• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı WMF Aroma Master Onaylı Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
2500

Enzo

Barista
İsim
İl
Daha fazla  
İsim
İl
Espresso Makinesi
Lelit
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
, kalita 185 dripper, hario v60 plastik, aeropress ve french press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Merhaba

Makineyi 2023 Ağustos Ayında Yurtdışından aldım
Türkiye de satılan bir model değildir. Benim deneyimime göre Moccamaster dan daha iyi kahve yapmaktadır. Bir çok kahve makinesini yurtdışı denk geldikçe denemek için alıyorum satma sebebim de yeni bir model almayı düşünüyorum. Benim hatamdan dolayı kullanıma engel olmayan duş başlıgının kenarında deforme bulunmaktadır bu sebeple fiyatını da uygun yazdım fotoğrafda da belli olmaktadır. Bu fiyata basit filtre kahve makineleri varken bu model gerçekten çok uygun fiyatlıdır. Zaten WMF ürünlerinin kalitesi de tartışılmaz. Fiyatı uygun yazdığım için pazarlık yoktur. Kutusu yoktur. Ne zaman alındığına referans olması için bu makineyi almadan önce sattığım makinenin ilanı da aşağıdaki gibidir.

Yer istanbul Avrupa yakası IMG_9503.jpegIMG_9502.jpeg

Son düzenleme:
Güvenilir Satıcı 💯

selamlar, moccamaster dahil bu makinelerin çalışma mantığına çok hakim değilim. Genel döküş prensibi nasıl (tahminim blooming + tek döküş?) ve hangi oranda demleme yapıyor bilginiz var mıdır?

selamlar, moccamaster dahil bu makinelerin çalışma mantığına çok hakim değilim. Genel döküş prensibi nasıl (tahminim blooming + tek döküş?) ve hangi oranda demleme yapıyor bilginiz var mıdır
Kahve su oranını siz belirliyorsunuz hazneye su koyup kahve gr su oranini manuel ayarlayip demliyorsunuz moccamaster da bu şekilde

Bu ara ilan ile ilgilenemedim
tekrardan 2500 TL son fiyat ile güncel

Geri