• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk bir arkadaşım önermişti Cebeci de tetra var Sefer Bey için gidilir demişti. Gittim artık burada değiller dediler. Sonra kavrumhaneyi buldum. @Tuncay ile gittik Sefer Bey oradaydı sonra her gittiğimde oradaydı organizasyonlarda oradaydı. Ben de ilk başlarda sahibi sanmıştım işinde çok özenliydi.

Kavurur, demler, ikram eder, bulaşığını yıkar, muhabbet eder, organizasyon yapar.

Kendi isteğiyle gittiyse bilmem ama başka şekilde olduysa ne desem bilemedim.

@Sefer Dağ işini gerçekten hakkıyla yapan ve bunu yaparken aynı zamanda mütevazi tavrıyla insanlara kahveyi sevdiren çok sevdiğim bir kavurucu olmasına rağmen tetra n markasının gerçek sahiplik yapısından pek hoşlanmamam nedeniyle nadiren tercih ettiğim bir firma oldu. Umarım kendi markasıyla artık hak ettiği yerde olur. Yolu açık olsun.

Herkese selamlar ,iyi akşamlar diliyorum.
Tetra'daki işimden ayrıldım. Daha iyi ve daha güzel başlangıçlara diyelim.Kendi yerim olmayacak ama hem üretimiden , kahve seçkisiden , yine bir çok kısmında yer alacağım bir firmada başlangıç yapacağım .Güzel ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim .İyi ki varsınız . Tetra'da iyi kahveler içtik. Şimdi ise daha iyilerine ,hep birlikte .
Takipte kalın :)
Sevgilerimle..

Tetra'daki işimden ayrıldım. Daha iyi ve daha güzel başlangıçlara diyelim.Kendi yerim olmayacak ama hem üretimiden , kahve seçkisiden , yine bir çok kısmında yer alacağım bir firmada başlangıç yapacağım .Güzel ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim .İyi ki varsınız . Tetra'da iyi kahveler içtik. Şimdi ise daha iyilerine ,hep birlikte .
Sevgilerimle..
hayırlısı olsun sizin için

Sevgilerimle..
Üzdü, bir o kadar da gireceğiniz bu yeni yolda başarılarınızı katlayacağınız ümidiyle sevindirdi. Tetra’yı hep o yarışma kahvesi ile hatırlayacağız yeni yerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yolunuz açık kavrumunuz başarılı olsun. 🥹

Kendisinin yeri ayrıdır her zaman ne kavursa keyifle içerim dediğim kişi.Saygınlığı ve bilgisiyle bu sektörde tanıdığım en iyi insanlardan Yeni firmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun @Sefer Dağ

Tetra N Roastery olarak, sizlerle heyecan verici yeni kahvelerimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Etiyopya'nın en seçkin bölgelerinden gelen üç özel kahveyi, "Sonbahar Seçkisi" adı altında bir araya getirdik. İşte bu özel kahveler hakkında daha detaylı bilgiler:

1. Ethiopia Benti Nenka
  • Tadım Notları: Kuş üzümü, kuru portakal, kayısı
  • İşlem: Natürel
  • Tür: Heirloom
  • Rakım: 2068-2300m
  • Hasat Yılı: 2024
  • Yetiştiği Bölge: Guji, Benti Nenka Kebele
  • İşlendiği Yer: Hambela Wamena Yıkama İstasyonu
  • Özellikler:
    • 3,500 küçük ölçekli çiftçinin emeğiyle üretiliyor.
    • Yüksek rakımda yetişen bu çekirdekler, yoğun ve karmaşık tatlar sunuyor.
    • Natürel işlem, kahvenin meyvemsi notalarını ön plana çıkarıyor.
    • Verimli kil toprakta yetişiyor, bu da kahvenin karakteristik tadına katkıda bulunuyor.

2. Ethiopia Tega Tula
  • Tadım Notları: Yeşil çay, kuru elma, ayva
  • Rakım: 2050m
  • Yetiştiği Bölge: Kaffa
  • İşlendiği Yer: Tega & Tula Specialty Coffee Farm
  • Özellikler:
    • UNESCO koruması altındaki bir biyosfer rezervine komşu 402 hektarlık bir alanda yetiştiriliyor.
    • %100 izlenebilir olan bu kahve, sürdürülebilir tarım uygulamalarının mükemmel bir örneği.
    • Eski, uzun ağaçlar kahve ağaçlarına doğal gölgelik sağlıyor, bu da eşsiz bir ekosistem oluşturuyor.
    • Natürel işlem, çekirdeklerin tatlı ve meyvemsi notalarını koruyor.

3. Ethiopia Hambela
  • Tadım Notları: Gül, şeftali, vanilya
  • İşlem: Natural Anaerobic
  • Özellikler:
    • Özel bir anaerobik fermantasyon süreciyle işleniyor. Bu süreç, kahvenin çiçeksi ve meyvemsi notalarını yoğunlaştırıyor.
    • Yüksek rakımda yetişen bu çekirdekler, yoğun aromalar ve kompleks bir tat profili sunuyor.
    • Anaerobik işlem, kahveye benzersiz bir karakter katıyor: Daha yoğun meyvemsi tatlar ve hafif bir fermente nota.
    • Bu işlem, geleneksel yöntemlerle elde edilemeyen benzersiz tat profilleri oluşturuyor.

Bu özel kahveleri deneyimlediğinizde, düşüncelerinizi ve tadım notlarınızı bizimle ve toplulukla paylaşmanızı çok isteriz. Özellikle:
  • Hangi demleme yöntemiyle en iyi sonucu aldığınızı,
  • Hangi kahvenin hangi yemeklerle iyi eşleştiğini,
  • Anaerobic işlemin tada nasıl yansıdığını düşündüğünüzü merak ediyoruz.
Geri bildirimleriniz, gelecekteki seçkilerimizi şekillendirmemize yardımcı olacak.

Keyifli günler!

Tetra N Roastery olarak, sizlerle heyecan verici yeni kahvelerimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Etiyopya'nın en seçkin bölgelerinden gelen üç özel kahveyi, "Sonbahar Seçkisi" adı altında bir araya getirdik. İşte bu özel kahveler hakkında daha detaylı bilgiler:

1. Ethiopia Benti Nenka
  • Tadım Notları: Kuş üzümü, kuru portakal, kayısı
  • Özellikler:
    • 3,500 küçük ölçekli çiftçinin emeğiyle üretiliyor.
    • Yüksek rakımda yetişen bu çekirdekler, yoğun ve karmaşık tatlar sunuyor.
    • Natürel işlem, kahvenin meyvemsi notalarını ön plana çıkarıyor.
    • Verimli kil toprakta yetişiyor, bu da kahvenin karakteristik tadına katkıda bulunuyor.

2. Ethiopia Tega Tula
  • Tadım Notları: Yeşil çay, kuru elma, ayva
  • Rakım: 2050m
  • Yetiştiği Bölge: Kaffa
  • İşlendiği Yer: Tega & Tula Specialty Coffee Farm
  • Özellikler:
    • UNESCO koruması altındaki bir biyosfer rezervine komşu 402 hektarlık bir alanda yetiştiriliyor.
    • %100 izlenebilir olan bu kahve, sürdürülebilir tarım uygulamalarının mükemmel bir örneği.
    • Eski, uzun ağaçlar kahve ağaçlarına doğal gölgelik sağlıyor, bu da eşsiz bir ekosistem oluşturuyor.
    • Natürel işlem, çekirdeklerin tatlı ve meyvemsi notalarını koruyor.

3. Ethiopia Hambela
  • Tadım Notları: Gül, şeftali, vanilya
  • İşlem: Natural Anaerobic
  • Özellikler:
    • Özel bir anaerobik fermantasyon süreciyle işleniyor. Bu süreç, kahvenin çiçeksi ve meyvemsi notalarını yoğunlaştırıyor.
    • Yüksek rakımda yetişen bu çekirdekler, yoğun aromalar ve kompleks bir tat profili sunuyor.
    • Anaerobik işlem, kahveye benzersiz bir karakter katıyor: Daha yoğun meyvemsi tatlar ve hafif bir fermente nota.
    • Bu işlem, geleneksel yöntemlerle elde edilemeyen benzersiz tat profilleri oluşturuyor.

Bu özel kahveleri deneyimlediğinizde, düşüncelerinizi ve tadım notlarınızı bizimle ve toplulukla paylaşmanızı çok isteriz. Özellikle:
  • Hangi demleme yöntemiyle en iyi sonucu aldığınızı,
  • Hangi kahvenin hangi yemeklerle iyi eşleştiğini,
  • Anaerobic işlemin tada nasıl yansıdığını düşündüğünüzü merak ediyoruz.
Geri bildirimleriniz, gelecekteki seçkilerimizi şekillendirmemize yardımcı olacak.

Keyifli günler!
Öncelikle seçki çok ilgi çekici gözüküyor, en kısa zamanda denemek istiyorum. Bir de sitenizde “demleme rehberi” kısmı çalışmıyor. @Tetra.n.Roastery

Öncelikle seçki çok ilgi çekici gözüküyor, en kısa zamanda denemek istiyorum. Bir de sitenizde “demleme rehberi” kısmı çalışmıyor. @Tetra.n.Roastery
Demleme rehberimiz henüz çok stabil değil üzerinde çalışıyoruz, yakın zamanda düzeltilecek. Eğer ekran gelmezse sayfayı yenileyerek tekrar seçim yapabilirsiniz.

Hepsiburada üzerinden sipariş vermiştim fakat aldığım kahveler üzerinden herhangi bir kavrum tarihi belirtilmemişti bilgi verebilir misiniz?

Sipariş Numarası: 488 150 639 0

@Tetra.n.Roastery

Değerli Kahve Kulübü,

Tetra N Roastery olarak, 8-31 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerli olacak yeni yıl özel indirim kampanyamızı sizlerle paylaşmak isteriz.

Kampanya Detayları:
250 gram kahve paketlerinde %20 indirim uygulanacaktır.
1 kilogram kahve paketlerinde, mevcut %25 indirimimize ek olarak %10 indirim daha sağlanacaktır.
Kahve siparişi içeren sepetlerde, kuru meyve ürünlerimizde %20 indirim devam etmektedir.

İndirimler sepete otomatik uygulanmaktadır.

Tüm ürünlerimiz, her zamanki gibi haftalık kavrularak tazeliğini korumaktadır. Siparişlerinizi mağazamızdan veya web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya ile ilgili sorularınız olursa sosyal medya hesaplarımızdan, canlı desteğimizden, Whatsapp hattımızdan ya da info@tetranroastery.com adresinde mail atarak bize ulaşabilirsiniz. En kısa sürede yanıtlamaktan memnuniyet duyacağız.

Hemen sipariş vermek için buraya tıklayarak web sitemize ulaşabilirsiniz.

Geri