bianca v3 var ve specialitaHangi espresso makinesi var elinizde ve hangi öğütücü?
hocam ekran koruyucu cihazın mühim bir parçası için koruma görevi görüyor verdiğiniz örnekle bağlantısızYanlış anlamayın hocam ama sizinki 120 bin liraya iPhone alıp 100 lira ekran koruyucu çok demeye benziyor.
Tamam hocam. Vermek istediğim örnek şuydu. Pahalı cihazlara sahip olup ucuz aksesuar peşinde olmakta mantıksız. Espresso işi ucuz değil.hocam ekran koruyucu cihazın mühim bir parçası için koruma görevi görüyor verdiğiniz örnekle bağlantısız
sadece bakıp akışı izleyeceğim bir araçla aynı kategoride değil bence bu yüzden de hiçbir şekilde 1000tl verilmeyeceğini düşünüyorum 150tlye maal olabilecek bir şeyin
Hocam pahalı olduğunun farkındayım ama şunu anlatamadım herhaldeTamam hocam. Vermek istediğim örnek şuydu. Pahalı cihazlara sahip olup ucuz aksesuar peşinde olmakta mantıksız. Espresso işi ucuz değil.
İşçilik, kullanılan malzeme kalitesi ve marka işin içine girince fiyat değişiyor.Hocam pahalı olduğunun farkındayım ama şunu anlatamadım herhalde
ayna işi espresso işine girecek bir şey değil siz sepet portafiltre veya öğütücü almıyorsunuz
Ayna alıyorsunuz bildiğimiz ve bilmiyorum haberiniz var mı aynanın metrekaresi 320tl
Elbette eminim kalitelilerdir ama hiçbir durumda 1200 etmeyeceğine eminim kendi adıma siz kullanıyorsanız güle güle kullanınİşçilik, kullanılan malzeme kalitesi ve marka işin içine girince fiyat değişiyor.
Pazarda da ayakkabı satılıyor 500 TL'ye. Mağazaya gidip bakınca 7-8 bin TL verip ayakkabı alan insan da var. Fiyatın değişmesinde bir çok faktör var.
o yüzden 3d dedim hocam en kötü masaüstü ayna alırım hallolur bir şekildeCamcıdan 7 cm çapında bir ayna kestirip, sonra ona uygun olarak bir yuva yaptırıp, tabi arkasında topuz olacak ki sağa sola rahatlıkla oynasın. Bunlara ek olarakta mıknatısın olacağı ve aynayı tutan topuzun sabitlendiği parçayı isterseniz maliyet olarak hesaplayın. Emin olun o sitedeki fiyattan pahalıya gelecektir
Hayırlısı olsun ama eninde sonunda o pahalı dediğiniz aynayı alacaksınız. Yazın bir kenarao yüzden 3d dedim hocam en kötü masaüstü ayna alırım hallolur bir şekilde
her şey bir üstüne evriliyor haklısınız vallaHayırlısı olsun ama eninde sonunda o pahalı dediğiniz aynayı alacaksınız. Yazın bir kenara![]()
Kahve aksesuarları üreten markaların hiç birisinde ucuz diyebileceğimiz bir aynaya bende rastlamadım. Normcore 1200-1300 bandında. Ona keza MHW de öyle. Escobarista gibi firmalar kendi markaları altında bir ürün yaptırırsa belki daha ucuz olabilir ama fonksiyonel olması açısından yine de 1000 TL altında olmayacaktır. Bir cep aynası da kullanılabilir ama açıyı yakalamak mümkün olmayacak ve sinir bozucu olacaktırÇift Taraflı 360° Dönebilen Yuvarlak Ayna, 1x ve 3x Yakınlaştırmalı, 15CM
Gayet ucuz iş görür. Güzel mi değil, kahve köşesinde çirkin de durur ama ucuz.Yükleniyor...
app.hb.biz
mhwnin ürünleri çok pahalı bence. Pour over için soğutucu topları tutan aparatı hariç almışım ama Çin açıkken![]()
hocam akıl işi değil yaBunların fiyatlarını ben de anlamlandıramıyorumEğilip bakıyorum görmek istediğimde mecbur
![]()