• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Wacaco Minipresso NS2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Meeld
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
2500

Meeld

Üye
İsim
Melda Ustabaş
Daha fazla  
İsim
Melda Ustabaş
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Wacaco minipresso NS2 kapsüllü taşınabilir portatif espresso cihazı hiç bir sorunu yoktur

Escobaristadan almıştım kutusu faturası ve sanırsam garantiside devam ediyor Tüm nespresso kapsülleriyle uyumlu hatta nitelikli kapsüllerlede denemiştim güzel sonuç veriyor Açıkcası kapsüllü makinalardan bir fark göremedim kullandığım dönemlerde 😀 Taşınabilir olması ve sadece sıcak suyla her yerde kahve içebilme imkanı tanıması güzel , temizliğide çok kolay.

Ben artık kapsül tüketmediğim için tüketen arkadaşlarım için önerimdir 🙂

Sıfırı 3700 tl gözüküyor, benim düşündüğüm fiyat 2500 tl

Ankaradayım elden verebilirim veya kargolama yapabilirim

Geri