• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Mirror Basic PLUS Kararsızlık Problemi

Aynı tartıyı kullanıyorum. Tartım tamamen düz bir zeminde durmadığında, yere temas eden küçük lastik ayakcıkları dengeyi değiştirecek kadar kirlendiğinde, etrafında manyetik bir alan olduğunda ve son olarak tartıya çevresinden ekstra bir temas (hava akımı gibi) olduğunda bu kararsızlığı yaşıyorum. Bu etmenleri ortadan kaldırdığımda yeniden stabil oluyor.

Son düzenleme:
Aynı tartıyı kullanıyorum. Tartım tamamen düz bir zeminde durmadığında, yere temas eden küçük lastik ayakcıkları dengeyi değiştirecek kadar kirlendiğinde, etrafında manyetik bir alan olduğunda ve son olarak tartıya çevresinden ekstra bir temas olduğunda bu kararsızlığı yaşıyorum. Bu etmenleri ortadan kaldırdığımda yeniden stabil oluyor.

Farklı farklı zeminlerde denedim yapıyor. Arkadaşımın tartısı ile karşılaştıracağım bakalım aynı zeminde de yapacak mı onu merak ettim. Toz vs bir şey yok çünkü yeni tartı zaten.

0,1 gram için kafaya takmaya değmez. Bende olmuyor ama kafaya takılacak bir şey değil bence. Sonuçta suyu dökerken de aynı 0,1 kararsızlık olacak eğrisi doğrusunu bulur diyin geçin :)

0,1 gram için kafaya takmaya değmez. Bende olmuyor ama kafaya takılacak bir şey değil bence. Sonuçta suyu dökerken de aynı 0,1 kararsızlık olacak eğrisi doğrusunu bulur diyin geçin :)
Kafaya takmak değil de sürekli hareket etmesi sinir bozuyor bir noktadan sonra ve daha sonra bir sorun olur mu ya da sorunlu mu vs bunları da teyit edemiyorum :)

Bazı değerlerde arada kaldığında nadiren yapıyor ama üzerine biraz daha ağırlık koyduğunuzda yapmıyor. Hani her ölçümde böyle arada kalmıyor. Toz, hava esintisi vs etkileyen durumlar çünkü nefesinizle bile üfleseniz tartıyor kalibrasyonunda bişey olmuş olabilir bişeyle temas termiştir belki kapalıyken memnunum ben genel anlamda

Bazı değerlerde arada kaldığında nadiren yapıyor ama üzerine biraz daha ağırlık koyduğunuzda yapmıyor. Hani her ölçümde böyle arada kalmıyor. Toz, hava esintisi vs etkileyen durumlar çünkü nefesinizle bile üfleseniz tartıyor kalibrasyonunda bişey olmuş olabilir bişeyle temas termiştir belki kapalıyken memnunum ben genel anlamda
Her değerde arada kalması enteresan geliyor bana. Farklı farklı objeler koydum üstüne sadece kahve değil yani. Comandante, bardak vs vs. Hava esintisini de biliyorum fark ediyor ama normal ev odası masanın üstünde uzakta duruyorum özellikle hatta onu da denedim. Arkadaşımda var hiç kıpırdamıyor ondaki. Ona gidince bir karşılaştıracağım bakalım.

Timemore'a mail attım bakalım ne cevap verecekler. Birde tartının sağında farklı solunda farklı gram çıkıyor.
Kargoda kalibrasyonu bozulmuş olabilir.Urun değişimi veya yeniden kalibre edilmesi halinde bu sıkıntıları yaşayacağınızı düşünmüyorum.Yeniden kalibrasyon işlemi için spesifik bazı ağırlıklar gerekiyor,bir yetkilinin yapmasında fayda var.Bendeki ürün çok şükür gayet sorunsuz,yine de kalibrasyona zarar vermemek için uzerinde aeropresse basmamak dripper ı karafa vurmamakta fayda var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kargoda kalibrasyonu bozulmuş olabilir.Urun değişimi veya yeniden kalibre edilmesi halinde bu sıkıntıları yaşayacağınızı düşünmüyorum.Yeniden kalibrasyon işlemi için spesifik bazı ağırlıklar gerekiyor,bir yetkilinin yapmasında fayda var.Bendeki ürün çok şükür gayet sorunsuz,yine de kalibrasyona zarar vermemek için uzerinde aeropresse basmamak dripper ı karafa vurmakta fayda var.
Daha yeni geldi bir iki kez demleme yaptım sadece. Zaten aeropress'i tartıda basmak direkt bozar tartıyı.

Kargoda kalibrasyonu bozulmuş olabilir.Urun değişimi veya yeniden kalibre edilmesi halinde bu sıkıntıları yaşayacağınızı düşünmüyorum.Yeniden kalibrasyon işlemi için spesifik bazı ağırlıklar gerekiyor,bir yetkilinin yapmasında fayda var.Bendeki ürün çok şükür gayet sorunsuz,yine de kalibrasyona zarar vermemek için uzerinde aeropresse basmamak dripper ı karafa vurmakta fayda var.

Kalibrasyona girmedi bendeki. Beyaz versiyonu için aşağıda video bırakıyorum, aynı sorun.

Son düzenleme:
Kalibrasyona girmedi bendeki. Beyaz versiyonu için aşağıda video bırakıyorum, aynı sorun. 2 tartıda aynı sorun.

Pro modelini ben de almıştım bendeki çok daha kötüydü çok hızlı sürekli kararsızlığı vardı hatta timemore'un sitesinde bile yok artık pro modeli muhtemelen bu problemden dolayı üretimi durdurdular.

Geri