Bazi kahvelerde 20 bazilarinda 25 ile cektigim oluyor hocam ancak hic 30 falan cekmedim. 18 e bile dustum bi ara1 kişilik sepet de 11 gram 25/30 ayarında çekip hafif baskı tabii uygulayarak basınçsız sepet de yapıyorum ..daha ince çekersem espresso makine çok zorlanıyor çıktı vermiyor gibi
Hocam sage barista touch ve gemilai 3007z de denedim, 17-25 arasinda medium/ dark roast gayet iyi ogutuyortamamen 2kilo dan fazla çekirdek denedim ..espresso olarak kullandığım makine arçelik 6450 di galiba basınçlı sepet varken zor oluyordu ..sonra basınçsız sepet aldım onda krema almaya başladım
kullandınız mı ? yorumlar mısınız ürünüYararlı bir konu başlığı olmuş. Ürünü ben de satın aldım ancak 10 gün geçmesine rağmen, depo sayımı yapılması sebebi ile henüz gönderilmedi. Aynı durumda olanlar varsa duyrulur.
bir problemi yok o zaman , forumlarda türk kahvesi öğütemediği de yazıyordu. pudra kıvamında aşırı ince öğütüm yapabiliyor muyuz türk kahvesi için.ben kullanıyorum çok da memnunum ..iyi ki de almışım diyorum
Aktif olarak kullanıyorum. Espresso ve türk kahvesi konusunda gayet memnunum. Filtre kahve ayarında daha iri çekim biraz tozlu oluyor. Fiyat performans ürünü olduğu için sürekli türk kahvesi çekimi yapacaksanız makineyi zorlayabilirsiniz. Yavaş besleme yaptığınız taktirde motor ve öğütücü ömrünü korumuş olursunuz. Hızlı ve pudra kıvamında öğütüm deneyip makineyi tıkayanlar ve motoru zorlayanlar var.Yavaş besleme ile işinizi görebilir.kullandınız mı ? yorumlar mısınız ürünü
hızlı yavaş olayını biraz detaylandırabilir misiniz? her gün espresso yaparım ama türk kahvesi yapmam yapsam da tek kişiyim bi ondan bi bundan şeklinde 2-3 kere çalıştırırm.Aktif olarak kullanıyorum. Espresso ve türk kahvesi konusunda gayet memnunum. Filtre kahve ayarında daha iri çekim biraz tozlu oluyor. Fiyat performans ürünü olduğu için sürekli türk kahvesi çekimi yapacaksanız makineyi zorlayabilirsiniz. Yavaş besleme yaptığınız taktirde motor ve öğütücü ömrünü korumuş olursunuz. Hızlı ve pudra kıvamında öğütüm deneyip makineyi tıkayanlar ve motoru zorlayanlar var.Yavaş besleme ile işinizi görebilir.
Espresso ağırlıklı öğütüm yapacaksanız ve daha avantajlı/kampanyalı başka bir öğütücü yok ise şu anda bu model fazlasıyla işinizi görecektir.hızlı yavaş olayını biraz detaylandırabilir misiniz? her gün espresso yaparım ama türk kahvesi yapmam yapsam da tek kişiyim bi ondan bi bundan şeklinde 2-3 kere çalıştırırm.
başka bir model olarak türk kahvesine inebilen öneriniz var mıEspresso ağırlıklı öğütüm yapacaksanız ve daha avantajlı/kampanyalı başka bir öğütücü yok ise şu anda bu model fazlasıyla işinizi görecektir.
Türk kahvesi ayarında ince öğütüm yaparken bu model gibi yatay dişlere sahip öğütücüler, kahve çekirdekleri hazneden bir anda makine içine boşaltıldığında tıkanabiliyor. Bu yüzden çekirdekleri birden bire değil de yavaş yavaş öğütücüye atmak öneriliyor.
Espresso yaparken daha kalın bir öğütüm yapıldığı için bu duruma dikkat etmek gerekmiyor direkt öğütüm yapabilirsiniz, ama ince öğütümde kahve çekirdeklerini yavaş yavaş beslemek lazım.
aşağı yukarı aynı fiyata, vosco kd25 ve kd25s var ama servis avantajları ve yerli olması sebebiyle arçelik tko veya beko modelini öneririm ben. arzum diyenler var ; arzumun öğütüm kalitesi kötü, tozlanmalardan elektriklenmelerden ötürü istediğiniz aromaları yakalayamazsınız maalesef. bu arkadaşın kutu içeriği de çok çok iyi yani eklentiye ihtiyaç duymadan kullanım sağlayacağını düşünüyorum.başka bir model olarak türk kahvesine inebilen öneriniz var mı