

Camcıdan 7 cm çapında bir ayna kestirip, sonra ona uygun olarak bir yuva yaptırıp, tabi arkasında topuz olacak ki sağa sola rahatlıkla oynasın. Bunlara ek olarakta mıknatısın olacağı ve aynayı tutan topuzun sabitlendiği parçayı isterseniz maliyet olarak hesaplayın. Emin olun o sitedeki fiyattan pahalıya gelecektir

Camcıdan 7 cm çapında bir ayna kestirip, sonra ona uygun olarak bir yuva yaptırıp, tabi arkasında topuz olacak ki sağa sola rahatlıkla oynasın. Bunlara ek olarakta mıknatısın olacağı ve aynayı tutan topuzun sabitlendiği parçayı isterseniz maliyet olarak hesaplayın. Emin olun o sitedeki fiyattan pahalıya gelecektir
o yüzden 3d dedim hocam en kötü masaüstü ayna alırım hallolur bir şekilde

Çift Taraflı 360° Dönebilen Yuvarlak Ayna, 1x ve 3x Yakınlaştırmalı, 15CM
Gayet ucuz iş görür. Güzel mi değil, kahve köşesinde çirkin de durur ama ucuz.
mhwnin ürünleri çok pahalı bence. Pour over için soğutucu topları tutan aparatı hariç almışım ama Çin açıkken :)

Çift Taraflı 360° Dönebilen Yuvarlak Ayna, 1x ve 3x Yakınlaştırmalı, 15CM
Gayet ucuz iş görür. Güzel mi değil, kahve köşesinde çirkin de durur ama ucuz.
mhwnin ürünleri çok pahalı bence. Pour over için soğutucu topları tutan aparatı hariç almışım ama Çin açıkken :)
Kahve aksesuarları üreten markaların hiç birisinde ucuz diyebileceğimiz bir aynaya bende rastlamadım. Normcore 1200-1300 bandında. Ona keza MHW de öyle. Escobarista gibi firmalar kendi markaları altında bir ürün yaptırırsa belki daha ucuz olabilir ama fonksiyonel olması açısından yine de 1000 TL altında olmayacaktır. Bir cep aynası da kullanılabilir ama açıyı yakalamak mümkün olmayacak ve sinir bozucu olacaktır

Hocam söylediğiniz gibi bu kadar ufak ve basit bir malzeme için istenen ücretlerin yüksek olduğuna katılıyorum, temu kapanmadan önce ben bunu almıştım çelik ayna olduğu için kırılma riski de yok. Fakat orhanozel hocamın dediklerine de katılıyorum, sadece işlevsel olması için kahve köşenizin estetiğini bozmaya değmeyecek, ilerleyen dönemlerde yine gözünüze en güzel görüneni almak isteyeceksinizdir diye düşünüyorum, umarım aklınızdaki ürünü bulursunuz.

Ekli dosyalar

• IMG_9497.jpeg
    IMG_9497.jpeg
    43.5 KB · Görüntüleme: 35
Bunların fiyatlarını ben de anlamlandıramıyorum :D Eğilip bakıyorum görmek istediğimde mecbur :rolleyes:

Hallettim yolladım Atıf'a :)

Alti üstü ayna, makinenin ne oldugunun ve fiyatinin ne önemi var, kauçuk paspas alirken Egea ya da Mercedes ne farki var, Mercedes diye kimse gidip ayni kauçuk paspas'a daha fazla öder mi, ne saçma. Ha Ozellikli, Halı, farkli ozel bi malzeme vs PasPas desen o başka ama bu ayna yahu.

Buyurun miknatisli, 360 Derece Döner Topuzlu, mıknatıs altinda silikonlu Canavar gibi işini yapan Shot Aynasi, maliyeti dusundugunuzden çok daha makul, isteyen olursa karımı eder 450'den yollarim.

Üzerine MHW kuş kondurmuyor ki MHW muhendislik arge vs yapilmamis, fason ürün ürettiren, ürünleri basit bi firma, bunun maliyetinden çok daha düşük maliyeti vardir sattığı aynanin ama satış rakamina bakinca gidip onu almak düpedüz Enayi hissetirir acikcasi bana.

Kahve ekipmanı diye bakınca fiyatlar ucuyor, ayni malzeme başka kategoride yarısından ucuz, kahve mi oo yükselt fiyatı yükselt onlar alır 😂

IMG_7758.jpeg
IMG_7755.jpeg
IMG_7759.jpeg
IMG_7757.jpeg
IMG_7760.jpeg

Son düzenleme:
Geri