• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Firmaları Güncel Kampanya ve Kargo Seçenekleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüyorum ve arttırıyorum :)

“LC25SUB” koduyla %25 indirimli gönderiyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 3296
Çok iyi indirim bu. Yalnız sadece aboneliklerde geçerli anladığım kadarıyla. Bundle için de yüzde 20 indirim kodu var sitede. 4 seçili paket 400 dkk olarak görünüyor.
Edit: @b_atamentes ile bir abonelik başlattık. Önce Coffee Collective şimdi La Cabra aboneliği başlatmış oldum kahve arkadaşlığından. Bu güzel fikir için teşekkürler @NoDRaC

Son düzenleme:
Üyelik ile birlikte aldım bende. Teşekkür ederim fırsat için :)

1594636408784.png
valla bende aylık pakete dahil oldum bakalım ne kadar sürede gelecek :)

The Barn aboneligimi Coffee Collective veya La Cabra'ya cevirecegim. Ikisini de deneyen arkadaslar varsa, cekirdek kalitesi ve aroma profili acisindan bir karsilastirma yapmalari mumkun mu?

Merak eden arkadaslar icin, dort aydir The Barn uyeligim var ve esasen cok da memnunum fakat biraz yenilik iyi gelecektir diye dusunuyorum. :)

Origin coffeden anaerobic fermantasyon Las Nubes kahvesini Kargo dahil 17.5 sterline sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak. Yazarım buraya.

Geri