• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Cyrstal Eye Dripper (Gelbura.com)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ynsucr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ynsucr

Yeni Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Merhaba arkadaşlar. 1,5 sene önce gelbura.com sitesi üzerinden iki adet timemore cyrstal eye dripper satın aldım. Birisi 01 birisi 02 boyutta olan. Küçük olanı hergün kullanıyorum büyük olanı sadece haftasonu. Fakat daha az kullanım olmasına rağmen büyük olanda çıkmayan bir lekelenme ve yamulma söz konusu. Küçük olanda herhangi bir sıkıntı yok. Gelbura sitesi ile iletişime geçtim ve ısrarla bulaşık makinesine atmadığımı söylememe rağmen bulaşık makinesine atmışsınız firma garanti kapsamına kabul etmiyor denildi. Hayır yani v60 demleme yaparken 93 derece su döküyorum dripper a bunda yamulmuyorsa bulaşık makinesinde hiç yamulmaması lazım. Ben elimde çeşmede yıkıyorum hepsini. Bu konuda ne yapabilirim gelbura
Ürünlerin arkasında durmayarak hayal kırıklığına uğrattı malesef. İlk fotoğraftaki problem yaşamadığım ve hergün kullandığım küçük dripper. Diğerleri büyüğe ait.

Ekli dosyalar

• IMG_20250603_155817-min.jpg
    IMG_20250603_155817-min.jpg
    80.9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20250603_183459-min.jpg
    IMG_20250603_183459-min.jpg
    75.3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20250603_183505-min.jpg
    IMG_20250603_183505-min.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20250603_183514-min.jpg
    IMG_20250603_183514-min.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20250603_183522-min.jpg
    IMG_20250603_183522-min.jpg
    55.8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2025-06-04-20-11-13-259_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-04-20-11-13-259_com.android.chrome-edit.jpg
    93.9 KB · Görüntüleme: 68
Bende de her iki ürün var ve tam olarak 1.5 yıl olmuş gelburadan alalı. Her ikiside sapasağlamlar, günlük olarak kullanımdalar. Leke konusuna gelirsek her ikiside doğal olarak kahveden ötürü lekelendi, plastik ürün sonuçta. V60 da aynısı olmuştu ondan çok takılmadım.
Kettle vs gibi sıcak cisimleri koyduğunuz yüzeyde bırakmış olabilir misiniz? Üretim hatası yoksa en muhtemel sebep bu olabilir çünkü.

Bende de her iki ürün var ve tam olarak 1.5 yıl olmuş gelburadan alalı. Her ikiside sapasağlamlar, günlük olarak kullanımdalar. Leke konusuna gelirsek her ikiside doğal olarak kahveden ötürü lekelendi, plastik ürün sonuçta. V60 da aynısı olmuştu ondan çok takılmadım.
Kettle vs gibi sıcak cisimleri koyduğunuz yüzeyde bırakmış olabilir misiniz? Üretim hatası yoksa en muhtemel sebep bu olabilird
Yok hocam kullanımımdan kaynaklı bir durum olsa ikisinde de olurdu. 4 senedir kullandığım hario plastik dripper da bile herhangi bir deforme söz konusu değil timemore üzdü açıkçası. Gelbura arkasında durmuyor üstelik garantiye nasıl gönderebilirim 2 yıl süresi de vardı

Bende de hem büyük hem küçük versiyon var. Benim büyükte de lekelenme oldu ama o benim kahve demleyip sonrasında yıkamamış olmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Küçük olanda bir problem yok. Eğilme durumu ilginç, normalde bunlar ısıya dayanıklı malzemeler ve bugüne kadar kullandığım onlarca dripperda hiç başıma gelmediği için yorum yapamıyorum. Aldığınız sırada bu durum var olabilir mi diyeceğim de olsa siz fark ederdiniz herhalde.

Bende de hem büyük hem küçük versiyon var. Benim büyükte de lekelenme oldu ama o benim kahve demleyip sonrasında yıkamamış olmamdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Küçük olanda bir problem yok. Eğilme durumu ilginç, normalde bunlar ısıya dayanıklı malzemeler ve bugüne kadar kullandığım onlarca dripperda hiç başıma gelmediği için yorum yapamıyorum. Aldığınız sırada bu durum var olabilir mi diyeceğim de olsa siz fark ederdiniz herhalde.
Yok olsa farkederdim. Yani kahveyi 93-94 derecede demliyoruz o zaman birşey olmuyorsa bulaşık makinesine atsan bile yine birşey olmaması lazım ki burada atan arkadaşları gördüm bir sıkıntı yaşamamışlar. Üstelik ben bulaşık makinesi de atmadım. Çok ilginç bir şekilde yamulmuş

Geri