• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Terazi Coffee&Roastery

İsim
Alpay Terazi
Firma
Terazi Coffee&Roastery
Daha fazla  
İsim
Alpay Terazi
Firma
Terazi Coffee&Roastery
Merhabalar Değerli Kahve Kulübü üyeleri,

Bu başlıkta işletmemi sizlere tanıtmak istedim. Aynı zamanda forumda "apisto" nickli hesabın kullanıcısıyım.

Terazi Coffee & Roastery 2024 yılının başında ortaya çıkan bir fikir üzerinde 1 yıldan fazla planlamalar yapılması, eğitimler alınması ve öğrenilen bilgilerin deneyimlere dönüştürülmesi, sonuçların kayıt altına alınması ile ortaya çıkmıştır. Forumdaki bilgi ve deneyimlerden de oldukça yararlandığımı belirtmeliyim.

Yani kolay olmadı aslinda süreç, Açıkçası Sektör hakkında profesyonel anlamda bilgim yoktu ve kimseyi tanımıyordum. Şahsi olarak 30 yılın üzerinde bir kahve tüketicisi olsam da "Nitelikli" kahve kavramı ile 2023 yılının sonlarına doğru ancak tanışmıştım ve işin içine girmeden aşmam gereken ciddi bir bilgi ve tecrübe okyanusu olduğunu biliyordum.

Bu kararı verdiğimde yaklaşık 20 yıla varan enerji sektöründe orta düzey yöneticilik tecrübem vardı, ayrıca hobilerimden de ulusal ve uluslarası organizasyon tecrübelerim vardı. Kendime 1 yıllık bir hazırlanma süreci belirledim ve hızla çalışmalara başladım. Çalışma hayatımda elde ettiğim deneyimleri de burada kullanmaya çalıştım.

Gerçekten ciddi bir planlama, araştırma, öğrenme, deneme safhalarından sonra 2025 yılının ortalarına doğru sizlerin karşısına çıkabildim. Öğrenecek daha doğrusu keşfedilecek çok şeyin olduğunu düşünüyorum.

Hazırlık sürecinde, ulusal ve uluslararası kahve ile ilgili neredeyse bütün literatürü taradım. Kahve sektöründe otorite kabul edilen birçok yabancı kaynaktan (Willem Boot, Robert Hoos, Scott Rao, Martin Munchov, Ida Steen bazıları) online eğitimler aldım. Bu eğitimlerden öğrendiklerimi her fırsatta pratikte deneyimlemeye çalıştım. Tüm bunları da düzenli şekilde kayıt altına aldım. Eğitim ve deney sürecim halen devam etmekte olup herhangi bir tarihte biteceğini düşünmüyorum.

Geliştirebileceğim birçok şey olduğunu düşünüyorum. Temel hedefim tüketici odaklı, etik değerlere saygılı, dürüst, şeffaf bir isletme oluşturabilmek. Terazi Coffee & Roastery markası ve ürünleri üzerinde her türlü yorumlarınız için iletişim kurmak icin;

https //www.terazicoffee.com web sitesinden, +9 0 530 0412494 nolu telefondan ve info@terazicoffee.com mail adresinden bana her zaman ulaşabilirsiniz. Web sitesinin güncelleme ve geliştirme aşamaları devam etmektedir.

Alpay TERAZİ

Alpay bey merhaba hayırlı olmasını diliyorum.kahvelerinizi tadimlama imkanım olmuştu ve çok beğenmiştim bu şekilde bir ulaşma imkanı olması çok iyi olmuş başarılarınızın daim olmasını dilerim bol kazançlar

Hayırlı olsun Alpay bey, işe yeni başlayanların, hızlı bir tanışma için foruma özel bir indirim tanımlaması adettendir. :)
Merhaba,
aslında gerçekten maliyetlere çalışıp elimden gelen en uygun fiyatları yazmaya çalıştım. Önce yüksek fiyat sonra indirim yapmak istemedim.
Küçük, mütevazi ve yeni bir işletmeyim, çekirdek tedarikçisine nazım geçmiyor, yatırım sürecinde sıfır gelirle sürekli para harcadım vs vs.
Sakın yanlış anlamayın, Tüketici olarak hakkınız. Öncelikle teşekkür etmem lazım fiyatlarımı incelemişsiniz bu bile benim için bir değerlendirme sayılır.
Sizden ricam bu gün akşama kadar bana zaman verirseniz, beni üzmeyecek, size de layık olabilecek en iyi indirim/kampanya ne olur çalışayım. Umarım sizleri tatmin edecek bir şeyler sunabilirim.
Hayırlı uğurlu olsun. İsmin Türkçe olması harika bir takdir olmuş. Sitenin grafik tasarımı ve özellikle ürün görselleri mutlaka geliştirilmeli. Yolunuz açık olsun.
Dilekleriniz için teşekkürler. Site ve içerikler gün geçtikçe gelişecektir, bunun sözünü veriyorum. Önceliğimi kavrum kalitesine verdim ama görsel sunum anlamında eksiklerim var kabul ediyorum.

İyi dileklerde bulunan ve değerli yorumlarını paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim.

Hayırlı olsun Alpay Bey,memnun oldum tanıştığıma. La Claudina çekirdeğinizin fiyatlandırmasında bir hata olmuş olabilir. Bilginiz olsun.

ücretsiz kargo için minimum bir alışveriş tutarı var mı? sitede göremedim
Merhabalar
1.500 TL üzerinde ücretsiz kargo imkani saglayabiliyorum.
Web sitesinde teknik bir hatadan dolayi bazen görünüyor bazen görünmüyor, henüz çözemedik sebebini.
Ilginiz icin teşekkürler.

Merhabalar tekrardan
benim icin degerli insanlarla tanismama vesile olan, birçok şey ogrendigim forumlar icin 1 hafta geçerli %10 indirim kuponu tanimliyorum.
Kuponu kullanmak icin minimum 1.000 TL uzeri sepet tutarı olmasi gerekiyor.

KUPON KODU : FORUM10

Not: Kupon oncesinde sipariş veren arkadaslar icin de hediye ceki olusturup yollayacagim

Merhabalar tekrardan
benim icin degerli insanlarla tanismama vesile olan, birçok şey ogrendigim forumlar icin 1 hafta geçerli %10 indirim kuponu tanimliyorum.
Kuponu kullanmak icin minimum 1.000 TL uzeri sepet tutarı olmasi gerekiyor.

KUPON KODU : FORUM10

Not: Kupon oncesinde sipariş veren arkadaslar icin de hediye ceki olusturup yollayacagim
Bizleri kırmayıp indirim yaptığınız için çok teşekkürler.

Tekrar merhabalar. Siteme üye olan, alışveriş yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

El Progreso son 2 kg. Siteden 1 kg ve 0.5 kg seçeneklerini ürün verememe ihtimalinden dolayı kaldırdım. Gerçekten bittiğine üzüldüğüm bir çekirdek oldu :)

Yeni gelen, gelecek olan çok güzel çekirdeklerim var. Nasip olursa önümüzdeki aya birkaç tane 85+ cekirdek ekleyebilirim.

%10 indirim kampanyası önümüzdeki çarşamba günü son bulacaktır.

Herkese iyi haftasonları bol kahveler diliyorum.

Hayırlı olsun. İşiniz çekirdek satmaksa sitenizi acil düzeltmeniz gerek. Bu web sitesi ile ürün satışı yapmak pek kolay olmaz.

Hayırlı olsun. İşiniz çekirdek satmaksa sitenizi acil düzeltmeniz gerek. Bu web sitesi ile ürün satışı yapmak pek kolay olmaz.
Merhabalar
Sitemi zaman ayırıp inceleyip değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Eleştirinizde kesinlikle haklısınız. Tasarım geliştirmek için çalışmalarım var.
Ancak 1nci amacım çekirdek satmak değil, kaliteli çekirdekleri en ideal kavrum ile sunabilmek. Kavrumlarımın yetkinliği ile ilgili geri dönüşler oldukça iyi, şu an için bu bana yetiyor bunu da belirtmek isterim.
Mikro batch kavrum yaptığım için büyük çapta taleplere yetişmem zaten pek mümkün değil. Bundan dolayı da birinci önceliğim daha fazla insana ulaşmaktan ziyade ulaşabildiğim insanlara en güzel kavrumu sunabilmek.
Web dizayn konusunda bu arada birkaç firma ve kişiyle görüşüyorum. Önerisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar bana özel mesaj yolu ile yada info@terazicoffee.com mail adresinden yada 90 530 0412494 noöu telefondan ulaşabilirler.
Saygılarımla
Alpay Terazi

Geri