• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Roast Room Coffee

4-17 Ağustos kavrumları, daha önce vakumlayacaktım; ama iş güç derken ancak bu sabah vakumlayıp attım dolaba.

Selamlar,
Kavurma tarihinden itibaren 10-15. günden sonra vakumlayıp buzluk banka yatırabilirsiniz : )
Bir şey merak ettim. Doğru anlatabilecek miyim bilmiyorum sorumu.

Co fermante kahvelerin çoğunda ya da belli aromaların ön plana çıktığı kahvelerin çoğunda kahve gövdesi düşük ya da aroma ön planda oluyor. Ama Wild Bery de yoğun aroma olmasına rağmen kahve çok gövdeli yani önce kahve içtiğimi anlıyorum aroma arkadan ama çok kuvvetli çarpıyor. Bunun sebebi ne?
ve bu soruyu soruyu sorma sebebim olan soruyu sorayım. bu tip çekirdekleri hangi başlıklar altında bulabiliriz.
Teşekkürler

Bir şey merak ettim. Doğru anlatabilecek miyim bilmiyorum sorumu.

Co fermante kahvelerin çoğunda ya da belli aromaların ön plana çıktığı kahvelerin çoğunda kahve gövdesi düşük ya da aroma ön planda oluyor. Ama Wild Bery de yoğun aroma olmasına rağmen kahve çok gövdeli yani önce kahve içtiğimi anlıyorum aroma arkadan ama çok kuvvetli çarpıyor. Bunun sebebi ne?
ve bu soruyu soruyu sorma sebebim olan soruyu sorayım. bu tip çekirdekleri hangi başlıklar altında bulabiliriz.
Teşekkürler
Selamlar,
Cevabı çok net kavurma diyebiliriz. Bizim kavurma reçetelerimizde gövde yoğunluğu ve aroma ön planda. Burda kahvenin varyetesine, işleme prosesine, nemine, yoğunluğuna vb. bir çok detaya bakarak deneme kavurmaları yapıyoruz. Sonuçlarından en memnun olduğumuz profil, reçete oluyor.

Bizim co fermente kahveler benzer mantıkta. Farklı seçeneklere göz atmanızı tavsiye ederiz.

Ancak başka kavurucularda yine co fermente olarak bakıp deneyebilirsiniz. Benzer kavurma profili ile kavurma yapan kavuruculardan yakın sonuçları alabilirsiniz. Spesifik bir başlık olarak bulmak pek mümkün olmayacaktır.

Sevgiler

Geri