• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

2 yepisyeni, dıkşınya kahve geliyor! Aa gelmiş. Aa profillenmiş. Aa paketleri hazırmış.

Tetikte olalım, teyakkuzda olalım, gözleri dört açalım. İkisi de delifişek, Limited Series'in yeni tasarımıyla ilk bu kahveler sunulacak. Başlangıca özel süpersonik bir takım şeyler, fırsatlar olur mu? Bence olsundu.

Caaaağnım Podisi bize az biraz daha Pacamara - Bean to Bar çiko hazırladı. Çok çok içime sinen bir iş oldu bu. Dede gibi ofise gelenin geçenin ağzına laps diye çikolata yapıştırıyorum bu sıra. Şu bu intoleransı tanımam, zorla yediririm. :) Ne kadar çok denense o kadar iyi. Sanırım bir 15-20 adet 40g bar çıkarabileceğiz. Bu son barları da web satışa açalım diyorum.

Ne dersiniz?

Sevgiler,
Togay

Merhaba Arkadaşlar,

2 yepisyeni, dıkşınya kahve geliyor! Aa gelmiş. Aa profillenmiş. Aa paketleri hazırmış.

Tetikte olalım, teyakkuzda olalım, gözleri dört açalım. İkisi de delifişek, Limited Series'in yeni tasarımıyla ilk bu kahveler sunulacak. Başlangıca özel süpersonik bir takım şeyler, fırsatlar olur mu? Bence olsundu.

Caaaağnım Podisi bize az biraz daha Pacamara - Bean to Bar çiko hazırladı. Çok çok içime sinen bir iş oldu bu. Dede gibi ofise gelenin geçenin ağzına laps diye çikolata yapıştırıyorum bu sıra. Şu bu intoleransı tanımam, zorla yediririm. :) Ne kadar çok denense o kadar iyi. Sanırım bir 15-20 adet 40g bar çıkarabileceğiz. Bu son barları da web satışa açalım diyorum.

Ne dersiniz?

Sevgiler,
Togay
Nasıl sevmiycez ki?

İkisi de delifişek, Limited Series'in yeni tasarımıyla ilk bu kahveler sunulacak. Başlangıca özel süpersonik bir takım şeyler, fırsatlar olur mu? Bence olsundu.
Kulübe özel bir şeyler bekliyoruz artık :)

Yani müthiş bir kampanya olursa neden olmasın 270 TL benim için çok yüksek bir fiyattı kahveye ama o çikolata ve kahve allahım nasıl bir tattır değiyor parasına ama üstüne titreye titreye içiyorum hemen bitmesin diye 😂😂

Merhaba Arkadaşlar,

Ne dersiniz?

Sevgiler,
Togay
Heyecanla bekliyoruz…

Merhaba Arkadaşlar,

Zımba gibi haberlerle, canavar gibi indirimlerle geldim! Bir önceki mesajımda bahsettiğim 2 kahve siteye yüklendi. Yeni paket tasarımlarımızı umarım beğenirsiniz. Tin Kofi yeşil çekirdek işlerinde gaza bastı. Bunun şanındandır diyerek başlayalım:

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

1) Kolombiya - Finca El Rubi - Pink Bourbon Anaerobic Natural

2) Kolombiya - Finca El Diviso - Sidra Anaerobic Natural

İki pek özel kahve. İki pek güzel fermantasyon. Tüm detayları siteye ekledik. Pink Bourbon da Sidra da egzotik varyetelerden. El Rubi'yi daha dengeli bir seçenek olarak, El Diviso'yu ise daha çarpıcı ve oyunbaz bir kahve olarak ele alabilirsiniz.

Napıyoruz peki?

1) Bu iki kahvenin tekli paketlerinde %15 indirim siteye tanımlanmış vaziyette.
2) Bu iki kahveyi Anaerobik Set olarak almak isterseniz %20 indirim siteye tanımlanmış vaziyette. Sidra 200g için yine %20 indirim.
3) Cup of Excellence - Hem Pacamara hem de Gesha için tekli paketlerde %15 indirim siteye tanımlanmış vaziyette. Set olarak alırsanız %20 indirim siteye tanımlanmış vaziyette. Bu iki kahvenin de sonuna geldik. Fiyatları dövizden dolayı arttırmak şöyle bir yana, çılgınca düşürmeye çalıştım. Stoklarla sınırlı. Gesha 2kg'cık kaldı.

Çok indirim konuştuk. Biraz katma değer konuşalım. Kahve Kulübü için ayrıca ne yapıyoruz?

Sidra muazzam bir kahve. Bu kahveyi ana üretim için Probat'ta kavuruyoruz, fakat başka türlü bir deneyimi de sizlere sunmak istiyorum. Kahveyi daha oyunbaz, daha vahşi, daha funky bir şekilde Ikawa'da kavuracağız. Tekli paket ya da set fark etmeksizin her bir Sidra siparişi ile beraber bir de ikinci profil 20gr. Sidra hediye alacaksınız. Bu sayede aynı kahveyi iki ayrı makine, iki ayrı yaklaşım ve iki ayrı fincanla içebileceksiniz. 40 paket ile sınırlı bu jest.

Bunun için tek yapmanız gereken sipariş notuna ''Nasıl Sevmiycen'' yazmak. Çünkü deli deliyi nerede görse tanır. :) Hepimiz de kahve delisi olduğumuza göre.

İndirimler Pazar 23:59 gün bitimine dek geçerli. Bu kahveler epey de sınırlı stokta. Kavurmalara Cuma-Pztesi aralığında başlayıp kargoları Salı - Çarşamba çıkacağız.
Sidra için not eklemeyi unutmayın. Unuttuğunuz takdirde yoğunluk içinde bizim bunu manuel tek tek takip etmemiz olanaksız oluyor. Bu yüzden bir hata olursa gücenmeyin, sözümüz söz olur. Bir başka siparişe de ekleyiveririz.

Umarım beğenirsiniz. Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Zımba gibi haberlerle, canavar gibi indirimlerle geldim! Bir önceki mesajımda bahsettiğim 2 kahve siteye yüklendi. Yeni paket tasarımlarımızı umarım beğenirsiniz. Tin Kofi yeşil çekirdek işlerinde gaza bastı. Bunun şanındandır diyerek başlayalım:

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

1) Kolombiya - Finca El Rubi - Pink Bourbon Anaerobic Natural

2) Kolombiya - Finca El Diviso - Sidra Anaerobic Natural

İki pek özel kahve. İki pek güzel fermantasyon. Tüm detayları siteye ekledik. Pink Bourbon da Sidra da egzotik varyetelerden. El Rubi'yi daha dengeli bir seçenek olarak, El Diviso'yu ise daha çarpıcı ve oyunbaz bir kahve olarak ele alabilirsiniz.

Napıyoruz peki?

1) Bu iki kahvenin tekli paketlerinde %15 indirim siteye tanımlanmış vaziyette.
2) Bu iki kahveyi Anaerobik Set olarak almak isterseniz %20 indirim siteye tanımlanmış vaziyette. Sidra 200g için yine %20 indirim.
3) Cup of Excellence - Hem Pacamara hem de Gesha için tekli paketlerde %15 indirim siteye tanımlanmış vaziyette. Set olarak alırsanız %20 indirim siteye tanımlanmış vaziyette. Bu iki kahvenin de sonuna geldik. Fiyatları dövizden dolayı arttırmak şöyle bir yana, çılgınca düşürmeye çalıştım. Stoklarla sınırlı. Gesha 2kg'cık kaldı.

Çok indirim konuştuk. Biraz katma değer konuşalım. Kahve Kulübü için ayrıca ne yapıyoruz?

Sidra muazzam bir kahve. Bu kahveyi ana üretim için Probat'ta kavuruyoruz, fakat başka türlü bir deneyimi de sizlere sunmak istiyorum. Kahveyi daha oyunbaz, daha vahşi, daha funky bir şekilde Ikawa'da kavuracağız. Tekli paket ya da set fark etmeksizin her bir Sidra siparişi ile beraber bir de ikinci profil 20gr. Sidra hediye alacaksınız. Bu sayede aynı kahveyi iki ayrı makine, iki ayrı yaklaşım ve iki ayrı fincanla içebileceksiniz. 40 paket ile sınırlı bu jest.

Bunun için tek yapmanız gereken sipariş notuna ''Nasıl Sevmiycen'' yazmak. Çünkü deli deliyi nerede görse tanır. :) Hepimiz de kahve delisi olduğumuza göre.

İndirimler Pazar 23:59 gün bitimine dek geçerli. Bu kahveler epey de sınırlı stokta. Kavurmalara Cuma-Pztesi aralığında başlayıp kargoları Salı - Çarşamba çıkacağız.
Sidra için not eklemeyi unutmayın. Unuttuğunuz takdirde yoğunluk içinde bizim bunu manuel tek tek takip etmemiz olanaksız oluyor. Bu yüzden bir hata olursa gücenmeyin, sözümüz söz olur. Bir başka siparişe de ekleyiveririz.

Umarım beğenirsiniz. Herkese Sevgiler.
images.jpeg-4.jpg
Buzluk dolu, evde 3 kilo kahve olan ben...

Merhaba Arkadaşlar,
Bu zamana kadar yolumuz bir kere bile kesişmedi ne yazık ki maddi imkanlardan dolayı. Ama müşterisi olmadan bu kadar memnun olduğum başka bir firma daha yok, sektör fark etmeksizin. Her mesajınızı heyecanla okuyorum, bomba işlere imza atıyor çok güzel ayrıcalıklar tanıyorsunuz. Konuşmayı nasıl sonlandıracağımı bulamadım, tebrikler ve teşekkürler gerçekten 🥸

Bu zamana kadar yolumuz bir kere bile kesişmedi ne yazık ki maddi imkanlardan dolayı. Ama müşterisi olmadan bu kadar memnun olduğum başka bir firma daha yok, sektör fark etmeksizin. Her mesajınızı heyecanla okuyorum, bomba işlere imza atıyor çok güzel ayrıcalıklar tanıyorsunuz. Konuşmayı nasıl sonlandıracağımı bulamadım, tebrikler ve teşekkürler gerçekten 🥸
Sonsuz teşekkürler! Bu güzel mesajınıza karşılık ne zaman yolunuz düşerse atölyeye bekleriz, en limited olanlarından kahve sözümüz olsun :)

Galiba kesişti. Cafec TH3 almıştınız sanırım. Bu sizi Tin Coffee müşterisi yapmaya yeter :D

@raistlin izmir kahve festivaline katılıyor musunuz hocam?

@raistlin izmir kahve festivaline katılıyor musunuz hocam?
Yeni kahve projelerimiz için sürekli yurt dışındayım bu sıralar, o yüzden katılamıyoruz maalesef.

Sıradaki ilk etkinliğimiz World of Coffee - Milano'dur. Tin Coffee - İtalya Comandante distribütörüdür, global bu fuardaki Comandante standı gururla bize emanet. :) Bu organizasyonu ziyaret edecek profesyonel ya da amatör tüm arkadaşları muhteşem kahvelerle bekliyor olacağız!

Buradan sonra da Ankara ve İstanbul Kahve Festivali'nde olacağız.

Yeni kahve projelerimiz için sürekli yurt dışındayım bu sıralar, o yüzden katılamıyoruz maalesef.

Sıradaki ilk etkinliğimiz World of Coffee - Milano'dur. Tin Coffee - İtalya Comandante distribütörüdür, global bu fuardaki Comandante standı gururla bize emanet. :) Bu organizasyonu ziyaret edecek profesyonel ya da amatör tüm arkadaşları muhteşem kahvelerle bekliyor olacağız!

Buradan sonra da Ankara ve İstanbul Kahve Festivali'nde olacağız.
Bi yandan 😔, bi yandan 😍 atmak istedim. Ortayol olarak beğeni attım 😄

48442 sipariş numarasıyla siparişimi geçtim hemen, her yeni kahvede farklı heyecan yaşıyoruz sadece bu heyecan için bile teşekkürler, devamı olsun umarım ki. ben kulübe bakmadan instagram'dan görüp sipariş vermiştim, dolayısıyla kod olduğunu ve farklı profil deneyebilme ihtimalini görmemiştim, "Nasıl Sevmiycen" olarak buraya yazmış olsam benim siparişe de bu jest geçerli olur mu yav? :P teşekkürler çabanıza @raistlin

48442 sipariş numarasıyla siparişimi geçtim hemen, her yeni kahvede farklı heyecan yaşıyoruz sadece bu heyecan için bile teşekkürler, devamı olsun umarım ki. ben kulübe bakmadan instagram'dan görüp sipariş vermiştim, dolayısıyla kod olduğunu ve farklı profil deneyebilme ihtimalini görmemiştim, "Nasıl Sevmiycen" olarak buraya yazmış olsam benim siparişe de bu jest geçerli olur mu yav? :p teşekkürler çabanıza @raistlin

Siz zaten kendiliğinizden öyle zarif bir not yazmışsınız ki ben tüm Ikawa'ları göndersem az gelir :)

Geri