Ben memnunum hocam.
Ben genelde kendime americano ve eşime latte hazırlamak için kullanıyorum. Misafir geldiğinde arka arkaya 6 kere kahve yaptığımda oldu. Şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım. Süt köpürtücüsünden de memnunum açıkçası. Ancak ara sıra keşke buhar gücü daha kuvvetli olsaydı dediğim de oluyor.
53mm portafiltre var. Tüm aksesuarları alienxpressde ve amazonda var. Üstünde basınçlı sepet ile geliyor. Ben daha sonra 51 mm bottomless portafiltre ve basınçsız sepet aldım ve şu an o şekilde kullanıyorum.
Makina hızlı ısınıyor, orta derecede sesli çalışıyor. Temizliği kolay. Üstüne mıknatıs yapışıyor bu güzel, aksesuar vs üzerine direkt iliştirebiliyorsunuz. Bardak ısıtıcı plastik o yüzden oradan pek verim alınamıyor. Bence gerekte yok. Bi kere boş çalıştırdığınızda makineyi hem bardak hem de tüm mekanizma ısınmış oluyor.
Genel olarak ben baya memnunum

AMA şunu belirtmeliyim, ben espressodan aman aman anlamam. Basit içiciyimdir. Benim her türlü kullanım amacımı karşılıyor.
Karaca, Dedica, Grundig Vestel vs o fiyat bandında tüm ürünler benzer performans sergileyeceklerdir. Hoşunuza hangisi giderse yapıştırın gitsin çok fark olmayacaktır

.