M
mimds
Guest
Umarım keyfle tüketirsiniz, afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 11879
Evet yavrular kazasız belasız geldi. Herşey için teşekkür ederim @mimds.
Umarım keyfle tüketirsiniz, afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 11879
Evet yavrular kazasız belasız geldi. Herşey için teşekkür ederim @mimds.
Son kez şansımı deneyeyimSon 2 gün kala bana bir ortak çıkmaz mı acaba?
Uğraşınız için teşekkürler sayenizde çok güzel kahveler deniyoruzArkadaşlar bugün itibariyle bu alım sona eriyor... Son aldığım bilgiye göre alım çok ama çok düşük olmuş, alırım diyenlerin %10'unu bile bulamamışız... Bu şartlarda sürdürsek mi demenin de bir mantığı kalmamış... Alanlara afiyet olsun, anlamayanların da canları sağolsun... Sevgili @NoDRaC dilerseniz bu başlığı kapatabilirsiniz...
Rica ederim, umarım alabilenler memnun kalırUğraşınız için teşekkürler sayenizde çok güzel kahveler deniyoruz![]()
Ben demliyorum 4 gündür, fazlasıyla memnun kaldım gerçekten şu ana kadar içtiğim en ilginç kahvelerden bunlar, keşke daha fazla kişi deneyebilseydiRica ederim, umarım alabilenler memnun kalır![]()
Aynı durum drima zede için de geçerli. Çok çözünce tadı çok bozuluyor.Derar ela demleyeceklerin kahveyi fazla cozmesini onermiyorum asiditeden icilmiyor. Buzdagi su Cmd 32 klik aero pressle 10 sn karistirmali toplam demleme suresi 2.30 dakika olucak sekilde suan keyifle yudumluyorum.
Bu kahve daha koyu yavrulmus. Cmd de 2 klik daha kalin cekip 20 sn daha erken demleyi bitirmem gerekti.Aynı durum drima zede için de geçerli. Çok çözünce tadı çok bozuluyor.
Cimer üzerinden ticaret bakanlığına şikayette bulundum, gümrük oraya bağlı anladığım kadarıyla. Bu durumun kasti bir davranış olduğunu, kontrol sonrası ürünün döküleceği belli olduğu hale ağzı açık bir şekilde geri konduğunu belirttim. Ayrıca kesik izlerinden anlaşılacağı üzere, ürüne zarar verme çabası olduğunu belirttim. Gümrük kontrol noktasında kameralardan elbet kimin bu kasti eylemi gerçekleştirdiği tespit edilebilir.
Kontrolün yasallığına itirazımız yok, insancıl olmayan kısmına şikayetimiz var. Şikayetten gelecek cevaba göre, 3-5 defa talep açar dururum.
bu cevaba sadece kadir inanırCimerden aşağıdaki cevap geldi, durumun Fedex depo çalışanları tarafından kaynaklandığını belirtiyor.
Sayın Başvuru Sahibi,
Başvurunuza konu 8...0 gönderi numaralı eşyanızın kırmızı hat fiziki kontrole tabi olduğu anlaşılmıştır. Söz konusu paket taşıyıcı firma ve geçici depolama yeri personelleri tarafından fiziki kontrole hazırlanmakta olup, ETGB işlemleri tamamlandıktan sonra 14.04.2021 tarihinde gümrük gözetiminden çıkartıldığı görülmüştür.
Bilgilerinize rica ederim.
aynı fikirdeyim.@Lorenzen Kawa tarafından örnek vermek gerekirse DHL getiriyor. Coffee Server, kilolarca kahve alımlarında bu denli bir olay yaşandığını görmedim. Ama Fedex tarafında bu sorunu yaşayanların çok olması, neden olmasın ki dedirtti bana.

Ben pozo azul'a biraz daha ısındım demledikçe, kalitada daha güzel sonuçlar aldım, v60taki keskin tadın olmadığıBu alıma katılmadım ama karşılaştırmalar pozo azul ile yapıldığı için (koku ve karakter olarak) yüksek derecelere çıkmadan 89 derecelerde nispeten kısa demlemeler yaparak verim alınabilir gibi geldi bana. Biraz fazla çözünme olsa fermente tatlar çok öne çıkıyor. Tüm alanlara afiyet olsun![]()