• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Uçakta kahve değirmeni taşımak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kabin bagajı olarak sırt çantamın içinde laptop, comandante, aeropress, hassas terazi ve kahve çekirdekleri olacak. Sizce sorun çıkar mı?
Saydıklarınızdan aeropress hariç Thy ile yurtiçinde uçtum hiçbir sıkıntı olmadı, sadece geçerken ne olduğunu sordular kahve değirmeni dedim bakmadılar bile.

Yurtdışındakiler sorun çıkarmadı ama türkiyede birkaç kere değirmenle seyehat ettim, bütün güvenlikler kutuyu açtırıp içine baktı, diğer güvenlik arkadaşlarıyla istişare ettiler, biraz mırın kırın ettiler ama bir şekilde geçti çekirdekleri falan da gösterince.

Bende sıkıntı yaşamadım değirmen konusunda (Esenboğa,Adnan Menderes ve Çarşamba havaalanlarında)

Geri