Ethiopia ilk partinin kavrum tarihi 19.01 olarak gonderilecek.Merhabalar,
Ethiopia çekirdeklerimiz, birazdan eklenmiş olacak.
Bizim çok hoşumuza giden iki çekirdek oldu. Birçoğumuzu 2010-2016 arasında nitelikli kahveye başlamasına vesile olan, vay buda nasıl kahveymiş dediğimiz, iki tane yıkanmış Ethiopia, hem meyvemsi, hem çiçeksi, son zamanlarda çok özlediğimiz yıkanmış kahvelere güzel iki örnek. İçtikçe dahada içesi geliyor insanın uyarmadı demeyin
Bununla birlikte hem stok durumunu göz önünde bulundurarak hemde bu yeni kahveleri eklemek amacıyla bak setlerin içeriğinde ufak değişiklikler yaptık, bunlarıda sürpriz olmaması için açıklamak isterim.
1) Kahve Kulubu setinden bruzzi, daterra ve villa espana çıkarıldı, yerine Sweet Collection, Daterra ve Shakiso, Ethiopia eklendi.
2) Traditional Washed Set te villa España, El Salvador cıkarıldı, yerine 2 yeni yıkanmış Ethiopia eklendi.
3) Espresso Box Set de villa espana çıkarıldı yerine George Muia, Kenya eklendi.
Aras yine şaşırtmıyor. İçeriği bilseler degassing bekliyoruz derler.Güncelleme: Kahvelere kavuştum. Aras kargo günlerdir dükkanda tutuyorlarmış kahveleri. Bir de utanmadan biz getirecektik niye zahmet ettiniz ki diyorlar.
Hepsijet varken neden Aras kargoyu seçtiniz ki acaba? Hepsijet gayet düzgün bir firma çünkü.Aras yine şaşırtmıyor. İçeriği bilseler degassing bekliyoruz derler.
Örnek veriyorum sadece Yalova ili kapsamında Aras Hepsijetten beş gömlek daha iyiHepsijet varken neden Aras kargoyu seçtiniz ki acaba? Hepsijet gayet düzgün bir firma çünkü.
Hepsijet varken neden Aras kargoyu seçtiniz ki acaba? Hepsijet gayet düzgün bir firma çünkü.
Neredeyse aynısını söyleyebilirim,Aras benim şehrimde de işini en iyi yapan kargo firması diyebilirim.Örnek veriyorum sadece Yalova ili kapsamında Aras Hepsijetten beş gömlek daha iyi![]()
+1.Örnek veriyorum sadece Yalova ili kapsamında Aras Hepsijetten beş gömlek daha iyi![]()
Zam gelmedi fiyatlar aynı. @OkanT Bey zam gelmeyeceği yönünde bilgi paylaşmıştı,öyle de oldu yapmadılar.Sonradan eklenen bazı ürünler ve setler fiyat algınızı karıştırmış olabilir.Merhaba arkadaşlar. Kampanyanın başında şöyle göz ucuyla fiyatlara bakmıştım. Şimdi almaya karar verdim. Kahvelere zam mı geldi, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.
Merhaba,Kahve kulübü özel set için degas süreniz nedir acaba? @OkanT
teşekkür ederiz. Ethiopialar arasında seçim yapmak zor, açıkçası bende çok merak ediyorum, birine dogru daha fazla eğilim olacakmı, hangisine doğru olacakPerşembe gecesi verdiği sipariş bugün elime ulaştı. Tatmin edici bir alışveriş deneyimiydi.
2 Etiyopya + Modern Espresso Blend aldım. Hepsinden beklentim büyük. Kısa sürede en azından umut verici bir sonuç bile alsam bir etiyopya + espresso blend kiloluk sipariş vermeyi planlıyorum.
Merhaba,Merhaba arkadaşlar. Kampanyanın başında şöyle göz ucuyla fiyatlara bakmıştım. Şimdi almaya karar verdim. Kahvelere zam mı geldi, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.
KAHVE KULÜBÜ ÖZEL SETİNDEN almayı planlamıştım. Bu sette sanırım fiyatlar güncellenmiş.Merhaba,
9-10 gun kadar öneriyoruz. Teşekkürler.
teşekkür ederiz. Ethiopialar arasında seçim yapmak zor, açıkçası bende çok merak ediyorum, birine dogru daha fazla eğilim olacakmı, hangisine doğru olacak
Merhaba,
kampayanın ilk gününden itibaren tekil kahvelerde herhangi bir zam yapmadık.
Sadece, yukarıdada detayını verdiğim, bazı setlerin içeriği değiştiği için fiyatlarında farklılık oldu fakat
yeni lugatımıza giren shrinkflasyon, skimpflasyon tarzında degilde hakikaten içeriği iyileştiğinden dolayı oldu bu artışlar.
KAHVE KULÜBÜ ÖZEL SETİNDEN almayı planlamıştım. Bu sette sanırım fiyatlar güncellenmiş.
Bununla birlikte hem stok durumunu göz önünde bulundurarak hemde bu yeni kahveleri eklemek amacıyla bak setlerin içeriğinde ufak değişiklikler yaptık, bunlarıda sürpriz olmaması için açıklamak isterim.
1) Kahve Kulubu setinden bruzzi, daterra ve villa espana çıkarıldı, yerine Sweet Collection, Daterra ve Shakiso, Ethiopia eklendi.
2) Traditional Washed Set te villa España, El Salvador cıkarıldı, yerine 2 yeni yıkanmış Ethiopia eklendi.
3) Espresso Box Set de villa espana çıkarıldı yerine George Muia, Kenya eklendi.
Stok sebebiyle değilde yeni gelen etiyopyaları ekleyerek kahve kulübü seti içerisinde etiyopya severleri de düşünmüşlerdir diye düşünüyorum.(muhtemelen stok sebebiyle) set içeriği değişti o sebeple fiyat da doğal olarak değişti hocam. okan beyin mesajının ilgili kısmını da öne çıkarayım.
bu daha da güzel düşünceStok sebebiyle değilde yeni gelen etiyopyaları ekleyerek kahve kulübü seti içerisinde etiyopya severleri de düşünmüşlerdir diye düşünüyorum.
AÇIKLAMA GELDİ
İSTANBUL ETKİNLİĞİ İÇİN BU ZAMANA KADAR SATIN ALIP KATILMAK İSTEYEN VEYAHU BU SÜREDEN SONRA ALIP KATILMAK İSTEYEN DOSTLARIMIZIN SİPARİŞ NUMARASI İLE KATILMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTMELERİNİ RİCA EDERİM.
Etkinlik biletleri bir kişiliktir
Bu mesaj öncesi satın alan arkadaşlar kendi mesajlarını düzenlerlerse ben oradan çekeceğim. En baştan yeni bir mesaj atmanız gerek yok <3
Örnek Mesaj:
#11111 ile alıma katıldım çok teşekkürler. Ayrıca etkinliğe de katılmak isterim.
Katılacak LİSTE:
- 1153
- 1175
- 1176
- 1186
- 1232
- 1255
- 1259
- 1401
- 1427
- 1437
- 1622