• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Wilfa Uniform (Tartısız Model)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YSNTMN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
14000

YSNTMN

Yeni Üye
İsim
Yasin Tuman
Daha fazla  
İsim
Yasin Tuman
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kocasinan
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Melikgazi
16 Ağustos 2024 tarihinde satın aldığım Wilfa Uniform (Tartısız) model kahve değirmenimi, maddi sıkıntılarım ve ilerleyen zamanlarda yeni el değirmenleri denemek amacıyla satmayı düşünüyorum. Kayseri'de ikamet ediyorum ve ilgilenenlerin ürünü gelip görebilirler veya ilgilenenler için fotoğraf ve video paylaşabilirim.

Üründen oldukça memnunum; satın aldığım tarihten bu yana yaklaşık 2 kilo kahve öğüttüm ve yalnızca filtre kahve odaklı kullandım. Evde espresso yapmadığım için espresso ayarına inme fırsatım olmadı, ancak deneme amaçlı birkaç kez bu ayarda da öğütme gerçekleştirdim. Değirmenin hiçbir sorunu yok; sıfırdan tek farkı, sadece 2 kilo kahve öğütmüş olması. ☕

Son düzenleme:
Evet, Günceldir

Özelden devam edelim mi?

Geri