• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saçmalıyorlar sadece! bakın dedim, ben bu işi tırmandırırım... bakalım ne olacak göreceğiz
Maalesef UPS DHL bir ara sürekli ürünleri bekleterek insanlardan yüksek depo ücreti alıyorlardı. Çok şikayet gelince kişisel gönderide vazgeçtiler. Şimdi yasak diyip kendi anlaşmalı laboratuvarlarında analiz ettirmeye çalışıyorlar sanırım.
Geçtiğimiz black fridayde onlarca gardelli dhl ile sorunsuz geldi

Maalesef UPS DHL bir ara sürekli ürünleri bekleterek insanlardan yüksek depo ücreti alıyorlardı. Çok şikayet gelince kişisel gönderide vazgeçtiler. Şimdi yasak diyip kendi anlaşmalı laboratuvarlarında analiz ettirmeye çalışıyorlar sanırım.
Geçtiğimiz black fridayde onlarca gardelli dhl ile sorunsuz geldi
Hayır, direk bu bir tarım ürünü ve ülkeye girişi yasak deyip savsaklamaya çalışlıyorlar! Şaka mı yapıyorsunuz, geçtim diğer kargo firmasını, devletin kendi kurumu, PTT kargo evimize kadar ulaştırırken suç mu işliyor yani dedim, papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar! Peki, değil ama bir an için diyelim ki yasak, siz koskoca uluslararası bir taşımacılık firmasısınız, gönderen bu ürünleri açık adres vererek Türkiyeye gönderirken o tarafındaki şubeniz bu ürünlerin Türkiyeye girşinin yasak olduğunu neden söylemiyor dedim! Ve ayrıca eğer yasaksa bunu sözlü değil yazılı bildirmenizi istiyorum dedim... Çünkü bana bunu söylüyorlar ancak takip numarasıyla internete girip kargonun güncel halini kontrol ettiğinizde gördüğünüz ifade şu, gümrük işlemlerinin gerçekleşmesi için yetki belgesi eksik, alıcıyla temsa geçildi! gönderene UPSle sorun yaşıyorum dediğinizde adamlar kontrol ettiğinde karşılarına çıkan ifade bu, yani evrak vermediğimiz için işlem gerçekleştiremiyorlar gibi gösteriyorlar! oysa bakın bu belgeyi size 4-5 defa yolladım, siz de onayladığınıza dair tarafıma email attınız, bunlar hepsi bende duruyor, diğer tarafa bana söylediğinizden farklı bir durum varmış gibi göstererek açıkça suç işliyorsunuz dedim! şu anda işlemler devam ediyor, eğer bir sorun çıkartırlarsa canlarını okumak için bekliyorum şimdi...

Hayır, direk bu bir tarım ürünü ve ülkeye girişi yasak deyip savsaklamaya çalışlıyorlar! Şaka mı yapıyorsunuz, geçtim diğer kargo firmasını, devletin kendi kurumu, PTT kargo evimize kadar ulaştırırken suç mu işliyor yani dedim, papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar! Peki, değil ama bir an için diyelim ki yasak, siz koskoca uluslararası bir taşımacılık firmasısınız, gönderen bu ürünleri açık adres vererek Türkiyeye gönderirken o tarafındaki şubeniz bu ürünlerin Türkiyeye girşinin yasak olduğunu neden söylemiyor dedim! Ve ayrıca eğer yasaksa bunu sözlü değil yazılı bildirmenizi istiyorum dedim... Çünkü bana bunu söylüyorlar ancak takip numarasıyla internete girip kargonun güncel halini kontrol ettiğinizde gördüğünüz ifade şu, gümrük işlemlerinin gerçekleşmesi için yetki belgesi eksik, alıcıyla temsa geçildi! gönderene UPSle sorun yaşıyorum dediğinizde adamlar kontrol ettiğinde karşılarına çıkan ifade bu, yani evrak vermediğimiz için işlem gerçekleştiremiyorlar gibi gösteriyorlar! oysa bakın bu belgeyi size 4-5 defa yolladım, siz de onayladığınıza dair tarafıma email attınız, bunlar hepsi bende duruyor, diğer tarafa bana söylediğinizden farklı bir durum varmış gibi göstererek açıkça suç işliyorsunuz dedim! şu anda işlemler devam ediyor, eğer bir sorun çıkartırlarsa canlarını okumak için bekliyorum şimdi...
Geçmiş olsun. Umarım hemen halledersiniz. Bu kadar yaygın şekilde gelen bir üründe nasıl sıkıntı çıkar anlamak mümkün değil. Ürün bir de EU dan geliyor. Şaka gibi.

tamamen UPSden kaynaklanıyor... ama sorun çıkarsa yanlarına bırakmayacağım...
Bir keyifle kahve içeceğiz onu da burnumuzdan getiriyorlar. Bu kadar sinir, stres, mücadele sonucu gelen kahveyi içerken bu zamanlar gelecek aklınıza :) Şöyle bir kafayı yana çevirip sabır dileyeceksiniz.
Şakaydı sadece, elinize ulaşınca keyifle tüketiniz...

Son düzenleme:
Bir keyifle kahve içeceğiz onu da burnumuzdan getiriyorlar. Bu kadar sinir, stres, mücadele sonucu gelen kahveyi içerken bu zamanlar gelecek aklınıza :) Şöyle bir kafayı yana çevirip sabır dileyeceksiniz.
Şakaydı sadece, elinize ulaşınca keyifle tüketiniz...
ulaşırsa unutuyoruz zaten :) ama bu UPSi unutmayacağım unutturmayacağım, o kesin!

“Kaffebox” bir süredir DHL ile Türkiye ye gönderim yaptığından kargo ücreti yüksek çıkıyor. Yine abonelik sistemiyle çalışan “Beanportal” kargo ücreti almıyor.Bilginize.

Uzun süredir aboneliklere inceliyorum, fiyat olarak en mantıklı Coffee Collective ve La Cabra gibi gözüküyor. CC 3x250, La Cabra 2x250 aylık neredeyse aynı fiyata geliyor. Bu iki kavurucuyu da deneyenlerin tercihi hangisi olurdu?

Uzun süredir aboneliklere inceliyorum, fiyat olarak en mantıklı Coffee Collective ve La Cabra gibi gözüküyor. CC 3x250, La Cabra 2x250 aylık neredeyse aynı fiyata geliyor. Bu iki kavurucuyu da deneyenlerin tercihi hangisi olurdu?
cc'nin abonrlikle gonderdigi cekirdekler her zaman sitesinfe satista olan cekirdekler olmuyor. 100lira verip yerli kavuruculardan daha uygun fiyata deneyimleyebileceginiz tatlar ile karsilasabilirsiniz.

Kaffebox, beanportal,beanbros... aboneliklerinde her ay farklı kavuruculardan kahveler tadıyorsunuz.

Denemem ama 1 kg yüzde 20 kod ile 32 pounda geliyor anaerobic. Toplam fiyat 42 pound 365Tl

Ekli dosyalar

• F094B2BC-26AD-4603-B16C-5E1C171C9F68.png
    F094B2BC-26AD-4603-B16C-5E1C171C9F68.png
    263.1 KB · Görüntüleme: 39
  • 76DC74F4-8F2D-4EF3-9E2A-23E25F99A2E6.jpeg
    76DC74F4-8F2D-4EF3-9E2A-23E25F99A2E6.jpeg
    120.8 KB · Görüntüleme: 38

Denemem ama 1 kg yüzde 20 kod ile 32 pounda geliyor anaerobic. Toplam fiyat 42 pound 365Tl
4 kişi paylaşsa güzel fiyat bence

sanırım böyle bir şey sadece benim başıma geldi :) The Barn sitesi üzerinden aldığım ve Fedex ile gelen kahvemin hali ektedir :)

KKtMzc.jpg

qgVp3V.jpg

sanırım böyle bir şey sadece benim başıma geldi :) The Barn sitesi üzerinden aldığım ve Fedex ile gelen kahvemin hali ektedir :)

KKtMzc.jpg

qgVp3V.jpg
Geçmiş olsun. Barn’a hemen mail ile durumu bildirin. Yeniden ücretsiz gönderim yapacaklardır. Kendilerinden kaynaklanmayan sebeplerden dahi olsa müşterisinin kesinlikle mutsuz olmasını istemezler diye düşünüyorum.

Geri