• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termometrelo kahve kettle

kevseryy

Yeni Üye
İsim
Kevser Yetimoğlu
Daha fazla  
İsim
Kevser Yetimoğlu
Merhabalar uzun zamandır kahve için kettle arıyorum Ben Coffee co. Markalı kettle hakkında ne düşünüyorsunuz? Kettle linkini verdim yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu bildiğimiz hario buono kettle'ın aynısı. Bunun yerine kumtel alınabilir. Elektrikli, döküş kontrolü güzel, pratik.

Bende başlangıç olarak bu tarz bir kettle ile başlamıştım şu an kahve makinesine geçiş yaptım. Ama manuel demlemek isterseniz eğer, kesinlikle şu iki sistemi öneririm:

1-Ucuz yollu kettle + dereceyi hızlı ölçen kaliteli bir termometre. (Manuel için en uygun fiyat)
2-Elektrikli Isı ayarlı kettle. (Çok konforlu)

Marka model olarak sorarsanız da, ben Tchibo kullanıyorum memnunum, fakat cihazı tekrar koyunca ısıyı belirlemiş olduğum 92 veya sallıyorum 94'e tekrar yükseltmiyor. Bu uygun fiyatlı cihazlarda olmayabilir.

Geri