Enzo
Barista
- İsim
- İl
Daha fazla
- İsim
- İl
- Espresso Makinesi
- Lelit
- Değirmen
- Comandante c40
- Ekipmanlar
- , kalita 185 dripper, hario v60 plastik, aeropress ve french press
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
Merhaba
Makineyi 2023 Ağustos Ayında Yurtdışından aldım
Türkiye de satılan bir model değildir. Benim deneyimime göre Moccamaster dan daha iyi kahve yapmaktadır. Bir çok kahve makinesini yurtdışı denk geldikçe denemek için alıyorum satma sebebim de yeni bir model almayı düşünüyorum. Benim hatamdan dolayı kullanıma engel olmayan duş başlıgının kenarında deforme bulunmaktadır bu sebeple fiyatını da uygun yazdım fotoğrafda da belli olmaktadır. Bu fiyata basit filtre kahve makineleri varken bu model gerçekten çok uygun fiyatlıdır. Zaten WMF ürünlerinin kalitesi de tartışılmaz. Fiyatı uygun yazdığım için pazarlık yoktur. Kutusu yoktur. Ne zaman alındığına referans olması için bu makineyi almadan önce sattığım makinenin ilanı da aşağıdaki gibidir.
www.kahvekulubu.net
Yer istanbul Avrupa yakası

Makineyi 2023 Ağustos Ayında Yurtdışından aldım
Türkiye de satılan bir model değildir. Benim deneyimime göre Moccamaster dan daha iyi kahve yapmaktadır. Bir çok kahve makinesini yurtdışı denk geldikçe denemek için alıyorum satma sebebim de yeni bir model almayı düşünüyorum. Benim hatamdan dolayı kullanıma engel olmayan duş başlıgının kenarında deforme bulunmaktadır bu sebeple fiyatını da uygun yazdım fotoğrafda da belli olmaktadır. Bu fiyata basit filtre kahve makineleri varken bu model gerçekten çok uygun fiyatlıdır. Zaten WMF ürünlerinin kalitesi de tartışılmaz. Fiyatı uygun yazdığım için pazarlık yoktur. Kutusu yoktur. Ne zaman alındığına referans olması için bu makineyi almadan önce sattığım makinenin ilanı da aşağıdaki gibidir.
Satıldı - Melitta Aroma Signature Deluxe Filtre Kahve Makinesi
Merhaba Almanya’dan bizzat alınmıştır. Moccamaster vs makineler gibi onaylı bir makinedir. 2022 ortalarında almıştım ağırlıklı v60 kullandığımdan dolayı fazla da kullanılmadı. Sürekli ekipman makine değiştirdiğimden dolayı denemek için meraktan almıştım fakat şimdi farklı bir makine almayı...
Yer istanbul Avrupa yakası

Son düzenleme: