• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Lelit Mara X V3 hakkındaki düşünceleriniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eggman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eggman

Üye
İsim
Emir
Daha fazla  
İsim
Emir
Instagram hesaplarında duyurmuşlar.

Ekli dosyalar

• lelit-mara-x-v3-v0-awhd5kw65pvf1.jpg
    lelit-mara-x-v3-v0-awhd5kw65pvf1.jpg
    84.7 KB · Görüntüleme: 155
Soldaki buton enteresan, bazı modlanmis makinelerde benzer bir knob görmüştüm basınç ayarı için.

Özellikleri ile ilgili bir sayfa var mı?

Ya bu hafta v2 aldık. Sırası mı şimdi 😄

Bende geçen Lelit Bianca 40th Anniversary Limited Edition versiyonunu gördüm, lelit de pro max, elixir, elixir absolu moduna geçiyor anlaşılan 😀

Aynı durumdayım V2 mi alsam şu n 61 bine kadar düstü ya da V3 ü mü beklesek ve ne zaman Türkiye ye gelir eğer gelirse? Ayrıca fiyatı ne olacak o da muamma

Gelburadan Yiğit Bey ile yaptığım konuşmada modelin v3 değil de x3 olacağı. Marax v2 nin üretime devam edeceği. Bu modelin sol ust tarafindaki bir butonla opv ayarının dışarıdan yapılabildiği ile alakaliydi. Yaniliyor olabilirim ama başka bir ilave özelliğinin olmadığı yönündeydi.

Ya da hiç uğraşmayayım bianca alayım O zaman :) sadece ben ara ara espresso yapıp içmek istediğimde bianca beni çok bekletir mi ondan emin değilim

Mara x elbette iyi ama akıl kiti takma konusunda tam emin değilim çünkü tam randımanlı çalışan göremedim gibi

Geri