• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Toplu alım hakkında geri bildirim

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan aysenour
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de aldım ama indirim nasıl oluyor anlamadım. Bir yere indirim kodu falan mı giriyorduk acaba
 
Bence geri bildirim için ayrı konu açmak alıma dair paylaşımların takibini zorlaştırıyor, hali hazırda zaten reçeteler için konu oluyor.
 
Bence geri bildirim için ayrı konu açmak alıma dair paylaşımların takibini zorlaştırıyor, hali hazırda zaten reçeteler için konu oluyor.
Evet yeni üye oluşumdan ötürü ekim ayı toplu alım kısmına yazamadıgım icin bu şekilde geri bildirimde bulundum. Yazabilenlerin oraya yazması daha iyi olur tabii ki
 
Eski bir üyeyim fakat yazı yazan birisi değilim, bu yüzden mesaj kotam dolmamış. Mesaj kotasını doldurmak için de etrafa boş boş mesajlar yazmak istemedim. Aylık alım anketlerine katılamamayı çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum fakat tadım başlığında da kısıtlanmak çok sinir bozucu. Öneri reçete isteyeceğim, isteyemiyorum. Alım yaparken kahve önerisi isteyeceğim, isteyemiyorum. Bu yazıyı da aylık alım eleştiri başlığında da kısıtlı olduğum için buraya yazıyorum. Forum yetkililerinden hiç değilse tadım sayfasını yeni üye sayılanlar için açmasını rica ediyorum. Saygılarımla.
 
ben de eski üyeyim ama forumda daha çok okuyucu olarak aktifim. Yorum yazmadığım için aylık alımlarla ne yorumla destek olabiliyorum ne de öneri alabiliyorum. Bence ya zaman kısıtlaması olmalı ya da ankete katılamasakta yorum yapma hakkımız olmalı
 
Geri
Üst