• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Projeler, Yenilikçi Ürünler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Carter’a alternatif iki ürün var gibi görünüyor piyasada; Stanley Ceramivac ve Contigo Glaze Seramik. Acaba bunları kullanan arkadaşlar var mıdır?
Seramik kaplamalı Contigo Glaze termosu bir sene önce amazon.com sitesinden 11$'a almıştım. Sipariş esnasında vergi ve nakliye dahil 20$ gibi limite mal olmuştu bana. Bir seneye yakın kullanıyorum. Sadece sabahları işyerime kahve taşımak için kullanıyorum. Bir yada iki saat geçmeden tüketiyorum. İçme esnasında kahveyi kupama transfer ederek içiyorum. İlk demleme anındaki lezzet olmuyor tabiki. Ama bunu tadında bozulma oluyor şeklinde söyleyemem ki çok fazla beklenti içerisinde olmadığım sabah vakitlerinde beni fazlasıyla tatmin ediyor. Düzgün demleyebildiğim zamanlarda bir acılık yada ekşilik sorunuyla karşılaşmıyorum. Kahve olması gerekenden bir miktar düz olabiliyor. Süreyi fazla aşırmadığım için sıcaklıkta yeterince tatmin ediyor. Temizlik konusunda ise şu şekilde yapıyorum. Bekletmesini ağzı açık bir şekilde yapıyorum. Kullandıktan sonra mutlaka sıcak sudan geçiriyorum. İki üç kullanımda bir sekiz yada on saatlik bir süre ağzı kapalı olacak şekilde sirkeli sıcak suda bekletiyorum. Bir koku kalıntısı yada kalıcı bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Çok üst düzey bir termos değil ancak bana göre tam bir fiyat/performans ürünü ve tavsiye edebileceğim bir ürün.

Son düzenleme:
bu üründen hepsiburada indiriminden sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı. merakla bekliyorum özellikle outdoor aktivitelerinde kamplarda ve sahilde vs kullanmak için aldım. Umarım işimi görür
Bir stanley sever olarak oldukça merak ettiğim bir ürün, temiz bir kahve için kullandıkları filtre verimlimi ? Kullanıcı deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim , teşekkürler

@NoDRaC @msacid @Lorenzen

Bende biraz termos takıntısı olduğu için özellikle sordum, ve merak ettim. Benim karşılaştığım sorun özellikle mug tipi termoslarda, (yani direk termosun kendisinden içtiğiniz termoslar) "nosing" (türkçede koklama diyebiliriz belki) yapılmadığı için tad profili eksik oluyor. Bunu gidermek adına ev ve ofiste kullandığım bir sistem vardı. Kahve yarım litrelik normal termosa koyuyorum. İçmek istediğim zaman çift cidarlı espresso bardağına bir miktar aktarıp içiyorum. Hem bardak olarak hemde lezzet olarak çok daha iyi oluyor. Tabi ki bu sistem daha çok ev ve ofis ortamı için. Yürürken yada seyahat te içmek gibi bir fikriniz varsa çok pratik değil.

Bunun haricinde termostan metal tadı geldiği gibi, eski kahve kalıntısıda her zaman termosta bulunuyor. Ne kadar özenle baksanız ve sıklıkla yıkasanız dahi. Zaten termos temizlemek te zor. Kalıntı riski nedeniyle deterjan kullanmamak da lazım. Kalan tad için kahve içtiğiniz bir termostan daha sonra su içtiğinizde fark edersin zaten. Bir termosla kahve, çay, su, kola vs her şey içiyorsanız vay halinize. Ben bazı termoslarımı sadece su, bazı termoslarımda sadece kahve kullanıyorum bu sebeble. Tabi bu durumda bile yeni demlenmiş kahvede eser miktar eski kahve tadı kabul edilebilir değil.

Bu olumsuzluklara rağmen, özellikle seyahat vs etkinliklerde alternatifi olmadığı için termos hala benim için bulunmaz bir nimet.

Edit: yazım hatası ve ekleme
Size pratik bir çözüm önereyim, hipokloröz asit.

İlk alındığında acemilikle bulaşık makinesinde yıkadığım için garip bir koku sinen ve asla geçmeyen bir contigo termosum vardı. Geçen içinde biraz hipokloröz asit beklettim. Kapağını da her yerine bolca püskürterek yıkadım. Sonuç renk, koku, tortu, vs hiçbişey malmadı. Kozmetik hariç sıfır gibi oldu ürün.

Bir stanley sever olarak oldukça merak ettiğim bir ürün, temiz bir kahve için kullandıkları filtre verimlimi ? Kullanıcı deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim , teşekkürler
ben çok tecrübeli bir kahvesever değilim, öğrenmeye kendimi geliştirmeye çalışıyorum bu yüzden ne kadar referans olabilir söylediklerim bilmiyorum ama satın aldığımdan beri french press yerine tercih ediyorum, bardağın zemininde de pek bir tortu görmüyorsunuz, aromaları ve yağı bol miktarda geçirdiği için ben kendi adıma gayet keyif alıyorum. Herhangi bir metal tadı vs vermiyor. Dizaynı gereği suyu kahve ile güzel buluşturuyor. En önemli noktası temizlemesi inanılmaz kolay, kalan posa çöpe hızlıca silkilebiliyor, çok kolay 3 parçaya ayrılıyor ve kolayca temizleniyor. Özellikle Dışarıda kullanması çok keyifli

Ürünü severek kullanıyorum. Kesinlikle outdoor aktivitelerinde ve günlük hızlı servislerde %100 tercih edilesi. Hazırlığı yok, kağıt filtre sarfiyatı yok, temizlemesi aşırı kolay. Her ne kadar resmi Stanley Youtube kanalında orta çekim önerseler de ben orta-kalın tavsiye ederim. Cold Brew ve hatta French Press için hazırlarmış gibi çekim yapmak gerekiyor. Filtresi verimli ve çok hızlı. @forevermore belirtmiş zaten bir üstte, aromaları ve tatlılığı güzel hissettiriyor. Ben şahsen memnunum bu filtreden.(y)

Yo8orY.jpg

Bu da benim çektiğim video. 🤠

Geri