• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Firmaları Güncel Kampanya ve Kargo Seçenekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Kahveciningalaksirehberi @mimds özellikle ikiniz baya tecrubelisiniz bu konuda.Aeropress icin yurtdisindan kahve alayım diyorum almişken de kahve de denemiş olurum.En uygun kargo secenegi ve kampanya nerededir suan bilginiz var mi acaba? @mimds sen nerden almistn abi?
Square Mile'dan alabilirsiniz. Türkiye'ye gönderimleri var. Eğer shipping'i paylaşmak isterseniz de bir adet Clever Dripper sipariş edebilirim sizinle :)

Son düzenleme:
Teşekkurler de gece 1 de yazilan mesaj o an ki dalgınlıkla 8 gozume cok gelmiş insanlık hali yazmışım.500 gr x2-3 seklinde dusundum. gardelliyi.Bu tepki sinir neye anlamadım.Ben de ne diyecegimi bilemedim
Gece 1 de yazılmış olması birşey değiştirmiyor benim açımdan bu herhangi birşeyin açıklaması olamaz, gece 1 de doğru şekilde yazamıyorsanız yazmayabilirsiniz.

Sinirlensem sorunuza cevap verip linkleri paylaşmam zaten bu kanıya nasıl vardınız anlamadim.

Ne diyeceğimi bilememek şundan kaynaklanıyor, daha önce önerdiği şeyi defalarca tecrübe eden birine bunu hiç tecrübe etmemiş birisinin akıl vermesi sonra yine aynı kişinin 3 mesaj aşağıda itiraz ettiği şeyi başkasına önermesi.

Size yardımcı olabilmek için bir opsiyon sunuyorum bana cevaben gümrük 8 pakete kadar el koyabilir yazıyorsunuz. Bunu neye göre yazıyorsunuz? Daha önce tecrübe mi ettiniz, yoksa gümrük yönetmeliğine mi dayandırdınız?

Eğer Gardelli için talep toplanıyorsa, ben 2x250gr alırım. Ancak endişe ettiğim konular; sepette VAT/KDV'yi düşmemesi, kargo ücretinin €28.80 çıkması.

Arkadaşlar Gardelli’yi belirlenen şartlarda almanız zor, tavsiyem, eğer Gardelli’de ısrarcıysanız, Black Friday’i beklemeniz, 8 paket kahve alıp kargoyu bölüşmeniz. Deli indirimler oluyor.
İndirim uygulayacakları eşiği söylemişler ama özellikle sormama rağmen indirim oranını belirtmemişler veya geçiştirmişler diyelim. Onun hakkında bir bilginiz var mı?

Gardelli çok iyi olur. abartmıyorum adamların kavurma tarihinden 3 gün sonra kahveleri elimdeydi son siparişimde. ayrıca Istanbul'da da değilim. yurt içi alımlarda yok böyle bir hız..:)

Tablo yanlış yorumlandı sanırım. Normalde 14-15 euro’luk kahveler 5-6 euro’ya düşüyor, recurrent toptan alan biri ise daha da çok indirime sahip oluyor
Tamamdır haklısınız. Ben guest’i siteden tek başına alım yapan birisi zannettim ve direk orana odaklandım ama zaten o fiyatlara kimse kahve bulamaz orada 😊

Merak ettiğim bir şey var. Deneyim sahibi olan birileri mutlaka vardır forumda. Italyaya gittim diyelim, gardelliden 8 10 kg kahve çekirdeği aldım. Uçağa binişlerde ve ülkeye girerken bununla ilgili üst sınır nedir miktar olarak? Valizden çıkarıp bu ne deyip faturasını sorup vergi çıkarma durumları olur mu? Daha önce 250 grlik paketlerden 4 5 tane valizde getirmişligim var ama ayni çekirdekten/firmadan yüklü miktar almak aklıma da gelmemişti, deneyimlemedim :)

Merak ettiğim bir şey var. Deneyim sahibi olan birileri mutlaka vardır forumda. Italyaya gittim diyelim, gardelliden 8 10 kg kahve çekirdeği aldım. Uçağa binişlerde ve ülkeye girerken bununla ilgili üst sınır nedir miktar olarak? Valizden çıkarıp bu ne deyip faturasını sorup vergi çıkarma durumları olur mu? Daha önce 250 grlik paketlerden 4 5 tane valizde getirmişligim var ama ayni çekirdekten/firmadan yüklü miktar almak aklıma da gelmemişti, deneyimlemedim :)

Eğer bu sıkıntı olmuyorsa bir kişinin gidiş dönüş biletini karşılayalım, toplu alımda daha ucuza gelir 😀 günü birlik gidip gelinir yani

Yolcu yanında sınır yasal sınır 1 kg. Ama eşim ve bir arkadaşım yanlarında fazlasını getirmişlerdi.

Geri