• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Espresso Makinesi Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utaner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utaner

Üye
İsim
Taner
Daha fazla  
İsim
Taner
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
V60, Mokapot, Aeropress
Merhaba, uygun fiyatlı bir espresso makinesi arayışındayım. Bütçem yaklaşık 30.000 TL civarında. Önceliğim buhar çubuğu, çünkü latte art yapabilmek istiyorum. Bu bütçede iyi bir seçenek bulmak mümkün mü emin değilim, ancak aklımda yalnızca yakında çıkağı söylenen idose Adora’nın yeni versiyonu var. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka modeller var mı?

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Önerileriniz için teşekkürler. Evo ile pro arasındaki fark nedir? Ayrıca bu makineyle latte art yapabilir miyim?

Bende sizinle benzer arayıştayım hocam değirmeniniz yoksa sage barista express daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor.

Bende sizinle benzer arayıştayım hocam değirmeniniz yoksa sage barista express daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor.
Ben de sage barista express ve konchero serana arasında kaldım. Sage marka olarak daha iyi sanırım ama 54mm portafiltre olması bir düşündürüyor.

Hocam Gaggia Classic Evo ile ilgili yabanci forumlarda (reddit) su haznesindeki plastigin dokuntu yaptigi ve kahveye karistigini belirten bir cok gonderi var, aklinizda olsun.

Classic Pro'da (2019) benzer bir sorun olmadigini soyluyorlar ayrica.

Geri