• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Uçuşlar Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 12967
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 12967

Guest
Bazen uçağa biner binmez o incecik plastik bardağın içindeki sade kahve geliyor aklıma.
Ne zaman içsem garip şekilde hoşuma gidiyor…

Belki de çok sık uçuş hikayesi dinlediğimdendir 🙃

Sizin için kahvenin en ilginç hali nerede başlıyor?

İlk kahve hikayem daha 7-8 yaşlarında başladı. İstanbul'da yaz aylarında köyde kalırken babaannem ahırdaki inekten taze sağılan sütü pişirir, kahvaltıda içerisine çay kaşığının ucu ile Almanya'dan halamın getirdiği kahveden koyardı. Her ne kadar kahve miktarı az olsa da o lezzeti hala unutamam. Belki de çocukluğun getirdiği masumiyetin özlemidir unutamadığım.

Ben de kahveyi bir uçakta sevmeye başladım. Öncesinde 3'ü 1 aradayı sütlü yapıp, yanında da çikolata yerdim. Kahve anlayışım buydu. 😀

Şöyle ki bir gün uçakta sandviç istedim, çayı da pek sevmediğimden kahve aldım, güzel de kokmuştu açıkçası... Nasıl cesaret ettim bilmiyorum çünkü kahve "acı" bir şeydi benim gözümde. Neyse, o açlıkla sandviç ve kahveyi hemen bitirdim ve keyif aldım. Sonra sütlüyü bırakıp Nescafe Gold ile devam edeyim dedim ama uçaktaki tadı bulamadım. Başka bir uçuşta yine kahve istedim ve keyifle içtim. Sonra hemen kendime öğütücülü bir filtre kahve makinesi aldım. Sonrasını sormayın, almadığım herhangi bir kahve ekipmanı kalmadı sanırım. 😀

bei size nazaran daha geç başladım gibi biarz annemle alakalı uçucu personel (hostes diğer adıyla)olduğu için evden kahve eksik olmazdı yada değişik yerlerden getirdikleri

Geri