• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Ürünlerin, Yeni modelleri stoklarda gözükmüyor. Kampanya yapsa bile ürün yok. J-max ı takip ediyordum bende .

Mail yazmıştım . Cevap geldi.
"bu ay sonu stoklara gelmesi bekleniyor. Duruma göre Nisan ayının ilk haftasına da sarkabilir."
şeklinde

Aliexpress'de trend avcısı indirimleri var Jmax 3000 liraya denk geliyor. Ve artı gümrük masrafı.

Bende c40 veya k pro/plus alacağım. Aralarında net bir karar veremediğim için indirim hangisinde olursa alacağım. Bekliyoruz bakalım...

Edit: Bu gidişle kampanyalı halı şuanki fiyatına denk gelecek. Mart ortası/Mart sonu/Nisan başı derken uzadıkça uzayacak gibi duruyor.
Aslında merak ettiğim bir diğer konu sadece indirime gireceği tarih değil indirimin oranı... Atılan taş bir kurbağayı ürkütecek kadar değilse boşa beklemenin bir anlamı yok... Bununda açığa kavuşması lazım... Lazımki insanlar ona göre bir yol haritası belirlesin... K-pro alacaklar başka sitelerden fiyatlar daha da uçmadan alsın, almayacak olanlar yine mağdur olmadan alternatiflere yönelsin...

Türkiye ye gelişi yine 3600 tl civarına geliyor. Buradan almanın avantajı garantisi..
Bu ay içinde USA den bir arkadaş geliyor. Uygun fiyatlı bulsam oradan sipariş edeceğim ama amazon.com da 215 Usd (J-Max)

Türkiye ye gelişi yine 3600 tl civarına geliyor. Buradan almanın avantajı garantisi..
Bu ay içinde USA den bir arkadaş geliyor. Uygun fiyatlı bulsam oradan sipariş edeceğim ama amazon.com da 215 Usd (J-Max)

Dems'in pazarlama takvimini bilmiyorum. Ama sanırım bu defa daha pahalı olacaktır. Zam ve kur ile ilgili yansımalar olmazsa ne ala. Bu sebeple düşünen için haberdar etmek istedim. Aliexpress'deki indirimi.

Reklamlarını gözüme gözüme sokuyorlar her yerde yine...

Ben bir iki defa aratmıştım. Arama terimlerinden dolayı ben de istemsizce görüyorum. Bu yüzden alsam mı diye yükseliyorum açıkçası. 😂😂

Benimde içimden K-Plus al geç diyor.
Ama J-max da aklım kaldı.

Aslında merak ettiğim bir diğer konu sadece indirime gireceği tarih değil indirimin oranı... Atılan taş bir kurbağayı ürkütecek kadar değilse boşa beklemenin bir anlamı yok... Bununda açığa kavuşması lazım... Lazımki insanlar ona göre bir yol haritası belirlesin... K-pro alacaklar başka sitelerden fiyatlar daha da uçmadan alsın, almayacak olanlar yine mağdur olmadan alternatiflere yönelsin...

Çok haklısın. 1 ay önce c40 veya k-pro alacaktım. C40 i 3700 e buldum. Karar verebilmek için yorumları okuyordum. Mart ortası indirim olacak denildi beklemeye başladım. O sıralar birkaç olumsuz yorum okudum( k serisinde degirmenler arası klik farkları ve ogutumlerde süre tutarsizligi bir değirmen 40sn de tk oguturken diğerinin 3-5dk da ogutmesi...) Bunlarin normal olduğu söylendi. Burada bir - puan haneye yazdım.
Mart ortası, sonu, nisan basi soylemleri... Tutarsızlık hala devam ediyor.
Diğer sitelerin yapmadığı zammı yapmaları.
Stoga ürün girince muhtemelen yine zam gelecek...

İndirim tarihi hala belli değilse/ vazgecildiyse bir aciklama yapilmali. Bu tutumlar güven vermiyor insana. Değirmeni merak etmeme rağmen sıkıntı yaşadığımda muhattap bulamamaktan korkuyorum.

İndirim tarihi hala belli değilse/ vazgecildiyse bir aciklama yapilmali. Bu tutumlar güven vermiyor insana. Değirmeni merak etmeme rağmen sıkıntı yaşadığımda muhattap bulamamaktan korkuyorum.

İndirim zamanı falan bilmiyorum tabii.

Lakin herhangi bir sıkıntı yaşanması hâlinde muhatap bulamamaktan korkmanıza gerek yok.
DemsCoffee, şimdiye değin ürünlerinin arkasında duran, çözüm üreten, ulaşılabilir bir distribütör oldu.

K-plus alarak indirimi bekleyemedim. İndirim ve taksitlendirme kesin yapılacakmış.
Bu dönem Kahve demlemeye yatırım yaptım diyebilirim. Şimdiye kadar aldığım bütün ürünlerin fiyatında %30-50 arası fiyat artışı oldu.
Kahve dahil her ürünün dövize bağlı olduğunu düşünürsek beklemek biraz lüks oluyor.

Ka2hve.om k-pro ya 200-300 TL zam yapmış düne göre... Tebrikler 👏👏👏... Olayların kişilere göre değiştiği nein en güzel kanıtı... Kimine göre kriz kimine göre fırsat...

ısrarla bekleyeceğim j-maxı. 8.8 mikron deniyor.
J Max ile espresso icin gunde 2 kere 15 er gram kahve ogutuyorum, her yeni paket kahve actigimda istedigim sure/ciktiyi saglamak icin ince ayar yapabiliyorum, bir de en fazla 30-35 sn suruyor ogutmem. espresso acisindan cok memnunum.

Almadan once ben de C40 ve JMax arasinda kalmistim, izledigim inceleme videolarinda C40 ile espresso ogutmenin yaklasik 2 dk civari surdugunu gorunce jmax almaya karar vermistim.

Onceligim V60 veya filtre olsaydi bardakta verdigi tadin dunya standardi oldugu soylenen C40 i dusunebilirdim, ama espresso icin JMax te karar kildim.

Geri