• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ef2 degassing sürecinde olabildiğince erken tüketmeye başlayın. Çekirdek zaman geçtikçe daha fermente ve baskın bir profile ulaşıyor. Rahatsız edici gelebilir.
Bazı çekirdeklerde öyle oluyor. Nullun Uragası Nijinin Matruşka ve sidrasında benzer durum yaşadım.

Hepsiburada kuponlarimla beraber cok uyguna geldi , forumda iyi yorumlari gorunce ekledim direkt sepete
Kampta 8 demleme yaptim tim recetesiyle 😅
Bal - kayisi - cikolata notalarini sirali bir sekilde veriyor resmen
Hafif ve dengeli asidite ona eslik eden tatlilik ve bitis cikolata sekliyle ben cok begendim
Espressoda da deneyecegim , verim alirsam tekrar alirim gibi :)
retouch_2024090202021063.jpg

Hepsiburada kuponlarimla beraber cok uyguna geldi , forumda iyi yorumlari gorunce ekledim direkt sepete
Kampta 8 demleme yaptim tim recetesiyle 😅
Bal - kayisi - cikolata notalarini sirali bir sekilde veriyor resmen
Hafif ve dengeli asidite ona eslik eden tatlilik ve bitis cikolata sekliyle ben cok begendim
Espressoda da deneyecegim , verim alirsam tekrar alirim gibi :)
Ekli dosyayı görüntüle 34940
Benim favorim 2. 1 kg bitiyor yine 1 kg sipariş vereceğim, bence fiyatına göre efsane çekirdek bir adaya bırakacağız seni tüm ekipmanın yanında olacak ama 1 çekirdek seçme hakkın var deseler kesinlikle bunu seçerim

Agropuro walida şaşırtıcı bir çekirdek. standart endonezyalardan farklı, daha çiçeksi, kırmızı meyvelerin belirgin olduğu, fermante tatların pek hissedilmediği bir ürün. İyi tarımın güzel bir çıktısı.

Adrian lasso ise çok başka. Bu sene kaliteli yıkanmışların ve bourbon ailesinin yükseliş senesi sanırım.

Agropuro walida şaşırtıcı bir çekirdek. standart endonezyalardan farklı, daha çiçeksi, kırmızı meyvelerin belirgin olduğu, fermante tatların pek hissedilmediği bir ürün. İyi tarımın güzel bir çıktısı.

Adrian lasso ise çok başka. Bu sene kaliteli yıkanmışların ve bourbon ailesinin yükseliş senesi sanırım.
500 gr sipariş geçtim böyle yorumlari gorunce heyecanlanıyorum

Esperanzayi espresso shot olarak cok begendim Yikanmis kahve olmasina ragmen asidite dusuk ve tatli bir cikti aldim
Espresso içemeyene bile icirir , oyle bir cekirdek
Hem filtre hem espresso tarafinda joker cekirdek ilan ediyorum kendisini
Fiyat ve performans acisindan bakarsak tercih edilesi bir cekirdek
J max 103 click 52 saniye ile ideal ciktimi aldim
Sepet ims nano 19gr/45 ml
retouch_2024090613133728.jpg

Esperanzayi espresso shot olarak cok begendim Yikanmis kahve olmasina ragmen asidite dusuk ve tatli bir cikti aldim
Ekli dosyayı görüntüle 35013
Afiyet olsun
Bu gün 1kg sipariş verdim 3. Oldu sanırım belki de 4 bence çok başarılı bi çekirdek umarım çabuk bitmez

Adrıan Lasso deneyin müthiş bir tatlı limon otu kokusu arkadan gelen tatlı karabiber tadı çok iyi çok değişik bir kahve

Son 3 gündür Sebastian Gomez içiyorum. Asiditesi, düşük gövdesi ve damakta bıraktığı kurutulmuş meyve tatlarıyla çok başarılı bir çekirdek.
İlk içtiğimde bu neymiş ya dediğim çekirdek resmen aşık olunası 🥹

@Sefer Dağ merhabalar,
Sitenizdeki Demleme Rehberi bölümü için bir iki geribildirimde bulunmak istiyorum.

Öncelikle menüden kahve türünü ve tat seçimi yapmak çok güzel olmuş, sadece ilgili kahveye odaklanıyoruz bu şekilde.

1725786646669.png
Buradaki örnek döküş zaman aralıklarına baktığımızda, 1. döküş su döktüğümüz süre aralığı gibi algılanıyor, özellikle 2. döküş 00:50'de bitiyor 3. döküş 01:05'te başlıyor iken. 1. ile 2. arasına bir blooming aşaması eklenir ise daha anlaşılır gibi olur sanki.

Bir de referans oran yerine "Referans gramaj: 15:240 gr/ml (1:16 oran)" şeklinde değiştirilir ise daha okunaklı olur gibi geliyor.

Zamanlar döküş ise yaklaşık olarak hedeflenen bitiş zamanının da yazılması da doğru yapıp yapmadığımız konsunda ipucu verecektir.

Bir de Frinsa bir daha gelir mi? :D

@Sefer Dağ merhabalar,
Sitenizdeki Demleme Rehberi bölümü için bir iki geribildirimde bulunmak istiyorum.

Öncelikle menüden kahve türünü ve tat seçimi yapmak çok güzel olmuş, sadece ilgili kahveye odaklanıyoruz bu şekilde.

Ekli dosyayı görüntüle 35022
Buradaki örnek döküş zaman aralıklarına baktığımızda, 1. döküş su döktüğümüz süre aralığı gibi algılanıyor, özellikle 2. döküş 00:50'de bitiyor 3. döküş 01:05'te başlıyor iken. 1. ile 2. arasına bir blooming aşaması eklenir ise daha anlaşılır gibi olur sanki.

Bir de referans oran yerine "Referans gramaj: 15:240 gr/ml (1:16 oran)" şeklinde değiştirilir ise daha okunaklı olur gibi geliyor.

Zamanlar döküş ise yaklaşık olarak hedeflenen bitiş zamanının da yazılması da doğru yapıp yapmadığımız konsunda ipucu verecektir.

Bir de Frinsa bir daha gelir mi? :D
Merhabalar iyi pazarlar dilerim.
Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim . Kısa zamanda güncellenmiş şekilde siteye koymuş olacağız.
Şuan bir tane Endonezyamız mevcut aslında .Son parti kavurmasını yaptım .
Tekrardan iyi pazarlar dilerim.

Merhabalar iyi pazarlar dilerim.
Geri bildirimleriniz için teşekkür ederim . Kısa zamanda güncellenmiş şekilde siteye koymuş olacağız.
Şuan bir tane Endonezyamız mevcut aslında .Son parti kavurmasını yaptım .
Tekrardan iyi pazarlar dilerim.
Bence frinsa dan daha güzel bu Endonezya 250 gr bitti 2. Paketi açtım dün, 3. Paket de yolda 🫣🫣🫣

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240909_133247_Gallery.jpg
    Screenshot_20240909_133247_Gallery.jpg
    87.7 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba tekrar. Tetra Ankara'mızın çok sevdiğimiz kavurucularından biri. Aldığım hiçbir çekirdek üzmedi, hata sevindirdi fiyat performans olarak. Ben hep dükkanlarından aldım ama web sitesi de varmış. Buraya bırakıyorum. Umarım sizler de seversiniz.
Tetra N Caffeine
Tetra N Caffeine kahveleri
Linklerde sıkıntı var. https://tetranroastery.com/?gad_sou...clsLo65CkzAbQRrstSHrQgwBdGKXJa0BoCoTIQAvD_BwE acaba dediğiniz yer burası mı ?

Ekli dosyayı görüntüle 35013
Ben de deneyeceğim. Çok teşekkürler.

Geldi 2 gözümün çiçeği 😋😋😋
Esprensayı ne tür demlemede beğeniyorsunuz? V60 french press espresso vs. Ben hiç denemedim iş yerinde kullanmak için düşünüyorum. İşte Türk kahvesi french press daha zorlarsam aeropress yaparım ama V60 için ekipman ve zaman sıkıntısı var.

Esprensayı ne tür demlemede beğeniyorsunuz? V60 french press espresso vs. Ben hiç denemedim iş yerinde kullanmak için düşünüyorum. İşte Türk kahvesi french press daha zorlarsam aeropress yaparım ama V60 için ekipman ve zaman sıkıntısı var.
Aeropress ve v60 ta sevdim espresso için biraz fazla asidik

Fiyat performans bir kahve

Geri