• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Kampanyayla ilgili tahmini de olsa bir tarih var mı acaba?

Sipariş verecekken sizin mesajı gördüm de o yüzden sormak istedim.

Merhaba
Bu akşam veya yarın indirim olacak wp gruplarından ve forumdan duyurusunu yapacağım. İndirime girecek modeller ve adetleri şu şekilde:

1Zpresso Q2 : 10 Adet

1Zpresso JX : 10 Adet

1Zpresso JX-Pro : 10 Adet

1Zpresso K-Pro : 10 Adet

1Zpresso K-Plus : 5 Adet

Merhaba
Bu akşam veya yarın indirim olacak wp gruplarından ve forumdan duyurusunu yapacağım. İndirime girecek modeller ve adetleri şu şekilde:

1Zpresso Q2 : 10 Adet

1Zpresso JX : 10 Adet

1Zpresso JX-Pro : 10 Adet

1Zpresso K-Pro : 10 Adet

1Zpresso K-Plus : 5 Adet
K-Plus modelinin gelmeyeceğini söylemişlerdi bana ama, güzel olur tabiki gelmesi.

Arkadaşlar Selamlar,

Konu markanın JX Pro modelini DemsCoffee den temin ettim,değirmene ihtiyacım olduğu için indirimi bekleyemedim ve ben temin ettikten sonra indirim söylentilerini duydum :=)

Zannediyorum ki ilgili indirim anlaşması yine DemsCoffee ile yapılmıştır ve çalışanları son derece ilgili ve ürünlerinin son derece arkasındalar.Her türlü aksaklığa dair destek veriyorlar,eğer bu konuda bir çekincesi olan arkadaşımız var ise hiç düşünmesinler.Her türlü konuda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar ve son zamanlarda ülkemizde çok az kalan ESNAF insanlar.Bu arada DemsCoffee ile hiç bir illiyet bağım yok,yalnızca deneyimimi paylaşmak istedim.

Arkadaşlar kampanya 22:00 da başlıyor hem wp gruplarında hem forum üzerinden duyuru yapıldı.

İndirim için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Aşırı kararsız ve bir durumdayım, 2000 civarına kadar çıkabilirim ama hedefim sadece v60, şu anki öğütücüm espresso için fazlasıyla yeterli. Bunlardan özellikle v60 için hangisini önerirsiniz, timemore'un modelleri arasından daha öne çıkacak bir tane var mı sizce?

Aşırı kararsız ve bir durumdayım, 2000 civarına kadar çıkabilirim ama hedefim sadece v60, şu anki öğütücüm espresso için fazlasıyla yeterli. Bunlardan özellikle v60 için hangisini önerirsiniz, timemore'un modelleri arasından daha öne çıkacak bir tane var mı sizce?
O parayı timemore’a asla vermezdim.Şahsen sadece v60 dediginiz için comandante zorlardim

Sorunuzun cevabı, kullanan ve yorum yapan arkadaşların yorumlarına istinaden JX.

Comandante' nin gelmesini çok bekledim ama bu arada elimdeki değirmenin tozuyla ve öğütüm kalitesizliğiyle başa çıkamadığımdan dün gece CM dışında farklı değirmen araştırdım. Hiç aklımda yokken 1Zpresso incelemeleri, yorumları aklıma çok yattı.

Ağırlıklı olarak V60, yanında günde 1-2 tane de espresso olacağından ve hali hazırda CM bütçesine çıkacağımdan dolayı K serisine karar verdim.

K-Pro mu, K-Plus mı derken 1 tane K-Plus siparişi verdim. Comandante' yi beklemediğim için üzmez umarım :)

Geri