• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Nisan ayı için düşünülen yurtdışı Ninety Plus tadım alımı hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nisan ayı için Ninety Plus çiftliğinden yapılması düşünülen alıma kalıtılır mısınız?

• Alırım

Oy: 43 20.9%
  • Almam

Oy: 97 47.1%
  • Alırım indirimli fiyattan

Oy: 37 18.0%
  • Alırım indirimsiz, hediyeli fiyattan

Oy: 29 14.1%

• Kullanılan toplam oy
    206
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar bugün itibariyle bu alım sona eriyor... Son aldığım bilgiye göre alım çok ama çok düşük olmuş, alırım diyenlerin %10'unu bile bulamamışız... Bu şartlarda sürdürsek mi demenin de bir mantığı kalmamış... Alanlara afiyet olsun, anlamayanların da canları sağolsun... Sevgili @NoDRaC dilerseniz bu başlığı kapatabilirsiniz...

Arkadaşlar bugün itibariyle bu alım sona eriyor... Son aldığım bilgiye göre alım çok ama çok düşük olmuş, alırım diyenlerin %10'unu bile bulamamışız... Bu şartlarda sürdürsek mi demenin de bir mantığı kalmamış... Alanlara afiyet olsun, anlamayanların da canları sağolsun... Sevgili @NoDRaC dilerseniz bu başlığı kapatabilirsiniz...
Uğraşınız için teşekkürler sayenizde çok güzel kahveler deniyoruz:)

Rica ederim, umarım alabilenler memnun kalır :)
Ben demliyorum 4 gündür, fazlasıyla memnun kaldım gerçekten şu ana kadar içtiğim en ilginç kahvelerden bunlar, keşke daha fazla kişi deneyebilseydi

Derar ela demleyeceklerin kahveyi fazla cozmesini onermiyorum asiditeden icilmiyor. Buzdagi su Cmd 32 klik aero pressle 10 sn karistirmali toplam demleme suresi 2.30 dakika olucak sekilde suan keyifle yudumluyorum.

almayı çok istiyordum ancak aksaklıklardan dolayı alamadıydım. aklımda kalacaktı, ancak sağolsun @anilada bey'den 50'şer gram aldım.
3 paketi de kokladım, denemek için sabırsızlanıyorum.
kambera'nın kokusu baya bir enteresan.

@mimds Denizhan abi tekrar teşekkürler.

Sağolsun @cooper52 aracılığı ile drima zede deneme fırsatı buldum.
Anaerobik kahveler pek bana hitap etmiyor fakat içtiğim kahveler arasında en farklı deneyimi yaşatanlardan biriydi.
Bu kadar aromalarını belli eden bir kahve deneyimlemedim daha önce

Cimer üzerinden ticaret bakanlığına şikayette bulundum, gümrük oraya bağlı anladığım kadarıyla. Bu durumun kasti bir davranış olduğunu, kontrol sonrası ürünün döküleceği belli olduğu hale ağzı açık bir şekilde geri konduğunu belirttim. Ayrıca kesik izlerinden anlaşılacağı üzere, ürüne zarar verme çabası olduğunu belirttim. Gümrük kontrol noktasında kameralardan elbet kimin bu kasti eylemi gerçekleştirdiği tespit edilebilir.

Kontrolün yasallığına itirazımız yok, insancıl olmayan kısmına şikayetimiz var. Şikayetten gelecek cevaba göre, 3-5 defa talep açar dururum.

Cimerden aşağıdaki cevap geldi, durumun Fedex depo çalışanları tarafından kaynaklandığını belirtiyor.

Sayın Başvuru Sahibi,

Başvurunuza konu 8...0 gönderi numaralı eşyanızın kırmızı hat fiziki kontrole tabi olduğu anlaşılmıştır. Söz konusu paket taşıyıcı firma ve geçici depolama yeri personelleri tarafından fiziki kontrole hazırlanmakta olup, ETGB işlemleri tamamlandıktan sonra 14.04.2021 tarihinde gümrük gözetiminden çıkartıldığı görülmüştür.​

Bilgilerinize rica ederim.

Cimerden aşağıdaki cevap geldi, durumun Fedex depo çalışanları tarafından kaynaklandığını belirtiyor.

Sayın Başvuru Sahibi,

Başvurunuza konu 8...0 gönderi numaralı eşyanızın kırmızı hat fiziki kontrole tabi olduğu anlaşılmıştır. Söz konusu paket taşıyıcı firma ve geçici depolama yeri personelleri tarafından fiziki kontrole hazırlanmakta olup, ETGB işlemleri tamamlandıktan sonra 14.04.2021 tarihinde gümrük gözetiminden çıkartıldığı görülmüştür.​

Bilgilerinize rica ederim.
bu cevaba sadece kadir inanır :)

@Lorenzen Kawa tarafından örnek vermek gerekirse DHL getiriyor. Coffee Server, kilolarca kahve alımlarında bu denli bir olay yaşandığını görmedim. Ama Fedex tarafında bu sorunu yaşayanların çok olması, neden olmasın ki dedirtti bana.

@Lorenzen Kawa tarafından örnek vermek gerekirse DHL getiriyor. Coffee Server, kilolarca kahve alımlarında bu denli bir olay yaşandığını görmedim. Ama Fedex tarafında bu sorunu yaşayanların çok olması, neden olmasın ki dedirtti bana.
aynı fikirdeyim.

bu arada Drima Zede'yi deneme fırsatı buldum.
10/170 Aeropress 3:00 demleme.
Kuru kokusu cidden çok acayip. Şerif hocanın meşhur Pozo Azul'dan sonra kokladığım en enteresan kahvelerden biriydi.
Fermente tatlar çok belirgin. Elma ekşiliğini andıran malik asit baya bir yoğun gibi, arkadan gelen kayısı tatlılığı olmasa baya bir zorlayacak kahve.

Drima Zede den sonra Kambera.
Bu kahveler cidden çok enteresan. Bu nasıl koku dedim kuru koklamada. Yani acaba bu kokuyu alan içmek ister mi acab diye düşünmedim değil. Cidden çok keskin.
10/170 oran
20-80-70 dökümler
0-30-1:00 döküm süre başlangıçları
2:00 demleme bitimi.
Kokusu gibi keskin bir asidite, ama içimi de gayet güzel. farklı bir deneyim yaşattığı aşikar.
B7B375F2-D870-421F-BFEF-64ED582D6DE1.jpeg

Bu alıma katılmadım ama karşılaştırmalar pozo azul ile yapıldığı için (koku ve karakter olarak) yüksek derecelere çıkmadan 89 derecelerde nispeten kısa demlemeler yaparak verim alınabilir gibi geldi bana. Biraz fazla çözünme olsa fermente tatlar çok öne çıkıyor. Tüm alanlara afiyet olsun 😊

Bu alıma katılmadım ama karşılaştırmalar pozo azul ile yapıldığı için (koku ve karakter olarak) yüksek derecelere çıkmadan 89 derecelerde nispeten kısa demlemeler yaparak verim alınabilir gibi geldi bana. Biraz fazla çözünme olsa fermente tatlar çok öne çıkıyor. Tüm alanlara afiyet olsun 😊
Ben pozo azul'a biraz daha ısındım demledikçe, kalitada daha güzel sonuçlar aldım, v60taki keskin tadın olmadığı

Geri