• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

TIMEMORE Sculptor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leylifer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bilgi Kickstarter için geçerli mi? Mümkünse açıklamayı paylaşabilirseniz harika olur. Çünkü, Kickstarter’da Türkiye için “Henüz belli olmadı, görüşmelerimiz devam ediyor, 15’inde tam liste açıklanacak” şeklinde yorum yapmışlar.
Diğer forumda açıkladılar. Ama Timemore'un böyle söylemesi kafa karıştırıyor

6713₺ çekilmiş karttan.
Hadi bakalım Gelbura yap güzelliği 😍

Ben sanal karta bağlamıştım; Türkiye için de sorun yok haberini bekliyorum. 5 gün daha kartı güncellemek için süre varmış. Renk seçimi ödeme sonrası kişisel survey ile mi belirleniyor?

Son gelişmeler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olan var mı? Shipment ücreti anladığım kadarıyla sorun değil ama yüksek vergi konusunda emin olamadım. Bilgisi olan kısaca yazarsa sevinirim.

Son gelişmeler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olan var mı? Shipment ücreti anladığım kadarıyla sorun değil ama yüksek vergi konusunda emin olamadım. Bilgisi olan kısaca yazarsa sevinirim.
Gelbura tekrar bir açıklama yaptı, onlar üzerinden alıcılara dağıtılacakmış. Vergi ücretini de karşılamayı taahhüt etmiş Timemore. Bu bilgiden sonra ben de sanal kartıma limit ekledim dün. Umarım sorunsuz bir şekilde elimize ulaşır.

Gelbura tekrar bir açıklama yaptı, onlar üzerinden alıcılara dağıtılacakmış. Vergi ücretini de karşılamayı taahhüt etmiş Timemore. Bu bilgiden sonra ben de sanal kartıma limit ekledim dün. Umarım sorunsuz bir şekilde elimize ulaşır.
Aşağıdaki mesaja göre gönderim ücreti vs ödenmeyecek ama vergi ne kadar çıkarsa bunu önce biz ödeyip sonra geri almak için firma ile iletişime geçeceğiz diye anlıyorum.

Group 2 Half-in area

Shipping costs are included but tax is not. You may need to pay local Tax/VAT when you receive it. But we will reimburse you later.

*
Argentina, Armenia, Australia, Bahrain, Belarus, Bolivia, Plurinational State of Botswana, Bosnia and Herzegovina, Brunei Darussalam, Cambodia, Colombia, Costa Rica, Egypt, Estonia, Faroe Islands, Greenland, Guam, Guatemala Iceland, India, Iraq, Kazakhstan, Kenya, Kuwait, Lebanon, Macao, Maldives, Malta, Moldova, Morocco, New Zealand, North Macedonia, Oman, Pakistan, Peru, Puerto Rico, Qatar Réunion, Serbia, South Africa, Timor-Leste, Trinidad and Tobago, Turkey, Ukraine, United Arab Emirates, Vietnam

Aşağıdaki mesaja göre gönderim ücreti vs ödenmeyecek ama vergi ne kadar çıkarsa bunu önce biz ödeyip sonra geri almak için firma ile iletişime geçeceğiz diye anlıyorum.

Group 2 Half-in area

Shipping costs are included but tax is not. You may need to pay local Tax/VAT when you receive it. But we will reimburse you later.

*
Argentina, Armenia, Australia, Bahrain, Belarus, Bolivia, Plurinational State of Botswana, Bosnia and Herzegovina, Brunei Darussalam, Cambodia, Colombia, Costa Rica, Egypt, Estonia, Faroe Islands, Greenland, Guam, Guatemala Iceland, India, Iraq, Kazakhstan, Kenya, Kuwait, Lebanon, Macao, Maldives, Malta, Moldova, Morocco, New Zealand, North Macedonia, Oman, Pakistan, Peru, Puerto Rico, Qatar Réunion, Serbia, South Africa, Timor-Leste, Trinidad and Tobago, Turkey, Ukraine, United Arab Emirates, Vietnam
Gelbura dün akşam işlemlerin kendileri üzerinden ilerleyeceğini yazmıştı diğer foruma ama yeni gelen bu açıklama beni de bir tık tedirgin etti. Timemore'un vergi ücretini geri ödeyecek olması çok güzel fakat asıl sorun bireysel olarak gümrük işleriyle uğraşmak. Açıkçası bu süreci kendi başıma halledebileceğimi hiç zannetmiyorum. Umarım Gelbura tarafından kısa sürede bir açıklama gelir.

Timemore'a e-mail atmıştım. Bugün aşağıdaki gibi yanıt gelmiş. Vergi kısmı hala muamma gözüküyor. Siz halledin gerekirse(faturasını bizimle paylaşın), biz geri öderiz demişler :) :(

We will cover the shipping fee to Turkey but we are not sure whether taxes can be fully covered.
If there is any taxes generated through the shipping process, please provide us with an official invoice and we will reimburse you later.

Best regards,
Timemore Team

Alım yapanlar arasında survey e-malini alan var mı? Timemore bu işi çok uzattı; hala anket maili bana gelmedi..

Not: Bu arada 9 numaralı "Survey Delay Update" mesajını okudum ama tatmin olduğumu söyleyemem. Bunun üzerine , arada geçen kısa zamanda surveyin bir şekilde paylaşılıp paylaşılmadığını merak ediyorum.

Alım yapanlar arasında survey e-malini alan var mı? Timemore bu işi çok uzattı; hala anket maili bana gelmedi..
Kickstarter üzerinden göndermeleri gerekiyormuş, orada bir sorun yaşıyorlarmış. Yani erken ya da geç gelmesinin de çok önemi yok hocam aslında. Teslim tarihlerini etkilemez gibi, zaten uzun bir tarih

Not: Bu arada 9 numaralı "Survey Delay Update" mesajını okudum ama tatmin olduğumu söyleyemem. Bunun üzerine , arada geçen kısa zamanda surveyin bir şekilde paylaşılıp paylaşılmadığını merak ediyorum.

Sabah itibariyle geldi mail, kontrol edin sizde.

78s e upgrade için döndüm durdum ama 64s de kaldım.
sonra bi baktım siyah mı beyaz mı diyor bu sefer orda döndüm durdum :)
değişiklik olsun diye beyaz dedim :)
inşallah sağ salim ulaşır.

Şu
78s e upgrade için döndüm durdum ama 64s de kaldım.
sonra bi baktım siyah mı beyaz mı diyor bu sefer orda döndüm durdum :)
değişiklik olsun diye beyaz dedim :)
inşallah sağ salim ulaşır.
Şu an toplam ne kadara mal oldu? Teslim süresi görünüyor mu.

Şu

Şu an toplam ne kadara mal oldu? Teslim süresi görünüyor mu.
6713tl çekilde kartımdan. şu anki masrafı bu.
teslim süresinde vergi vs. masraf çıkarsa artık Allah kerim dedik. ama görünen o ki Gelbura ile çözülecek bu durum, Timemore vergiyi vs karşılayacak. (inşallah)

6713tl çekilde kartımdan. şu anki masrafı bu.
teslim süresinde vergi vs. masraf çıkarsa artık Allah kerim dedik. ama görünen o ki Gelbura ile çözülecek bu durum, Timemore vergiyi vs karşılayacak. (inşallah)
Vaadine göre çok güzel rakam. Hayırlı olsun. İnşallah vergi ek masraf çıkmaz. Bi düşüneyim ben de :)

Geri