• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Mirror Basic Pro - Hassas Kahve Tartısı

BeanEngineer

Barista
Selamlar,

Blackmirror tartı alasım vardı, youtube da dolaşıyordum buna denk geldim, basic plus modeline +özellik olarak döküş hızını gösteren bir bölüm daha eklenmiş, Nano ve Blackmirror 2 modellerinde vardı bu özellik, büyük ihtimal ikisinin ortasında bir sey yapmaya çalışmışlar.
Amazonda satışı var şuan kargo vergi dahil 2500 tl gibi bir ücrete geliyor.

aslında amazon.co.uk de basic ile aynı fiyata geliyor. geçen hafta giden bir arkadaşıma zaman uysaydı getirtecektim. Lance Hedrick'in debi akışının özellikle espresso önemli olduğunu anlattığı bir video var.

koyduğum foto plus a ait gibi çıkmış ama pro da bu fiyattı :)

Ekli dosyalar

• 1679048337476.png
    1679048337476.png
    186.9 KB · Görüntüleme: 61
ek olarak Difluid in hem debi hemde telefon bağlantısı yapılabilen bir tartısı var. indirimlerde o da benzer fiyata geliyor. Teyyaredenkahve de kullanıyor , hikayelerinde gördüm.

Difluid microbalance

1679048766367.png

Fuar kapsamında bir indirim yok mudur tartı vs. ürünlerde?
Bu arada nasıl oldu tartı işi, bakıyor idin galiba @portakalhalil ?

Geri