• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kıpır kıpır derler ya, Sidra'nın ikawa kavrumu aynen öyle. yoğun bi vişne asiditesi ve patlayan şeker karışımı bi şey içtim ben. 90+ kahveler gibiydi.

Kıpır kıpır derler ya, Sidra'nın ikawa kavrumu aynen öyle. yoğun bi vişne asiditesi ve patlayan şeker karışımı bi şey içtim ben. 90+ kahveler gibiydi.
Bizim en son atölyeden aldığımız Ikawa kavrumuydu değil mi? 🤔 @raistlin

Merhaba Arkadaşlar,

Kargo fiyat yükselişimiz yarın olacağı için biraz ışık hızı çalışarak tüm siparişleri bugün yetiştiriyoruz. Las Lajas da dahil olmak üzere. Birkaç gün önceden çıkmış oldu böylece. Hepsi bu sabah kavrumu. :)

Kahvelerinizi dinlenmesi için bekletin lütfen sitede açıkladığımız gibi. Las Lajas ve Rwanda için ayrıca tarif ekleyeceğim.

Las Lajas için son 10 civarı pakete düştük sanıyorum. Bizde devamı olmayacak sonrasında. İndirim de geçerliyken faydalanmak isteyen arkadaşlara hatırlatmış olayım.

Sevgiler.

Sidranın dengeli olması ve demlemenin zor olmaması çok hoş. Rubiden her gün bir shot espresso almaya başladım. Makineden sıcaklık kontrolü olmamasına rağmen hep belli seviyede, tatlı bir kahve oluyor. Sonrasında da kalıcılığı mutlu ediyor. Güzel bir süreç oluyor benim için.
Benim olayım deneyim tabi hep paylaştığım gibi. Katkılarınız için çok teşekkür ederim.

Degassing için geri sayım başladı.

Ekli dosyalar

• 1655290283577.jpg
    1655290283577.jpg
    146.1 KB · Görüntüleme: 221
Dayanamayıp bugün Las Lajas'ı denedim. Çok fena....:) Evet, taze kahveyi seviyorum.:) Bir gece önceden öğüttüğümü de belirteyim tabii.

Bugün tarifini tam olarak şekillendirmek için çalışıyorum ben de.

Kıpır kıpır, roze-şampanya içer gibi canlı / asidik, buram buram çilek - yabanmersini kokusu ve tadını çıkaracak bir tarif geliyor. Bu kez Abaca ile.

Dinlendirip yukarıda saydıklarımın yoğunluğunun artması için bir 7-10 gün ister minimum ama şu an 4. günde bile ateş etmeye başlamış vaziyette :)

Merhaba Arkadaşlar,

Kosta Rika Las Lajas ve Rwanda - Muhondo Anaerobik reçeteleri siteye eklendi. Bu kez tarifler Abaca ile.
Kahveler demlenmeye hazır sayılır. 7-10 günlük bekleyişlerin ardından tüketmeye başlayabilirsiniz. Daha uzun sürelerde daha da enteresanlaşacaktır sonuçlar. Hem profillerden hem reçetelerden her anlamda çok memnunum. Sizlerin de beğeneceğine inanıyorum.

Günün Sürprizi:

Milano - World of Coffee için kavurduğumuz özel kahvelerimiz var. Kahvelerimiz Comandante, Ikawa, Marco standlarında olacak.. E nasıl gururlanmazsın!?

Bunlardan biraz fazlamız var, bu duyurudan sonra verilecek her bir kahve siparişine bir adet ekleyeceğiz. Her biri 11-13g gibi 3 tane. Panama Lamastus Family - El Burro Gesha(Best of Panama), Kolombiya La Palma y El Tucan Gesha(Heroes Series), La Palma y El Tucan Sidra(Heroes Series). Bu kahvelerin tek porsiyonluk satışı 80-90 TL bandında olabilir ancak, bilgilendirmiş olayım. Pek özel lotlar. 2 tane de Ikawa için çalıştığımız Pacamara(15g) var. Bu da farklı bir profil deneyim şansı olacaktır. Toplamda 5 küçük ve özel hediye yani. Önce 3 süper lotla başlamak üzere artık kimin bahtına ne çıkarsa, üzülmece yok. :)

Tek yapmanız gereken sipariş notuna Kahve Kulübü yazmak. 5. siparişle beraber tükenmiş olacaktır hediyeler. Not eklemezseniz telafi şansımız olmayabilir, lütfen ama lütfen unutmayın ki diğer siparişler gibi düşünmesin ekip.

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

Herkese Sevgiler.

Selamlar bende herkes gibi bu comandante bilekliğini (?) değirmene geçirmiştim, ama belli bir kullanımdan sonra çıkardığımda sanki güneşte yanmışta o alan beyaz kalmış gibi rahatsız edici bir görüntü oluştu. Bunu nasıl düzeltebilirim :(

Ekli dosyalar

• IMG_7663.jpg
    IMG_7663.jpg
    76.4 KB · Görüntüleme: 121
Selamlar bende herkes gibi bu comandante bilekliğini (?) değirmene geçirmiştim, ama belli bir kullanımdan sonra çıkardığımda sanki güneşte yanmışta o alan beyaz kalmış gibi rahatsız edici bir görüntü oluştu. Bunu nasıl düzeltebilirim :(

Sanırım yağ ve fırça yeterli olur.

Baya amele yanığı olmuş. 😂
Bknz: yazları ben.

Merhaba Arkadaşlar,

Comandante indirimi bu gece başlıyor.

İndirim Black, Chocolate Fineline ve Alpine Lagoon modelleri için geçerli. Diğer modellerin tedariği ve stoğu yetersiz maalesef.

Black için sınır koymuyoruz, Alpine Lagoon ve Chocolate Fineline 5’er adet indirimde. Beşer adet tükendiğinde indirim bitecek. İndirim stoklar dahilinde Pazar gün sonuna dek geçerli.

Sizler için genel indirime ek olarak bir indirim daha var. Bunun için sistemden kodu @NoDRaC duyuracak. Özel bir sürpriz olarak da sizlerin siparişlerine Tin Coffee – El Diviso Sidra 100g eklenecek. Bu özel kahveyle jesti taçlandırmak istedim, her birinizin denemesi gerektiğini düşündüğüm muhteşem bir lot. Ek fırsatlarınızla epey avantajlı hale geliyor.

Comandante indirimini World of Coffee dolayısıyla çoklu ülke distribütörü olduğumuz için hem de Türkiye’yi fiyatlandırmada koruma için yapıyoruz. Pek tekrar edebileceğimiz bir şey değil. Umarım faydası olur.

İtalya’da fuarda olacağım için yanıt veremeyebilirim, sorularınız için doğrudan ofis telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. Ertuğrul Bey, Latife ve Türkan Hanım’lar destek olmak için hazır. Siparişler bekletmeden aynı gün ya da takip eden gün kargolanacak.

Herkese Sevgiler.

Fuarda kolaylıklar dilerim müdürüm :) iyi fuarlar.

Geri