• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⬆️Sonuç Ocak 2024-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#1835 sipariş numarası ile alıma katıldım. 👍
Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Merhabalar,

Ethiopia çekirdeklerimiz, birazdan eklenmiş olacak.
Bizim çok hoşumuza giden iki çekirdek oldu. Birçoğumuzu 2010-2016 arasında nitelikli kahveye başlamasına vesile olan, vay buda nasıl kahveymiş dediğimiz, iki tane yıkanmış Ethiopia, hem meyvemsi, hem çiçeksi, son zamanlarda çok özlediğimiz yıkanmış kahvelere güzel iki örnek. İçtikçe dahada içesi geliyor insanın uyarmadı demeyin :)

Bununla birlikte hem stok durumunu göz önünde bulundurarak hemde bu yeni kahveleri eklemek amacıyla bak setlerin içeriğinde ufak değişiklikler yaptık, bunlarıda sürpriz olmaması için açıklamak isterim.

1) Kahve Kulubu setinden bruzzi, daterra ve villa espana çıkarıldı, yerine Sweet Collection, Daterra ve Shakiso, Ethiopia eklendi.
2) Traditional Washed Set te villa España, El Salvador cıkarıldı, yerine 2 yeni yıkanmış Ethiopia eklendi.
3) Espresso Box Set de villa espana çıkarıldı yerine George Muia, Kenya eklendi.
Ethiopia ilk partinin kavrum tarihi 19.01 olarak gonderilecek.

1706212933874.png

Benim sepet bu şekilde. Sonunda evdeki kahveler azaldı ve siparişimi geçtim. Alex Herrera ve Agua Sarca'yı ay başından beri çok merak ediyorum.
O 2 kahveden çok ümitliyim. Keşke bu tarz uygun fiyatlara da güzel gözüken kahveleri olan firmalar daha çok seçilse.

Son düzenleme:
Güncelleme: Kahvelere kavuştum. Aras kargo günlerdir dükkanda tutuyorlarmış kahveleri. Bir de utanmadan biz getirecektik niye zahmet ettiniz ki diyorlar.
Aras yine şaşırtmıyor. İçeriği bilseler degassing bekliyoruz derler.

Elimdeki stok 1kg altına düşünce ay sonuna doğru gönül rahatlığıyla siparişimi verdim. Heyecan verici bir deneyim olacak.

Merakla bekliyorum.

IMG_20240126_132439.jpg

El Salvador Villa Espana’dan 1 kg aldım. Genel itibariyle termosta filtre ve sabah espressosu olarak değerlendireceğim. Hepsijet ile gayet hızlı ulaştı. Teşekkürler.

Daha önceki yorumlarda da değinildiği üzere mevcut sitenin size yakışmadığını, daha iyisini yapabileceğinizi biliyorum. @OkanT

Perşembe gecesi verdiği sipariş bugün elime ulaştı. Tatmin edici bir alışveriş deneyimiydi.

2 Etiyopya + Modern Espresso Blend aldım. Hepsinden beklentim büyük. Kısa sürede en azından umut verici bir sonuç bile alsam bir etiyopya + espresso blend kiloluk sipariş vermeyi planlıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Kampanyanın başında şöyle göz ucuyla fiyatlara bakmıştım. Şimdi almaya karar verdim. Kahvelere zam mı geldi, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.

Merhaba arkadaşlar. Kampanyanın başında şöyle göz ucuyla fiyatlara bakmıştım. Şimdi almaya karar verdim. Kahvelere zam mı geldi, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.
Zam gelmedi fiyatlar aynı. @OkanT Bey zam gelmeyeceği yönünde bilgi paylaşmıştı,öyle de oldu yapmadılar.Sonradan eklenen bazı ürünler ve setler fiyat algınızı karıştırmış olabilir.

Kahve kulübü özel set için degas süreniz nedir acaba? @OkanT
Merhaba,

9-10 gun kadar öneriyoruz. Teşekkürler.
Perşembe gecesi verdiği sipariş bugün elime ulaştı. Tatmin edici bir alışveriş deneyimiydi.

2 Etiyopya + Modern Espresso Blend aldım. Hepsinden beklentim büyük. Kısa sürede en azından umut verici bir sonuç bile alsam bir etiyopya + espresso blend kiloluk sipariş vermeyi planlıyorum.
teşekkür ederiz. Ethiopialar arasında seçim yapmak zor, açıkçası bende çok merak ediyorum, birine dogru daha fazla eğilim olacakmı, hangisine doğru olacak :)
Merhaba,

kampayanın ilk gününden itibaren tekil kahvelerde herhangi bir zam yapmadık.
Sadece, yukarıdada detayını verdiğim, bazı setlerin içeriği değiştiği için fiyatlarında farklılık oldu fakat
yeni lugatımıza giren shrinkflasyon, skimpflasyon tarzında degilde hakikaten içeriği iyileştiğinden dolayı oldu bu artışlar.

Merhaba,

9-10 gun kadar öneriyoruz. Teşekkürler.

teşekkür ederiz. Ethiopialar arasında seçim yapmak zor, açıkçası bende çok merak ediyorum, birine dogru daha fazla eğilim olacakmı, hangisine doğru olacak :)

Merhaba,

kampayanın ilk gününden itibaren tekil kahvelerde herhangi bir zam yapmadık.
Sadece, yukarıdada detayını verdiğim, bazı setlerin içeriği değiştiği için fiyatlarında farklılık oldu fakat
yeni lugatımıza giren shrinkflasyon, skimpflasyon tarzında degilde hakikaten içeriği iyileştiğinden dolayı oldu bu artışlar.
KAHVE KULÜBÜ ÖZEL SETİNDEN almayı planlamıştım. Bu sette sanırım fiyatlar güncellenmiş.

KAHVE KULÜBÜ ÖZEL SETİNDEN almayı planlamıştım. Bu sette sanırım fiyatlar güncellenmiş.

(muhtemelen stok sebebiyle) set içeriği değişti o sebeple fiyat da doğal olarak değişti hocam. okan beyin mesajının ilgili kısmını da öne çıkarayım.

Bununla birlikte hem stok durumunu göz önünde bulundurarak hemde bu yeni kahveleri eklemek amacıyla bak setlerin içeriğinde ufak değişiklikler yaptık, bunlarıda sürpriz olmaması için açıklamak isterim.

1) Kahve Kulubu setinden bruzzi, daterra ve villa espana çıkarıldı, yerine Sweet Collection, Daterra ve Shakiso, Ethiopia eklendi.
2) Traditional Washed Set te villa España, El Salvador cıkarıldı, yerine 2 yeni yıkanmış Ethiopia eklendi.
3) Espresso Box Set de villa espana çıkarıldı yerine George Muia, Kenya eklendi.

(muhtemelen stok sebebiyle) set içeriği değişti o sebeple fiyat da doğal olarak değişti hocam. okan beyin mesajının ilgili kısmını da öne çıkarayım.
Stok sebebiyle değilde yeni gelen etiyopyaları ekleyerek kahve kulübü seti içerisinde etiyopya severleri de düşünmüşlerdir diye düşünüyorum.

AÇIKLAMA GELDİ

İSTANBUL ETKİNLİĞİ İÇİN BU ZAMANA KADAR SATIN ALIP KATILMAK İSTEYEN VEYAHU BU SÜREDEN SONRA ALIP KATILMAK İSTEYEN DOSTLARIMIZIN SİPARİŞ NUMARASI İLE KATILMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTMELERİNİ RİCA EDERİM.

Etkinlik biletleri bir kişiliktir :D

Bu mesaj öncesi satın alan arkadaşlar kendi mesajlarını düzenlerlerse ben oradan çekeceğim. En baştan yeni bir mesaj atmanız gerek yok <3

Örnek Mesaj:
#11111 ile alıma katıldım çok teşekkürler. Ayrıca etkinliğe de katılmak isterim.

Katılacak LİSTE:
  2. 1153
  5. 1175
  6. 1176
  7. 1186
  8. 1232
  9. 1255
  10. 1259
  11. 1401
  12. 1427
  13. 1437
  14. 1622

Arkadaşlar selamlar. İstanbul etkinliği için hâlâ yer mevcut. Arka sıralarda kalmışsa diye yeniden hatırlatma yapıyorum.

Etkinlik 10 Şubat Günü (herhangi bir aksaklık çıkmaması halinde) İstanbul'da gerçekleştirilecek ❤️‍🔥

Geri