• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zümrüt Karaca Roastery

Nitelikli kahvenin ne olduğunu öğrendiğim dükkandır, fp çekirdek yoksa kavurmuyor sanırım keyfe keder kavurucu :) Gedeb - Amazonas - Valley Finca Altamira aldık denediğimde deneyimlerimi paylaşırım fiyat ne olursa olsun beklentim hep çok fazla Zümrüt Hocadan

bir iki sene önceki Gara Agena'sını hatırlıyorum hala, bu sefer de Gedeb ve Finca Altamira aldım, iyi kavuucudur

Sipariş verdik ama halâ kargoya verilmemiş! Bayağı meşgul sanırım.

2 Etiyopya kahvesini de makinede demledim.
Keramo tam çiçeksi hoş bir kahve, yandan yandan çayımsı gibi , Gedep ise günlük içilebilecek gövdeli özellikle sabah içmek isteyenler için.

Bu sabah keramoyu v60 ile biraz inceye kaçan bir öğütüm ve 93 derece buzdağı ile demledim. En az bir hafta daha dokunmamaya karar verdim. Çok isli bir tad vardı muhtemelen denildiği gibi kahvenin kendini bulması için iyi bir vakte ihtiyacı var.

Bu sabah keramoyu v60 ile biraz inceye kaçan bir öğütüm ve 93 derece buzdağı ile demledim. En az bir hafta daha dokunmamaya karar verdim. Çok isli bir tad vardı muhtemelen denildiği gibi kahvenin kendini bulması için iyi bir vakte ihtiyacı var.
Keramo bendeki 1 nisan kavrumdu dün yaptım yanılmıyorsam, bana güzel geldi. 7-10 gün min beklemek lazım.

Geri