• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Çanta harika ve çok kullanışlı duruyor. K-pro kendi çantası olmasa kaçırmazdım bunu. Comandante değirmeni olanlarda kesinlikle değerlendirsin. 1 tarafına değirmenini 1 tarafınada Delterpress yada Aeropress koydun mu tamamdır.
Çantaya Comandante sığıyor mu ? CMD nin gövdesi sanki biraz daha kalın gibi duruyor.

Selamlar,

Çanta için 5 adet çok az değil mi :'(

Merhaba, ürün sepetimde ödeme işlemlerini tamamlarken indirim ortadan kayboldu. Bir hata olmuş olmalı. Sepette ödeme yaparken rezerve etmesi gerekmez miydi. Aynı durumu yaşayan var mı?

Q2'de bile aynı durum var ben Q2'nin bu kadar çok satacağını düşünmüyorum açıkçası.

Uyarı: Kupon kodunuz geçersiz, süresi ya da kullanım limiti dolmuş! yazısını görüyorum sadece,
bi' sorun mu var, yoksa 1 dakika içerisinde indirme sunulan tüm ürünler tükendi mi?
indirimden faydalanan var mıdır :)

J-Max'ı aldım indirimle ancak sitede üyeliğim olmasına rağmen ''siparişlerim'' kısmında ''Daha önce hiç sipariş vermediniz!'' yazısı çıkıyor.... :D

Düzeltme: Düzeldi ancak bu sefer de fatura adresi ile sipariş adresi karışmış

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-10-06 at 22.08.10.jpeg
    WhatsApp Image 2021-10-06 at 22.08.10.jpeg
    44.9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
J-Max'ı aldım indirimle ancak sitede üyeliğim olmasına rağmen ''siparişlerim'' kısmında ''Daha önce hiç sipariş vermediniz!'' yazısı çıkıyor.... :D
Altyapı sorunu olduğu açık. Buradan bizi takip ediyorlardır umarım

Ben alabildim arkadaşlar, siparişlerim kısmında da görünüyor denemeye devam edebilirsiniz

İndirim kodu ile girdim ama indirimsiz olarak aldım nasıl bi yol izlemeliyim şimdi
Muhsin Bey Merhaba,

Siparişinizi iptal etmenize gerek yok. İndirim tutarını kartınıza iadesini yapacağız.

Saygılarımla

Direkt satıcıyla iletişime geçin. Muhtemelen şuanda telefonla ulaşamazsınız tabii ama yarın sabahtan arayabilirsiniz. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Mail attim yavuz bey dönüş yaptı sağolsun, indirim tutarını karta iade edeceklerini söylediler

Geri