• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar yeni kod filan yok mu?

yurtdışı kavuruculardan çok deneme yapmak istiyorum ama kargo ve gümrük zorluyor beni.

En azından buralarda bir indirim elde edebilsem hemen sipariş vereceğim.

bildiğiniz yerler yok mu?

Morgon, Muttley and Jack, origin.uk gibi yerlerde %20-30 indirim var. Önceki mesajlara bakınca detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Başlığın adı "Kampanya" olarak düzeltilebilir mi?

anaerobic ve deneysel kahveler için bir fırsat :)

375 gr kahve yaklaşık 170 tl, bunun vergisi ve kargosu hariç, bence oldukça pahalı sanki?

375 gr kahve yaklaşık 170 tl, bunun vergisi ve kargosu hariç, bence oldukça pahalı sanki?
Bu tarz deneysel kahveler maalesef çok pahalı. Orkun Beyin yayınını izlediyseniz geçen sene aldığımız anaerobik kahvenin fiyatını iki katına çıkarmışlar. Kıyaslaması açısından the barnda deneysel bir kahve var 200gr 18 euro 135 tl.

Bu tarz deneysel kahveler maalesef çok pahalı. Orkun Beyin yayınını izlediyseniz geçen sene aldığımız anaerobik kahvenin fiyatını iki katına çıkarmışlar. Kıyaslaması açısından the barnda deneysel bir kahve var 200gr 18 euro 135 tl.

Bilgilendirme için teşekkürler, o zaman bu kahvelerin alıcısı yine alacaktır.

Bende bu kahveden yeşil olarak 4 kg civarı var, son yaptığım tadımda sca protokolü ile 87.5 vermiştim, gayet iyi bir kahve.

Benim tadım notlarım daha farklıydı, kan portakalı, nektarin ve yeşil elma

Craft House Coffee den kahve alan var mı Kargo 2.75 pound. Brewathome kuponu ile %20 indirim yapıyorlar.

Craft House Coffee den kahve alan var mı Kargo 2.75 pound. Brewathome kuponu ile %20 indirim yapıyorlar.

Benim de dikkatimi çekmişti, fakat elimde fazla kahve olduğundan sipariş vermedim.Eğer indirim kodu devam ederse kahveler azaldığında deneyeceğim.

Arkadaşlar thebarn'dan fedex/dhl kargo seçeneğini seçtikten sonra, kargo türkiye'ye girdiğinde hangi firma teslimat yapıyor? bilen var mı? özellikle @Ceren Aksu etiketlemek istiyorum.

Arkadaşlar thebarn'dan fedex/dhl kargo seçeneğini seçtikten sonra, kargo türkiye'ye girdiğinde hangi firma teslimat yapıyor? bilen var mı? özellikle @Ceren Aksu etiketlemek istiyorum.

Fedex / Tnt yapıyor dağıtımı Tr içinde. Bana hep o şekilde denk geldi.

Geri