• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Merhaba arkadaşlar.
Şu anda alım tüm hızı ile devam ediyor, serverlar rahatladı, sanıyorum herhangi bir problem yok.
Son bir bilgilendirme daha yapmak isterim, teslim seçeceği herhangi bir kahve dükkanını seçtiğinizde, bir kap kahve de müesseseden.
🍒

2×250 çekirdek yanında 100 lü hario v60 filtre kağıdı da geçtim 😊 paket başı yaklaşık 30 tl ye geldi. Organizatör arkadaşlara ve Coffee Department'a teşekkürler. Kahve Kulübü iyi ki var 😊

Merhaba arkadaşlar.
Şu anda alım tüm hızı ile devam ediyor, serverlar rahatladı, sanıyorum herhangi bir problem yok.
Son bir bilgilendirme daha yapmak isterim, teslim seçeceği herhangi bir kahve dükkanını seçtiğinizde, bir kap kahve de müesseseden.
🍒
Metin hocam, 5x150'lik paketten satın almak istiyorum. Not olarak düşsem pedru azul ve la majada'yı espresso kavrum olarak ekleyebilir misiniz?

ben de 3X250 + 250 gr fazenda primavera aldım teşekkürler.

5 X 150 Filtre Seçkisinden satın aldım. Uzunca süredir kahvelerinizi merak ediyordum @metin bey. Sağladığınız fırsat için gönülden teşekkür ederim.
Aylık alımda da emeği geçen herkese çok teşekkürler. Sayenizde bütçeyi sarsmadan çeşitli kahveler deneyebiliyorum. Bu, benim gibi yeni başlayanlar için harika bir şey. Çok teşekkürler. :)

Kuponun bütün kahvelerde olması çok iyi olmuş. Normalde katılmayacaktım ama şimdi babama ve kendime bir paket kahve alacağım.

Shanga ve Tabu Burka tadim paketi harici satista olacak mi acaba Metin Bey? La Majada ve Pedra Azul zaten epey tukettigim cekirdekler, 5x150 almak yerine sadece bahsettigim cekirdekleri almayi tercih edebilirim.

Shanga ve Tabu Burka tadim paketi harici satista olacak mi acaba Metin Bey? La Majada ve Pedra Azul zaten epey tukettigim cekirdekler, 5x150 almak yerine sadece bahsettigim cekirdekleri almayi tercih edebilirim.

Tabu burka tadım paketi haricinde satışta olmayacak maalesef metin bey elinde kalan son çuvalı bizim için ayırdı. Ruanda için Metin Bey ile görüşüp bilgi vereceğim.

5x150, 250 gr. primavera ve 250 gr. las colinas olarak sipariş verdim.Güzel indirim olmuş.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Alım bittiğinde kaç kiloyu yakalamış olacağız total’de çok merak ediyorum:)

Emeği geçen herkesin eline sağlık ve teşekkürler.
Shanga ve Tabu Burka ile ilgili detayları nereden görebiliriz? Bu iki çekirdeği bilmediğim için karar veremedim.

merhabalar, ben yeni üyeyim ve whatsapp grubu için gönderdiğim mesaj henüz onaylanmadı sanıyorum. bu kahve alımına nasıl katılabiliyorum, bilgi verebilir misiniz? teşekkürler :)

Geri