• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore Sculptor 78s Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
48.500

Enzo

Barista
İsim
İl
Daha fazla  
İsim
İl
Espresso Makinesi
Lelit
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
, kalita 185 dripper, hario v60 plastik, aeropress ve french press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Almanyadan alındı. yaklaşık 3 hafta yada 1 aydır kullanmaktayım.
64 ve 78 modellerinin Orjinal hopper da popcorn efekti fazla olduğundan dolayı onun yerine Introvert hopper ile değiştirilmiştir. Slowfeed efekti verip ve popcorn efektini ortadan kaldırıp daha homojen öğütüm sağlamaktadır. Ayar halkasını daha net görmek icin 3D Dial Indicator eklenmiştir. Sadece bunlar kargo vs ile 4 bin TL civarında tutmaktadır. Kutusu ile teslim edilecektir. Satıp satmama konusunda kararsızım bundan dolayı pazarlık payı azdır. Şehir dışına alıcı ödemeli kargo yapabilirim.

Yer İstanbul Göktürk
Fiyat 48.500 TL

Ekli dosyalar

• IMG_2607.jpeg
    IMG_2607.jpeg
    179.4 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_2606.jpeg
    IMG_2606.jpeg
    195.8 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_2605.jpeg
    IMG_2605.jpeg
    221.8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2603.jpeg
    IMG_2603.jpeg
    185.7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_2610.jpeg
    IMG_2610.jpeg
    211.8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_2609.jpeg
    IMG_2609.jpeg
    277.7 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:
Güncel

hocam yurt dışı fiyatından daha yüksek bir fiyata satmaya çalışıyorsunuz tamam burada satılmıyor ama artık bu iş çığrından çıkmaya başladı..

Yurtdışı
hocam yurt dışı fiyatından daha yüksek bir fiyata satmaya çalışıyorsunuz tamam burada satılmıyor ama artık bu iş çığrından çıkmaya başladı..
Yurtdışı fiyatından haberiniz var mi ? Beni bilen bilir asla kar koyup satmam öyle başkaları gibi

Yurtdışı

Yurtdışı fiyatından haberiniz var mi ? Beni bilen bilir asla kar koyup satmam öyle başkaları gibi
hocam yurt dışını neden ayrıca yazdınız edebiyat öğretmeni misiniz bilmiyorum ama ayrı yazıldığından haberiniz yok sanırım.. fiyata gelince 2. el ürün sattığınızın farkındasınızdır umarım.

hocam yurt dışını neden ayrıca yazdınız edebiyat öğretmeni misiniz bilmiyorum ama ayrı yazıldığından haberiniz yok sanırım.. fiyata gelince 2. el ürün sattığınızın farkındasınızdır umarım
Ne diyorsun açıkçası anlayamadım ama almayacagin urune yorum yapma biraz google da araştırma yetenegin varsa araştırıp bakabilirsin

Buyur ufak bir google araştırması fiyatı bu. yetenekli miyim? şimdi sen söyle pahalı mı satıyorsun...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260913_135636_Samsung Browser.jpg
    Screenshot_20260913_135636_Samsung Browser.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 148
Buyur ufak bir google araştırması fiyatı bu. yetenekli miyim? şimdi sen söyle pahalı mı satıyorsun...
Eklentileri yazdim okuduysan anlarsin bana 47 ye geldi hepsi icinde aldigim donem 750 euroydu sadece degirmen alabiliyorsan getirebiliyorsan hepsini seni tutan yok git 720 euro ya oradan al neredeyse sifir degirmen benimki bosuna burayi mesgul etme

ben doğrusunu yazayım da alan alır, almayan almaz. demek ki neymiş üzerine koymuşsun, koyabilirsin de ama beni bilen bilir falan deyince yazayım dedim. konuyu uzatma satışına bak

ben doğrusunu yazayım da alan alır, almayan almaz. demek ki neymiş üzerine koymuşsun, koyabilirsin de ama beni bilen bilir falan deyince yazayım dedim. konuyu uzatma satışına bak
Neyin peşindesiniz pek anlayamadım ama, Yurt dışında satılan fiyattan alma imkanınız varsa kimse elinizi tutmuyor buyrun alın, kar edecekseniz de koyun üstüne satın isine gelen de alsin, ticaret ve serbest piyasa deniyor buna öğrenin isterseniz, ikinci el ya da sıfır kimse kimseyi kandirmiyor ne alip satildigi belli. Kimse aptal değil bu rakamlari harcamadan once yaptığımız iki google aramasını yapar ve değerlendirir, işine gelen alır, zorla kimseye bisey satmiyor kimse. Ülkeye ticari olarak sokuldugunda maliyetleri konusunda hiçbir fikriniz yok sanırım?? Oyle ya da böyle kişisel olarak getiren de 0 masrafla mi gidip gekiyor yurt dışına?? 10-12Kg luk aleti getirmek de bi emek ayrica. Turkiye'de satılsa fiyati ciddi daha yüksek olacak, gidip alip getiremeyecek kisiler için Turkiye'de satilacagindan daha uyguna ve hali hazirda temin etmesi mumkun olmayan bi ürün alma imkani doğuyor, size uymuyorsa uymaz da gelip burda bu laflari etme geregi neden duydunuz hakkaten ilginç geldiği için yazmadan duramadim. Nedir sizi buna iten hakkaten merak ettim?

Neyin peşindesiniz pek anlayamadım ama, Yurt dışında satılan fiyattan alma imkanınız varsa kimse elinizi tutmuyor buyrun alın, kar edecekseniz de koyun üstüne satın isine gelen de alsin, ticaret ve serbest piyasa deniyor buna öğrenin isterseniz, ikinci el ya da sıfır kimse kimseyi kandirmiyor ne alip satildigi belli. Kimse aptal değil bu rakamlari harcamadan once yaptığımız iki google aramasını yapar ve değerlendirir, işine gelen alır, zorla kimseye bisey satmiyor kimse. Ülkeye ticari olarak sokuldugunda maliyetleri konusunda hiçbir fikriniz yok sanırım?? Oyle ya da böyle kişisel olarak getiren de 0 masrafla mi gidip gekiyor yurt dışına?? 10-12Kg luk aleti getirmek de bi emek ayrica. Turkiye'de satılsa fiyati ciddi daha yüksek olacak, gidip alip getiremeyecek kisiler için Turkiye'de satilacagindan daha uyguna ve hali hazirda temin etmesi mumkun olmayan bi ürün alma imkani doğuyor, size uymuyorsa uymaz da gelip burda bu laflari etme geregi neden duydunuz hakkaten ilginç geldiği için yazmadan duramadim. Nedir sizi buna iten hakkaten merak ettim?
arkadaş yurt dışı fiyatından haberin var mı google araştırma yeteneğin var mı falan diye çıkış yapınca fiyatını koydum bu kadar.. sizi bu kadar uzun uzun yazmaya iten ne alan alır zaten ama hayır işi yapıyormuş gibi savunmaya gerek yok.

Arkadaşın yurtdışından hic alisverisi olmamış buyuk ihtimalle neyin ne oldugunu bildigini sanmıyorum tekrar dedigim gibi almayacagi urun icin yorum yapiyor o yuzden dikkate almaya gerek yok

Bir bitmediler her satış başlığında pıtırcık gibi bitiyorlar. Neymiş yurtdışı fiyatı şuymuş ve ikinci elmiş nasıl bu fiyat olurmuş. Bunu sorgulayan bu arkadaşlar aynı ürünün iki markette farklı fiyata satılmasına "nedense" içerlemez. Kapitalizm bilmez serbest piyasa bilmez Adams bilmez gelir burada içini döker. Bitselerde kurtulsak.

tabi hocam tabi 8 senelik niche zero yu başka nasıl 32000e satıcaz değil mi :)
Bir bitmediler her satış başlığında pıtırcık gibi bitiyorlar. Neymiş yurtdışı fiyatı şuymuş ve ikinci elmiş nasıl bu fiyat olurmuş. Bunu sorgulayan bu arkadaşlar aynı ürünün iki markette farklı fiyata satılmasına "nedense" içerlemez. Kapitalizm bilmez serbest piyasa bilmez Adams bilmez gelir burada içini döker. Bitselerde kurtulsak.

tabi hocam tabi 8 senelik niche zero yu başka nasıl 32000e satıcaz değil mi :)
Arkadaşım sen alıp getirmeyi becerebiliyosan sat direk yurt dışı fiyatina bizde dahil faydalanalım, ülkede ürün temin etmek maalesef böyle ya pahalı ya yok var mi bildiğin çaresi onu söyle herkese faydan olsun, yoksa da bilmediğin beceremediğin isler için klavye kahramanligi yapmanın kime ne faydası var. Enzo hocam sayesinde Turkiye'de edinmenin mümkün olmadığı birçok ürünü hemde burada olsa satilacagi fiyattan daha uyguna aldı çoğu kişi, birçok kişinin koyduğu yüksek farklardan da cok daha makul bi farkla ve gayet memnun kalarak. Çokça insanin bazi ekipmanlara erişimini kolaylaştırmis birinin ilaninda gereksiz laf kalabalığı yapmak neye hizmet eder halen anlamis değilim, yani söylenecek tek laf sanirim -- Unu yok, kepeği yok; değirmende lafı çok. --

Arkadaşım sen alıp getirmeyi becerebiliyosan sat direk yurt dışı fiyatina bizde dahil faydalanalım, ülkede ürün temin etmek maalesef böyle ya pahalı ya yok var mi bildiğin çaresi onu söyle herkese faydan olsun, yoksa da bilmediğin beceremediğin isler için klavye kahramanligi yapmanın kime ne faydası var. Enzo hocam sayesinde Turkiye'de edinmenin mümkün olmadığı birçok ürünü hemde burada olsa satilacagi fiyattan daha uyguna aldı çoğu kişi, birçok kişinin koyduğu yüksek farklardan da cok daha makul bi farkla ve gayet memnun kalarak. Çokça insanin bazi ekipmanlara erişimini kolaylaştırmis birinin ilaninda gereksiz laf kalabalığı yapmak neye hizmet eder halen anlamis değilim, yani söylenecek tek laf sanirim -- Unu yok, kepeği yok; değirmende lafı çok. --
1. senin arkadaşın falan değilim.
2. Her şeye neden atlıyorsun ben yurt dışı fiyatını koydum isteyen yine alır isteyen almaz.
3. ben aldıklarımı yurt dışından daha ucuz fiyata koyacağım zamanı gelince çünkü 2. el olacak.
4. madem çok takdir ediyorsun enzo hocanı asıl sen yazıp kalabalık yapma klavye kahramanlığı falan yazarak..

1. senin arkadaşın falan değilim.
2. Her şeye neden atlıyorsun ben yurt dışı fiyatını koydum isteyen yine alır isteyen almaz.
3. ben aldıklarımı yurt dışından daha ucuz fiyata koyacağım zamanı gelince çünkü 2. el olacak.
4. madem çok takdir ediyorsun enzo hocanı asıl sen yazıp kalabalık yapma klavye kahramanlığı falan yazarak..

1. Hiciv anlamayacak düzeydesin demek, benden uzak allah'a yakın ol ne arkadasligi yahu oyle mi anladın :)

2. Iki google search yapabildiğin için herkesden akıllı mı oldun, merak etme burdaki herkes yapabilir bunu, koymani kim istedi ki senden, neye hizmet ettiğin halen soru işareti??

3. Kullanıp kullanip devri geçince ömrü azalinca ya da yipraninca herkes ucuza satar, zamani gelince satacakmış ucuza bak sen şuna 😂 6 aylik arabayla 5 yıllık araba ayni şeymi ayırt edemiyor musun farki?

4. Dort senelik hesap iki konuya fiyat yorumu yazan bi tip, kimse de anlamadı amacini hesabin ne için olduğunu, hadi paşam isine gucune bak sen...

Geri