• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - 3. Yıl İndirimleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nice yıllara Togay!

Tebrik ederim daha nicelerine inşallah. Her zaman gerekli destek itina ile sağlandı, 3. Yil icinde oldukça şık bir düşünce olmuş. Kahveli, keyifli, güzel ekipmanı ve sağlıklı günlere hep birlikte. Teşekkürler @raistlin

nice yıllara öncelikle Togay :) 1 Red Clix ben alayım

Ben de 1 adet red clix istiyorum :)

Nice yıllara, kaldıysa ben de 1 adet red clix istiyorum

Ben Togay maskotu alayım bir tane!

ne, yok mu?

Hayırlı olsun Togay, Türkiye'de 3 yıl bile ticari geçmiş için uzun bir süre, daha nice 3 yıllara sağlıkla, mutlulukla :)

Merhabalar. 3. Yılınızı tebrik ederim nice 33’ler dilerim 😊 Ben de eğer kaldıysa wood care balm ve kılıftan rica edeceğim.

Selamlar Togay bey, her soruma bıkmadan usanmadan yanıt verdiniz, veriyorsunuz.
Ben size, nice yıldönümlerinizde, enerjiniz ve bunu paylaşmalarınız hiç eksik olmasın dileklerimi yolluyorum.
Çalışkan adamsın vesselam. 🙂

Togay başarılarla, mutluluklarla dolu nice nice yıllar olsun 🥳
Kendi adıma kahve konusunda öğrettiklerin, kattıkların dışında senin gibi bir dost kazandığım için de çok mutluyum. Başarıların daim olsun dedecim 😅

Bende delter press almayı düşünüyorum. Ama hiçbir yerde stoklarda yok. Fiyatı ne kadar olur delter press'in ?

Selamlar Togay bey, her soruma bıkmadan usanmadan yanıt verdiniz, veriyorsunuz.
Ben size, nice yıldönümlerinizde, enerjiniz ve bunu paylaşmalarınız hiç eksik olmasın dileklerimi yolluyorum.
Çalışkan adamsın vesselam. 🙂

Ben de size hep nezaketli mesajlarınızdan ötürü yarın ufak bir paket yolluyorum. Çok teşekkürler ve sevgiler! :)

Nice güzel yıllarınız olsun 😄 Ben de bir adet kılıf alabilirim kaldıysa.

Geri