• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore C3 Çift Pul Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Konurknl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konurknl

Yeni Üye
İsim
Konur Kınalı
Daha fazla  
İsim
Konur Kınalı
Arkadaşlar Merhaba,

Dün gelbura.com' dan satın aldığım Timemore C3 içerisinden 2 adet pul çıktı. O kısma göz atınca 2 puldan şüphelenerek videolara göz attığımda tüm değirmenlerde tek pul mevcut. Yedek olarak gelse sanki üzerinde olmaz gibi. Montajda bir toplama hatası mı kafam karıştı. Doğrusu tek pul olmalı diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20221229_210722-min.jpg
    IMG_20221229_210722-min.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 90
Gelburaya sahbinden 100₺ satarım diye mesaj atın 😄😄😄

öteki forumdan çıkan eksik pul bulundu hakkaten😄😄

Arkadaşım yan forumdan geliyorum benim pulu sana vermişler. Ne güzel yedek pulun var işte. Kaybolursa yedeği hazır. 🤣

Arkadaşım yan forumdan geliyorum benim pulu sana vermişler. Ne güzel yedek pulun var işte. Kaybolursa yedeği hazır. 🤣
Hocam çok memnun oldum :) Sanırım senin pulun bende evet 😆 Neyse ki firma senin problemini çözmüş buna sevindim :) Bende firmaya yazdım ama cevap vermedi. Normalde tek pul ile çalışıyorsa sorun yok bu şekilde kullanıyorum o zaman diğeri yedek olsun dediğiniz gibi 😄

Merhaba Arkadaşlar, C3 paketleri üzerinde jelatinle geliyor tüm ithalat yolculuk boyunca ve sipariş boyunca açılmıyor :) yaşanan durum ilginç gerçekten fabrikaya bilgi verdik. Tek pul olması lazım :)

Geri