yoldabirivar
Barista
- İsim
- someoneontheway
Daha fazla
- İsim
- someoneontheway
- Ekipmanlar
- Bialetti Mokapot,French press,Wacaco Nanopresso (Hindistan cevizi kabuğundan el işi yaptığım v60 dripper)
Selamlar fiyat performanstan ziyade Zahmet/Performans kahvesi...Sebebi de şudurki Mokapot,Wacaco nanopresso,frenchpress,V60 demleme yöntemlerini yıllardır kullanırım İyi bir kahve için İyi bir kahve ilaveten çok iyi bir de hizmet gerekiyor Döküş hızları,aralığı,su sıcaklığı,suyun kullanılabilirliği,kavrulma tarihi,öğütme derecesi ve öğütme zamanı,kahvenin saklama koşulları gibi gibiiiii
Tabiki kahveyi demlerken zevk alıyoruz ama sonuç hüsran olunca da verilen paradan çok harcanan zahmet beni üzüyor Yani tam filmi hazırladım ortamı hazırladım kahvemi demledim ama hayal kırıklığı...Kahvenin acılığı hazırladığım sinema yada diğer ortamı da olumsuz etkiliyor
Yıllardır ayın kahvecilerinden genellikle kahve alırım aldırtırım da
Şimdi ister hoş görün ister görmeyin ama bazı durumlarda İnstant kahve demliyorum ve harika tat alıyorum çünkü çok çok çok pratik ve zahmetime de değdiği için çok memnum
Herkese güzel muhabbetli lezzetli kahveler
Tabiki kahveyi demlerken zevk alıyoruz ama sonuç hüsran olunca da verilen paradan çok harcanan zahmet beni üzüyor Yani tam filmi hazırladım ortamı hazırladım kahvemi demledim ama hayal kırıklığı...Kahvenin acılığı hazırladığım sinema yada diğer ortamı da olumsuz etkiliyor
Yıllardır ayın kahvecilerinden genellikle kahve alırım aldırtırım da
Şimdi ister hoş görün ister görmeyin ama bazı durumlarda İnstant kahve demliyorum ve harika tat alıyorum çünkü çok çok çok pratik ve zahmetime de değdiği için çok memnum
Herkese güzel muhabbetli lezzetli kahveler