• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Worka Yirgacheffe Anaerobic Natural - Null Coffee - Tadım Notları ve Reçeteler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fonder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce Nisan ayında sipariş vermiştim, içerken övgülerin aksine ortalama bir kahve gibi gelmişti. Şu anda 2 Haziran kavrumlu kahveyi içiyorum, övgüleri kesinlikle sonuna kadar hak ediyor. Müthiş bir kahve, keşke stok bitmeseydi

Gerçekten çok iyi çekirdek, iki gündür sabah uyanmam gereken saatten yarım saat geç uyanıyorum diye demlerken aceleden demlemeyi baya yalap şap yapıyorum ama hem 02:15 hem de 1.50 süren demlemelerim gerçekten pek keyifliydi. Ne yaparsan yap mahvedemediğin kahveleri çok seviyorum :D

Ben de bu sabah buzluğa attığım yaklaşık 100gr workayı Türk kahvesi olarak içip tekrar vakumladım. Yaklaşık 12 kere daha kahve demleyebiliyorum. İnşallah yeni seri gelir.

Gerçekten çok iyi çekirdek, iki gündür sabah uyanmam gereken saatten yarım saat geç uyanıyorum diye demlerken aceleden demlemeyi baya yalap şap yapıyorum ama hem 02:15 hem de 1.50 süren demlemelerim gerçekten pek keyifliydi. Ne yaparsan yap mahvedemediğin kahveleri çok seviyorum :D

Son demleme için 16gr saklamıştım bugüne, büyük bir keyifle demlemeye başladım, sonrasında Vodafone çalışanı işbilmez bir test mühendisi sabah 09.47’de herkese acil durum uyarısı gönderince demlemenin ortasında korkudan aklım çıktı ve hem zamanı hem de gramajı ciddi anlamda kaçırdım. Kahve de istediğim gibi olmadı, baya tadım kaçtı gerçekten.

Yine de müthiş bir çekirdekti, kavuranın eline sağlık.

Ekli dosyalar

• 69D63C3E-2204-4043-9617-60E6EE810A40.jpeg
    69D63C3E-2204-4043-9617-60E6EE810A40.jpeg
    183.9 KB · Görüntüleme: 50
Geri